![]() |
|
operacni system AndroidZajima me když si koupim tv s operacnim systémem Android a jakou koliv znacku,jestli mi tam pujde Skylink Live v pohode,nebo to jde jenom na určitých značkách.Jedna se mi o Android Tv. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidNa philipsu z podpisu jde ok......Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: operacni system Androidv KODI ide v rámci možnosti TV a Skylinku ...... ale borci aj tu píšu že je preto aj nejaká apka Skylink Live priamo pre Anroid TV ...![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidMám OTT box 3in1 (IP/S2/T2) s Androidem 7.1 - Skylink appka z GooglePlay funguje, jen blbne hledání v archivu (blbě se pohybuje jen s DO bez myši) |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidJe rozdíl mezi Androidem pro telefony a Android TV jako OS pro televize. V druhém případě aplikace Skylink Live TV půjde na kterékoli Android TV s verzí OS 7.0 a vyšší, tzn u nových tv nebude problém.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidAk je to možné, nekupuj tv s nijakým operačným systémom. Je poriadne predražený, lebo samotný android box kúpiš za 50 € a idú na ňom všetky možné aplikácie. V tv to nie je isté. Navyše ak ti android odíde, nemusíš nosiť celý tv do opravy. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@SancaNa TV budeš mať Android TV, takže hľadaj na nete app SkylinkLive EVO, je to prispôsobené na DO.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
@peterskjá bych řekl že není potřeba, ve storu je ke stažení aplikace pro Android TV :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxLen keby sa nedalo![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: operacni system AndroidNo,já jsem na zkoušku dal Skylink Live TV ve své LG OLED55C8 a nestačil jsem se divit co jsem si tam pustil za mazaninu,ještě když kanálech je označení HD!!![]() Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@jircKvalita závisí od rýchlosti netuT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskKonkrétně mám rychlost nějakých 22Mb a TV je připojená přes kabel.Fakt obraz hrozný!Řeším kam jít ze Skylinku.Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
![]() |
|
RE: operacni system AndroidAsi by som si nedovolil povedat na 100% ze vsade a dokedy to pojde ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidAj mne sa zdá, že Skylink Live má biedne rozlíšenie. Mám aj iné aplikáciea tie majú kvalitnejší obraz. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@jircAk máš taký net, ani inde IPTV bohvie aké nebude.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskADSL od T-Mobile,tak je to celkem stabilní připojení a i když to porovnám s pozemákem kde je obraz úplně někde jinde než toho Skylinku Live.Nevím jak je to s kvalitou obrazu u jiných IPTV,tam je už třeba ta jejich krabice.Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
![]() |
|
@SancaMoc značek televizorů s Androidem není: Sony, Philips, Thomson (TCE). |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: operacni system Androidkvalita obrazu Skylink Live, Antik-IPTV stojí za velké gulové.... a je šum a fuk či to púšťam na TV-Samsung-QLED-100Hz, alebo TV za 160-euro s Androidom,alebo satelit s Hisilicon ,ARM alebo krabička za 50-Euro...... a nepomáha ani net 600/60 a celá sieť doma ggb.![]() kto máte doma TV pripojenú na net a parabolu a kartu v TV tak si to môžte porovnať. ![]() ak už mojom prípade net na optike 600-ka na Skylink Live a Antik-IPTV nestačí tak na to kašlem. ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@konasMě právě zajímá ten Thomson nebo TLC a jiné tyhle levnější, jestli tam půjde Skylink Live v pohodě. Protože chci nějakou TV do dětského pokoje, něco levnějšího. Sony ta je jasná, tu mám v obýváku a tam mi to šlape super, tam je spokojenost. Právě potřebuji u těch levnějších jak to tam šlape a jestli si to stáhnu normálně v Google store jako je to u Sony. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
@Sancana TLC TV za 160-euro ide Skylink Live. natrepal som to do tých KODI.![]() |
maradona
![]() |
|
@SancaSkylink Live v TCL funguje bez problému |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@SancaThomson a TLC jedno a totéž jest!![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@SancaJa to mam vyriesene tak ze som si nainstaloval do android tv dreamplayer pro za par eur a nastavil zdielanie z vu+ , ten dream player sa da nastavit ze po zapnuti tv tam hned nabehne zoznam stanic a to je uz ina kvalita ako skylink |
apaopic
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
@apaopicA na VU+-čke máš čo? Asi niečo cez satelit, nie? Tak ako sa to dá porovnať so SkylinkLive-om, je to nezmysel takto porovnávať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@maradona"a nepomáha ani net 600/60 a celá sieť doma ggb", no tak asi máš niečo blbo nastavené v tej Tvojej vychýrenej sieti, lebo na 1Gbs na Android TV SkylinkLive EVO má veľmi dobrý obraz /obyčajná app do mobilu nemá taký obraz/.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskbásnik tým chcel asi povedať že na tom VU+ ktorý má pravdepodobne napojený asi na parabolu si to stremuje do androidu .... takže predpokladám že obraz má teda s paraboly a nie s netu cez Skylink Live .![]() |
maradona
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |