Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

operacni system Android

Zajima me když si koupim tv s operacnim systémem Android a jakou koliv znacku,jestli mi tam pujde Skylink Live v pohode,nebo to jde jenom na určitých značkách.Jedna se mi o Android Tv.

Sanca
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

RE: operacni system Android

Na philipsu z podpisu jde ok......

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

v KODI ide v rámci možnosti TV a Skylinku ...... ale borci aj tu píšu že je preto aj nejaká apka Skylink Live priamo pre Anroid TV ... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

Mám OTT box 3in1 (IP/S2/T2) s Androidem 7.1 - Skylink appka z GooglePlay funguje, jen blbne hledání v archivu (blbě se pohybuje jen s DO bez myši)

Warpik
Registrace: 9/2016

Je rozdíl mezi Androidem pro telefony a Android TV jako OS pro televize. V druhém případě aplikace Skylink Live TV půjde na kterékoli Android TV s verzí OS 7.0 a vyšší, tzn u nových tv nebude problém.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Ak je to možné, nekupuj tv s nijakým operačným systémom. Je poriadne predražený, lebo samotný android box kúpiš za 50 € a idú na ňom všetky možné aplikácie. V tv to nie je isté. Navyše ak ti android odíde, nemusíš nosiť celý tv do opravy.

Karner
Registrace: 3/2010

@Sanca

Na TV budeš mať Android TV, takže hľadaj na nete app SkylinkLive EVO, je to prispôsobené na DO.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

já bych řekl že není potřeba, ve storu je ke stažení aplikace pro Android TV :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

Len keby sa nedalo :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

No,já jsem na zkoušku dal Skylink Live TV ve své LG OLED55C8 a nestačil jsem se divit co jsem si tam pustil za mazaninu,ještě když kanálech je označení HD!! :O

Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA

jirc
Registrace: 1/2006

@jirc

Kvalita závisí od rýchlosti netu

petersk

@petersk

Konkrétně mám rychlost nějakých 22Mb a TV je připojená přes kabel.Fakt obraz hrozný!Řeším kam jít ze Skylinku.

jirc

Asi by som si nedovolil povedat na 100% ze vsade a dokedy to pojde ... :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Aj mne sa zdá, že Skylink Live má biedne rozlíšenie. Mám aj iné aplikácie
a tie majú kvalitnejší obraz.

Karner
Registrace: 3/2010

@jirc

Ak máš taký net, ani inde IPTV bohvie aké nebude.

petersk

@petersk

ADSL od T-Mobile,tak je to celkem stabilní připojení a i když to porovnám s pozemákem kde je obraz úplně někde jinde než toho Skylinku Live.Nevím jak je to s kvalitou obrazu u jiných IPTV,tam je už třeba ta jejich krabice.

jirc

@Sanca

Moc značek televizorů s Androidem není: Sony, Philips, Thomson (TCE).

konas
Registrace: 12/2014

kvalita obrazu Skylink Live, Antik-IPTV stojí za velké gulové.... a je šum a fuk či to púšťam na TV-Samsung-QLED-100Hz, alebo TV za 160-euro s Androidom,alebo satelit s Hisilicon ,ARM alebo krabička za 50-Euro...... a nepomáha ani net 600/60 a celá sieť doma ggb. :laughing:
kto máte doma TV pripojenú na net a parabolu a kartu v TV tak si to môžte porovnať. Rv
ak už mojom prípade net na optike 600-ka na Skylink Live a Antik-IPTV nestačí tak na to kašlem. :laughing: HBO-GO ,Youtube a SC nemám problém s kvalitou obrazu . R^ ked nám to SKylink púšťa v SD tak sa môžme aj pos.....

maradona

@konas

Mě právě zajímá ten Thomson nebo TLC a jiné tyhle levnější, jestli tam půjde Skylink Live v pohodě. Protože chci nějakou TV do dětského pokoje, něco levnějšího. Sony ta je jasná, tu mám v obýváku a tam mi to šlape super, tam je spokojenost. Právě potřebuji u těch levnějších jak to tam šlape a jestli si to stáhnu normálně v Google store jako je to u Sony.

Sanca
Registrace: 1/2009

@Sanca

na TLC TV za 160-euro ide Skylink Live. natrepal som to do tých KODI. :)))

maradona

@Sanca

Skylink Live v TCL funguje bez problému

matchboxx
Registrace: 9/2012

@Sanca

Thomson a TLC jedno a totéž jest! ;)

konas
Registrace: 12/2014

@Sanca

Ja to mam vyriesene tak ze som si nainstaloval do android tv dreamplayer pro za par eur a nastavil zdielanie z vu+ , ten dream player sa da nastavit ze po zapnuti tv tam hned nabehne zoznam stanic a to je uz ina kvalita ako skylink

apaopic
Registrace: 11/2016

@apaopic

A na VU+-čke máš čo? Asi niečo cez satelit, nie? Tak ako sa to dá porovnať so SkylinkLive-om, je to nezmysel takto porovnávať.

petersk

@maradona

"a nepomáha ani net 600/60 a celá sieť doma ggb", no tak asi máš niečo blbo nastavené v tej Tvojej vychýrenej sieti, lebo na 1Gbs na Android TV SkylinkLive EVO má veľmi dobrý obraz /obyčajná app do mobilu nemá taký obraz/. :laughing: Predpokladám, ako inak, že v každom zariadení máš 1Gbs sieťovú kartu. :)))

petersk

@petersk

básnik tým chcel asi povedať že na tom VU+ ktorý má pravdepodobne napojený asi na parabolu si to stremuje do androidu .... takže predpokladám že obraz má teda s paraboly a nie s netu cez Skylink Live . :))) preto má podla toho čo píše lepší obraz aj na androide.

maradona
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra