![]() |
|
operacni system AndroidZajima me když si koupim tv s operacnim systémem Android a jakou koliv znacku,jestli mi tam pujde Skylink Live v pohode,nebo to jde jenom na určitých značkách.Jedna se mi o Android Tv. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
@petersksiťové karty 1-ggb mám predsa na VU+,Octagony, Gigablue, PC, Android krabička. TV za 160-euro asi nemá a nový Samsung TV Q70 som zatial nepátral,ale ako som písal HBO,Youtube ,SC žiadny problém aj 4k .![]() a nemám žiadnu vychýrenú sieť len úplne obyčajnú len ggb. ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@maradonaNo ja som to tiež takto pochopil. Preto je nezmysel to takto porovnávať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
@maradonaPrepáč, tú vychýrenú som myslel ironicky. Ale ak to takto máš ako píšeš, tak so Skylink Live by si nemal mať problém. Ja na Android TV boxe s 300 Mbs mám asi taký obraz ako na freesate na satelite.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
raspberry pizkousel jste nekdo nejaky predpripraveny obrazy kde by fungoval skylink a treba nejaky ty tunery ? hlavne aby to hodne pratelsky a treba by makaly nejaky dalsi srandy?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@peterskv pohode ....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaNo ja som už skončil u Skylinku dávnejšie, takže ma to netrápi. Ale SkylinkLive používa aj freesat a to ma trošku trápi. Obdivujem Ťa, že máš nervy tam aj zavolať.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskjo Skylink Live už sú niektoré programy pre zákazníkov Freesatu odpojené napr. včera som chcel Viasat History na freesat účte a nebol tam a už nejaký čas nie sú niktoré programy ,ale na Skylinku účte samozrejme fungujú. počas karantény samozrejme to fungovalo aj na freesat účte . tiež čakám na vyjadrenie od freesatu ,volal som na skylink a tam mi nevedia povedať prečo to už nejde aj pre zákazníkov freesatu ,mám volať freesat volám teda freesat a nevedia o tom že nám to už odstrihli. mám im to poslať písomne tak som poslal a čakám.....![]() ![]() jo... mám v kuchyni Solo4K a v ňom kartu Antiksat a ide to s caid 0B00. solo4k ACTIVE :: 0 dvbapi 025E:0B00@000000 Eurosport 1 HD Antik (242 ms) 1d 23:28:05 00:00:04 OK ![]() |
maradona
![]() |
|
@peterskzabudol som dopísať ...... áno oba Eurosprty mi idú v HD od Antiku cez satelit na 16-ke ,ale tuším že včera sa niekto niekde na to pýtal a na ich stránke je len Eurosport 2 HD ... asi to bolo na blackfore ...![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaOk díky za odpoveď. Zistím to u nich.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskak frčíš na športoch tak Antik nemá Nova Sport žiadny na to bacha na nete ani na 16-ke. so satelitu idu na 16-ke od Orange TV: Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 SD. |
maradona
![]() |
|
@maradonaNebude to pre mňa, len jeden známy mi zavolal, či je to pravda. Čo mňa zaujíma, mám zabezpečené aj športové programy.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskEurosport 1 HD 1920x1080i 0B00 mně funguje na kartu Antik bez problému.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 074 |
![]() |
|
RE: operacni system Androidesteze tu je zivo, lebo inak by tu bolo ako na tom druhom forume tych 3 bezgulov mrtvo....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereChýba tu ešte Ivan, po blackliste neviem kde sa stratil? Na druhom fóre je aktívny![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskTo je klasika - po vypustení z bananistánu nasleduje trucpodnik, no následne príde absťák a Ivan bude späť. Dávam mu dva, maximálne tri dni. A nedajboh ak sa tu niekto spýta na archívy kra-kra, to tu bude ešte dnes večer. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@SancaAndroid nie je operačný systém, android je hatlala-patlala-tin-ťan zlátanina, založená na vykradnutí operačného systému Linux. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@baltikAsi musí vysvetlovať to kra inde, lebo na FB sa každý sťažuje, že sa to seká, vypadáva. ale zaujímavé, že ja som si to predplatil na mesiac na skúšku a mne sa nesekalo ani na Kodi ani na E2. Ale pravda je, že a nato som neprišiel prečo, že každý film sa mi zasekol na cca 23 minúte. ale po opätovnom spustení sa to už dalo dopozerať. Takže asi aj ten Ivan bude mať pravdu niekde.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: operacni system Androidide fronta tak sa radsej do spominanej temy nebudem miesat ...![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidAndroid - u nové TV zpočátku chodily často aktualizace. Vypozorováno u 4ks TV SONY. Jedna koupená před Vánoci, ostatní cca v únoru. Třeba v půlce filmu, naběhnou kolečka a film se asi na minutu přeruší, až je to otravné. Někdy po zapnutí TV nehrála, čekala na něco po Netu nebo na novou IP adresu. Když přišel větší Up-Date a zlepšilo se to. Potom zlobily některé funkce, např. přepínání vstupů, až se to seklo, tak jsem uvažoval o reklamaci.Zkusil jsem ale továrko, znovu nastavil a teď to šlape asi 3 měsíce v pohodě a spokojenost. Budí to na mě dojem, že to má málo paměti a když tam nasypeš moc smetí, tak se to kousne. Jinak televize super, obraz excelentní i přes SAT, spolupráce s Avéčkem výborná. Diseq jenom 1.0, jenom 4 favorites a málo paměti na kanály. Naladil jsem tam asi 1200 stanic, a když to třídíš do favorites, tak jakoby přidáváš další položky a když zaplníš paměť, tak už dál nemůžeš. Settings - velmi jednoduchý, přes flešku jde editovat v PC, ale nejdou dopisovat transpondéry, jenom přehazovat stanice. YouTube a spolupráce s hlasovým vyhledáváním naprosto v pohodě, rozeznávání řeči excelentní, když zadáváš čísla, musíš vyslovit celé číslo, ne jenom číslice. Např 356 - musíš vyslovit třistapadesátšest, tři pět šest nebere. Takže po velkým Up-Date asi dát továrko, jinak v pohodě. Ale KODI a nějaký ty hry se musí potom znovu doinstalovat. VLC je v základu, ale neumí průchod DD 5.1. - zahraje to jenom stereo |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidA co takhle na to jít od lesa a vyprdnout se na bednu, kde na sw podporu se časem výrobce vykaká? Jakákoliv externí krabička s KODI nebo RPi4 udělá víc práce, o stále aktuálním sw nemluvě. Je mi to jasný, další krabička pod bednou a na stole DO už některé manželky těžko snáší. Nebo je nějaký jiný nesmyslný důvod, který vyřeší UDO a IR udělátka pro schování všech zařízení někam do skříňky nebo v extrémním případě pod sádroš?VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: operacni system AndroidPravda. Prodávat kvalitní TV panel s tunerem bez prohlížeče a dalších blbostí k ničemu, aby si to člověk poskládal sám. U starý sonky mi po 5ti letech vypli YouTube a DailyMoution, údajně kvůli IPv6. Přitom jiný trapný netový služby, jako je německý počasí a zprávy a spousta reklam tam zůstalo. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |