Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Openbox s3 mini hd

Zdravím. Potreboval by som od Vás borci fakt súrne pomoc. Už niekoľko dní mi robí môj openbox s3 mini hd túto vec. Mám doma parabolu a k nej namontovaný monoblok na Astru 23,5 a 19,2. K parabole mám pripojené dve tv. V obývačke openbox s2 hd a v izbe openbox s3 mini hd. Keď zapnem ten v izbe tak mi nefungujú programy ako sú tv joj, Dajto, TV joj plus a ešte pár programov. Pise mi to, že bez signálu. Akonáhle pustím StB aj obývačke tak mi naskočia aj tie v izbe. Po znovu vypnutí toho v obývačke to zase prestane fungovať. Dnes som skúšal vymeniť aj monoblok ale nepomohlo to. Monoblock ma dva vstupy. Ešte pred týždňom všetko šlapalo bez chyby. Ako by sa niekto našiel tak poprosím o radu. Vopred ďakujem.

majo1923
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox s3 mini hd

Zrejme chybná elektroinštalácia.Niečo sa pokazilo.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Asi slabší nulák a vyrovnáva sa to cez LNB.

letas

No zisti, či z toho prvého ide vôbec dobré napatie,/tebou spomínané programy idú horizontálne/,ak aj ide, možno sa už nedostane na lnb, tak skontroluj koax.káble,zisti pri lnb jazykom, či tam je napatie na koaxe, prípadne potom prehoď vstupy na lnb, či ide lnb.Poskytol si málo informácií, idú na tom prvom vertikálne programy pri vypnutom druhom?

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Skús zistiť,či obe mašiny sú na tej istej fáze a keď nie, tak prehodiť na tu istú fázu.Vyskúšať to môžeš aj dlhším predlžovakom, tak, že oba pristroje zapojíš na tu istú zásuvku.Daj vedieť, ako sa to bude chovať.

letas

Openbox s3 mini hd

Ďakujem za rady. Zajtra doobeda vyskúšam a dám vedieť. Myslím, že to bude poškodený koax. Vyskúšam tam dať požičaný druhý Openbox s3 mini hd alebo nový koax a ostatné rady.

majo1923

Môže to byť aj poškodený koax, keď už nema 100% opletenie,tak sa to môže aj tak prejavovať.

letas

Openbox s3 mini hd

Takže v koaxe chyba není. A nepomohlo ani zapojiť oba StB do jednej zásuvky. Ale dnes som skúšal prehodiť ten z obývačky do detskej a opačne a zrazu problém prestal. Po vrátení StB späť zase rovnaký problém. Už fakt neviem čo s tým. (((

majo1923

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra