, sekce: Skylink |
|
Prima hbbtvAhoj, funguje někomu hbbtv na Primě? Mně nejde ani na Skylinku ani na DVB T2... ? |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
|
|
RE: Prima hbbtvPrima cool v T2,tam funguje normálně a Prima love T2 tam je dámský klub. Ostatní nevím, přijímám v HD z Freesatu a tam jak je známo asi o nějakém červeném tlačítku neví |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 686 |
|
|
RE: Prima hbbtvNa 23,5E funguje. |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 120 |
|
|
RE: Prima hbbtvjo... momentálne na Skylinku funguje práve čumím na iPRIMA na bohuša a nechce zaplatiť za slííívovicu.... |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
|
|
RE: Prima hbbtvSakra tak proč mi to nejde? Na ČT funguje,na Primě ani prd... Nechápu |
Zemak
|
|
@maradonaNa ktorého Bohuša na gumáka? Ten je už aj v televízii?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710 |
|
|
@peterskááále..... učím sa po rakúsky a pozerám (nevhodné slovo)hošigutentag..... |
maradona
|
|
@ZemakCo máš za router na internet ? |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
|
|
@mamkMikro Tik... Znovu teď odzkoušené,na DVB ČT funguje bez problémů,prima ani prd. Na 23.5 mám Vu Zero 4k,openatv 6.3 , ČT funguje bez problémů, zkoušel jsem i STV1,bez problémů. Když dám hbbtv Nova nebo Prima tak Vu+ úplně vytuhne a nutný tvrdý restart |
Zemak
|
|
RE: Prima hbbtvA co Nova TV, tam HBBTV funguje? Možná je problém v samotném zařízení. Už se to tady řešilo, některé TV stanice používají novější HBBTV. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 499 |
|
|
@maradonaAmericky aj ja sa snažím, len mi to s tou angličtinou nesedí. Budem musieť asi po rusky niečo vymyslieťT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710 |
|
|
RE: Prima hbbtvDoporučuji přeinstalovat, co se týká přijímače VU+ Zero 4K, tak jeho software podporuje určitě nový HBBTV.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 499 |
|
|
@ZemakVypni na Micro Tiku protokol IPv6. Ulož a restartuj. Dej vědět. |
mamk
|
|
@Zemaknemáš náhodou niečo v Usb strčené v tom Zero4K?? niektoré boxy sú pri novom HBBTV na to citlivé a potom sa to takto prejavuje. |
maradona
|
|
@ZemakPokud máš před MikroTikem ještě předřazený router/modem od jiného operátora, tak vypni protokol IPv6 na tom předřazeném routeru/modemu. MikroTik zatím neřeš. Napadlo mi to dodatečně. |
mamk
|
|
@mamkDík moc za rady,bude to nejspíš něco s tím routerem, zapomněl jsem dodat že to dvb-t 2 zkouším na LG OLED, takže problém ve VU to asi nebude... Zítra zkusím dám vědět. Ještě jednou zatím dík |
Zemak
|
|
@maradonaMám tam ext HDD... |
Zemak
|
|
@Zemakvypni box, odpoj hdd a vyskúšaj HBBTV . za to nič nedáš. |
maradona
|
|
RE: Prima hbbtvNa Primě mi funguje. Nefunkční hbbtv mám na kanálu Prima+ (Skylink). |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 960 |
|
|
RE: Prima hbbtv...Prima+1 |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 960 |
|
|
RE: Prima hbbtvVčera u mě na dvb-t2 - ČT a Polské programy fungovaly bez problémů. Multiplexy s Nova a Prima bez HBBTV. Dnes jsem ještě nezkoušel. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
|
|
Prima and Nova hbbtvtaké na DVB-t2 a 23,5 na Nově a Primě bez HBBTv, CT, STV, Markiza, ORF je ok. Odzkoušeno na sat VU+ Solo 4K (PURE2), Octgon SF 8008 (openATV), TV LG 4K. |
ghost
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 39 |
|
|
@ghostDík za info, aspoň vím že to vypadá že chyba není u mě... |
Zemak
|
|
@Zemak - není chyba u Tebeprotože mi i mým známým hbbt primy a novy včera nešly ani na chytrejch TV sat. přijímače to samý |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
|
|
RE: Prima hbbtvTeď odzkoušeno, funguje už na DVB-T 2 i na Skylinku... Zřejmě chyba u nich. Díky všem! |
Zemak
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|