Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DVD rekordér

Dobrý den, lze zkombinovat DVD rekordér se Setoboxem pro nahrávání TV programů? Díky. K

karel11
Registrace: 10/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

DVD rekordér

Jasně. Proč by to nešlo.

Felixbejk
Registrace: 10/2008

@karel11

jen ten komfort už nikdy nebude,pokud nekoupíš nový rec. s T2

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@karel11

Áno, ale bude to len PAL a ak STB nemá SCART, tak zrejme bez RGB.

Frank11
Registrace: 2/2009

@karel11

tento pristup je uz vicemene muzealni

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: DVD rekordér

Já asi budu taky muzeální. Mě kabelovka stále posílá původní DVB-T, takže funguje jak zastara.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@omar3

ty nejsi muzeální,ale kabelovka

pierrepetr

@karel11

Na co rekordér? Dávno nahrávám na USB disk z boxu.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Proč rekorder když dnes má každý setbox USB pro nahrávání.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Jak zde zmiňuje JanM a Jarous: Proč nahrávat na "překonané" DVD přes analogové video, když skoro každý dnešní T2 STB umí nahrávat na USB flash/HDD, a protože signál není kódovaný tak nejsou ani nahrávky kódované. Není to první případ kdy je líto vyhodit kdysi poměrně drahý přístroj.

Warpik
Registrace: 9/2016

@Warpik

pomerne drahe je napalovat nejake kotoucky na ktere se jiz nikdy nepodivas. externi disk, nebo spis NAS te vyjde celkove daleko lepe v kategorii KČ/TB

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

co lidí i dnes

kupuje recordery

pierrepetr

@bublajs

no drahé,když stál jeden kotouček 500kč tak ti to nevadilo,dnes je za 2 cigára

pierrepetr

@pierrepetr

gigabajt na hdd je za min nez 2 cigara

bublajs

@bublajs

no recorder tím disponuje taky,nemusíš napalovat za 10kč film

pierrepetr

Dneska uz neslysim "mam to na DVD"... Dneska spis slysim "mam to na HDD"! :))) ...ale nejcasteji jsem slychaval "mam to na kazete"...

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

A DVD rekordér to je to čudo, ktoré som nemal zapnuté min. 5 rokov?
Ešte nech sem niekto hodí status, že chce nahrávať na VHS a pôjdem od smiechu do kolien!
Chlapec sa buď dobre zabáva na našich reakciách, alebo je taký technický antitalent. Ale veď aj hlúposť je ľudská vlastnosť, že?
Za mňa Rv Rv Rv

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Sú aj set-top-boxy s HDMI in, a nahrávať to môže kvôli dvd prehrávači čo má v aute na cesty3

tomko

A už jste někdo zkoušel záznam na děrné štíkty? :)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@meduzka

Nejsem ještě rozhodnutý, který systém zkusím. 80sloupcové (systém Hollerith), 90sloupcové s kulatými otvory (systém Powers. :laughing: R^

konas
Registrace: 12/2014

DVD rec

za mna osobne je dvd stale v pohode,mam 3ks Panasonic s HDD (jeden so sat.tunerom) na ktorych mam nahravky ulozene aj 20 rokov.Samozrejme nie je to ta HD kvalita ale za ten cas mi odisli 2ks ext.1,5TB HDD pripojene cez usb k boxom a nahravky zbierane za par rokov isli do...

albertone
Registrace: 2/2018

@albertone

píše:
...ale za ten cas mi odisli 2ks ext.1,5TB HDD pripojene cez usb k boxom a nahravky zbierane za par rokov isli do...

;) ;) ;)
Dôležité veci mám zálohované 3x!
No problém!
"Nieje čo riešiť, kofola!"
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Vraťte se k tomu,

na co se ptá tazatel. Neraďte, co má dělat, chce to takhle a asi ví proč.

sateliťák
Registrace: 2/2006

je to zberateľ . . . starých formátov .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@sateliťák

A čo mu máme vlastné radiť?
Hádam, snáď?! Si vie prepojiť DVD rekordér zo stb, či?!
Potrebuje na to nejakého odborného technika?
Veď nech si niekoho ohlási, zo svojho okolia, trebárs z nejakej servisnej služby. Veď potom zbadá, či nieje lacnejšie samovzdelávanie?!
Apropo!
Autor tohto vlákna sa tu zatiaľ neobjavil a ani viac nevyjadril resp. neupresnil, že čo vlastne chce?! Čiže za mňa je toto vlákno Rv Rv Rv

mmiriboy

@bobo2 @warpik

bobo2: Já spíše slyším "mám to stažené". Připomněl jsi mi jednoho spolužáka co se před cca 7 lety divil že nechcu jeho půjčené DVD když mám ten samý film v HD kvalitě na disku.

warpik: U rekordérů pamatuju hlavně velký problém nahrávku dostat ven kde prakticky jediným řešením bylo vypálení na DVD. Jeden SONY rekordér mi tu ještě leží a používám ho občas na přehrávání DVD a na digitalizaci VHS. Ale hlavně to má hromadu vstupů mezi kterýma se dá přepínat, akorát jsou to dnes již kvalitou nedostačující cinche a SCART. Kde je doba kdy i nejlevnější boxy měly externí video vstup (tehdy běžný SCART, dnes by to mohlo být HDMI). Dneska je cílem udělat co nejmenší box, ale taky s minimem konektorů.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra