![]() |
|
freeSAT ice kartaZdraví, dává ještě freesat tyto karty?Co jsem se dočetl každý říká něco jiného. |
vandam
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartaJá myslím, že nejpřesnější informace Ti podá přímo freeSAT. Je potřeba pro to taky něco udělat. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartaJo dívají,volal jsem tam.A dá se nějak jinak sporovoznit kromě oscamu pod enigmou 2? Díky za radu. |
vandam
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartato myslis tu za 500 rocne ? ta uz se prece nedava, uz od zdrazeni vloni v lete, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartaNevím jakou za 500 ročně, myslím na dva roky na smlouvu. |
vandam
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartatak to uz se taky nedava, zruseno vloni v lete, ted uz jen s jejich boxem do najmu, dva balicky, |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Karta se dává a nabízejí ji. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@kristian1Satelitní karta od 249 Kč měsíčně 105 nebo 124 Programů OBSAHUJE SATELITNÍ KARTU Aktivace a výměna karty ZDARMA Stejné kodování jako SKYLINK Funguje i v UNI ČTEČKÁCHVíce informací: https://svetsatelitu.cz/produkty/satelitni-karta |
jjery
![]() |
|
Kartasamostatná na dobírku bez ladění technikem zdarma.Tuším,že stačí i pouhý Mcas plugin na obsloužení uni čtečky.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartaSamostantou kartu nedávají! Mají to na ofilo stránkách. Tento odkaz,co tady dává jjery nesou ofiko stránky.https://www.freesat.cz/satelitni-televize/freesat-medium-hd/ |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
@huhuAsi se dá najít víc stránek s třeba již neexistující nabídkou.Každopádně bych vyzkoušel jeden telefonát a požadovat pouze kartu a nic víc.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartaJak už jsem psal, odpoledne jsme volal na info linku a samostatnou kartu dávají, pošlou ji na dobírku.Jde mě teď o to jisli ji v oscamu rozběhne, paní říkala že je to ice karta mcas plugin pro Enigmou 2 přece není. |
vandam
![]() |
|
@vandamJá mám samostatnou kartu freesat a jedna běží pod oscamem v Xtrendu a druhá v uni čtečce v Amiku 8265+. |
jjery
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartajá mám amiko viper 4k tak by to mělo asi taky jít. |
vandam
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartaz oficiálního webu uz se ta karta nedava.! ale jsou tu prekupnici a stranky podobne freesatu takze tam je to mozna jinak |
kristian1
![]() |
|
RE: freeSAT ice kartakde se tady prodava samostatna karta ? https://www.freesat.cz/satelitni-televize/ |
kristian1
![]() |
|
@kristian1FreeSAT Medium HD kartaTato varianta je pro ty, kteří mají, vlastní parabolu a přjímač a chtějí kartu s dobrým poměrem cena - počet programů. Máte od nás 100 programů, zábavu, filmy, kanály pro děti a dokumentární kanály pro celou rodinu,tato zpráva je na webu freesat,info.Cena 1 karty 249,cena dvou 348 atd. |
jjery
![]() |
|
![]() |