![]() |
|
Chromecast 1Ahoj, používám Skylink Live TV prostřednictvím freeSATu a využívám streamování přes Chromecast 1. Streamování ale nefunguje korektně. Video se seká, občas se mi i během načítání videa odpojí na mobilu Wi-Fi. Docela by mě zajímalo, kde může být problém, protože podle vyjádření podpory u nich problém není a dělá to buď připojení nebo telefon (Nokia 6.1).Ale ostatní služby přes Chromecast fungují bez problémů. V minulosti jsem využíval sledovanitv.cz a tam žádný problém nebyl. Stejně tak není problém s YouTube nebo třeba HBO Go. Proto by mě zajímalo zda má někdo podobný problém, či jak to řešit a zda pomůže koupit novější Chromecast 3. Protože mám problém jen se Skylink Live TV video bych spíše problém u nich. Ale stejně tak to může být problém se zastaralým Chromecastem (například slabší vyrovnává paměť nebo zastaralý kodek) |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: Chromecast 1Mal som podobný problém, preto som odložil Chromecast a kúpil som lacný android tv box s procesorom Amlogic a všetky aplikácie aj Skylink Live idú bez sekania. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@KarnerPresne tak a tí čo nadávajú,alebo hania čínske boxy sú blázni... Mám dva Beelink GT King Pro a X88 Max Plus. Pravda Beelink je iná kvalita,ale ani z lacným X88 som nemal nikdy problém a všetko prehrá úplne bez problémov či už IPTV, sledovaní TV atď. Všetko šlo plynule bez sekania.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
@dcermakJa mam Chromecast 3 a Skylink live tv bez problémů. Ted sleduju plynule finale Coppy Italia Juventus vs Napoli |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
mám tesluandroid a super |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
To pierrepetrmůžeš prosím Tě upřesnit model Tesly? |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@Wimpyasi "Y", ale nechce dráždiť, do európy sa oficiálne nedováža, čaká sa ma berlínsku fabriku. :-( |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@WimpySamozřejmě byl myšlen Android box, třeba Tesla TEH-500 Plus..![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@ProteinDíky, teď Chromecast 3 zkusím taky a zatím bez problémů. |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@KarnerDíky za typ. Zvážím do budoucna, teď bych to asi moc nevyužil. |
dcermak