Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Řazení programů

Zdravím, přátelé.
Pořídil jsem si novou televizi Sharp 40BL2EA s Android TV a za boha nemůžu přijít na to, jak seřadit uživatelsky seznam programů. TV stále trvá na řazení podle Skylinku. Manuál skoro žádný, jen velice stručný přímo v TV.
Nemáte někdo zkušenost se stejnou nebo podobnou TV?

Sorensen
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Řazení programů

zkusil bych to přeladit a před laděním aby nebylo zatržen FastScan..

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

vyradit pred ladenim ten skylink

kristian1
Registrace: 7/2016

Nevím, jak u této televize, ale občas bývá jediná cesta: vytvořit si Oblíbené.

Antonín
Registrace: 8/2005

Nevím jak u sharpu ,ale u lg jsem mel stejný problém a jak ti radí kristian1 než začneš ladit nezadavej poskytovatele v tvém případě skylink.Zadáš bez poskytovatele a mělo by to jít

brandl
Registrace: 5/2020

Tak ti poradím rychle tu tv vrať programy v tomto typu nelze seřadit osobní zkušenost měl jsem ji doma,po telefonickém rozhovoru s firmou co sem dováží sharpy a stará se o záruky potvrzeno i u nich není na to firmware a poláci co to mají na starost nemají zájem proto vrať radím dobře .

kanon
Registrace: 2/2007

Měl jsem doma i tuhle 40" Sharp 40AJ2E tam jsem ladil známýmu pozemák vše ok programy poskládat šly jak bylo potřeba ale jakmile jsem dolaďoval další programy po kanálech tak vše znovu rozházeno takže vše znovu při dalším ladění opět to samé ,zvukově super i obrazově spokojenost akorát to dolaďování a znovu poskládání katastrofa opět chyba firmwaru.Taková je moje zkušenost se sharpem

kanon

Jinak upozorňuju i oblíbené nepomohly prostě to nelze ten druhej typ se mi líbil víc ale jak jsem psal pokud to nebude vadit že při dolaďování programů se vše zase rozhází tak ber ten druhý typ.

kanon

Naladit bez Fastcanu a potriedit, ale ako pise kanon pri dalsich zmenach, doladovani, vsetko odznovu.

Najlepsie je vytvorit fav skupinu, niektore zariadenia podporuju auto aktualizaciu vo fav, kedy pri zmene parametrov ostane vzdy program vo fav na tej istej pozicii, neviem ci to podporuje Sharp, ale aj ked nie, tak je praca s fav vzdy jednoduchsia.

Traky
Registrace: 8/2013

Traky

s androidem tam ta funkce třídění kanálů sice je ale nelze jí otevřít tak tam nic nesetřídí jde to pouze bez androidu ale při novým ladění vše odznovu a nic nepomůže osobně vyzkoušeno na dvou typech.

kanon

se skylinkem

nikdo nehne

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tento problem zoradenia programov podla seba mi pripada ako problem uplne zbytocny, ako problem umelo vytvoreny. A stokrat diskutovany.
Predpokladam totiz, ze nikto nepouziva jeden kompletny zoznam TV programov (napr. u Skylink cca 250 TV programov), z ktorych minimalne 150 su nepotrebne shity. Taketo pouzivanie programov je nepohodlne, az nepouzitelne. Neda sa v tom listovat P+ a P- (to by ste sa naklikali, prejst z programu 26 na 89...).
Tak je logicke, ze si clovek vytvori skupinu programov (a nie len jednu), do nej si umiestni "tie svoje" programy a zoradi si ich tak, ako to chce mat.
A je to. Navzdy.
Potom je uplne jedno, ci ladit s vypnutym Fastscanom, alebo tak, alebo inak a podobne.
Preco ludia nepouzivaju toto jednoduche, pohodlne a spolahlive riesenie cez Skupiny?
Poznamka: Neverim, ze tu uvadzany SHARP tuto moznost nedovoluje. To ma predsa kazdy TVP.

romanss
Registrace: 7/2018

romanss

sharp to neumí ale jen s androidem osobně odzkoušeno a tady je to potvrzeno https://www.alza.cz/40-sharp-40bl2ea-levne-d5729792.htm?o=2#recenze přečti si recenzi já ji četl až po zakoupení tak šla hned po ověření že to nejde zpět

kanon

@romanss

mě to vyhovuje,vím,že na 100 byly eurosporty

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra