, sekce: Příjem DVB-T |
|
Kvalitní IEC konektor + spojkaAhoj.. doporučte mi prosím kvalitní IEC konektor a spojku.. na ceně nesejde.. spíš na tom, aby se z kabelu nevytrácel signál.. DíkyVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaPodívej se u Mimozemšťana na konektory Televes, nebo jsou jinde v prodeji IEC konektory Pro easyF. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 960 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaSignál se asi neztrácí nikam, koax není vodovodní trubka, každý konektor má na vf nějaký útlum. Menší nebo větší.Pokud chceš spojit dva koaxiální kabely, má menší útlum F-konektor a spojka. Nebo použij samici a samce IEC, ne spojku. (otázka je, co vlastně chceš). |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaAno, Televes má vynikající konektory IEC. Stojí kolem 30kč/kus. Mám z nich měřicí šňůru na KWS měřák. Denně v provozu, drží skvěle. Osobně jsem lepší kabelové IEC neviděl.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkahttps://eshop.antech.cz/trideni-dle-sortimentu/413210-IEC-konektor-samec-PRO-easyF-uhlovy-stineny-CLASS-A.html?listtype=search&searchparam=IEC%20On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaPro obyčejné připojení k TV je dobrý i F konektor s redukcí F zdířka - IEC konektor. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
|
|
@jonnyqCabelCon IEC i spojka |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkacabelcon IEC self install ak máme na mysli bez použitia náradia. robia sa rovné aj uhlové.alebo ten televes... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaTaky bych dal F a spojku, koupíš to v každým druhým krámu. Na 20ti metrech a běžném signálu to nepoznáš. Neboj, kup, vyzkoušej a uvidíš, nevytratí se. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 586 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaHele ne ze bych Vam do toho chtel kecat, ale nejlepsi konektory ktery jsem kdy videl byli lisovaci Cablecon :D na UPCcku jsem jich udelali mraky a nikdy nebyl probelm pokud se delal tak jak mel s lisovacima klestem a orizkem :DZe CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
|
|
@MMorousNení F spojka jako F spojka, a už ne vůbec ne v každém druhém krámu. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaKdyž je to 3 kiláky do krámu, tak to není pravda v každém druhém. Já mám takřka za rohem 4 krámy, co to mají na pultě, další 2, kde to můžu objednat a televizních a satelitních opraven a servisů, kde bych se případně poptal asi 5. Takže asi jako když jdu pro rohlíky. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 586 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkatady u nas maj Fka i v elektroinstalacnim kramu, ale ze bych to koupil ve vecerce u vietnamce pochybuju :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaJá myslel jejich kvalitu, hlavně útlum a tak. Takové asi běžně těžko mají. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaKvalitní efkové spojky dělá například Cabelcon, obyčejná čínská bižuterie stojí většinou za (nevhodné slovo). Dutinky na F spojkách jsou za pár let v háji, ne tak u Cabelconu.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaPresne jak pisu ale podivej se na cenovku u Cabelcom :DZe CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
|
|
RE: Kvalitní IEC konektor + spojkaNo a co? Nestojí tolik, aby to klient nezaplatil....cena Cabelconů je adekvátní, toť vše...On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|