Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Prepojenie dvoch tunerov cez internet

Chcel by som prepojiť sat.tuner v obývačke s druhým v kuchyni. Obidva sú pripojené na net káblom cez router. Ide mi o to, aký program nastavim v obývačke, aby to išlo aj v kuchyni.Už sa to niekedy v minulosti riešilo, ale nedarí sa mi to nájsť . Ďakujem

masto
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@masto

Aké sú to boxy? Trošku to upresni ako to chceš? Alebo zdielať, streamovať a pod.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internet

pokud je to Enigma 2, tak plugin remote channel stream converter

matchboxx
Registrace: 9/2012

Ide mi o zdieľanie tých istých programov, proste aby to čo ide v obývaku išlo aj v kuchyni. V obývaku mám Amiko 8155 a do kuchyne niečo kúpim.

masto

V kuchyni mám teraz Almu 2100, ale mám aj iné prijímače, ale kľudne kúpim niečo novšie ak bude treba

masto

No ešte by si mohol prezradiť, že čo chceš zdielať, čo máš len kartu a akú, alebo kartu v module. Skylink, freesat, Digi napr.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Alebo linku z vonka a pod.

petersk

ne úplně chápu, proč bys měl propojovat něco internetem, když máš dva přijímače. Máš-li dva přijímače, může ně každém hrát co ti napadne. Nebo chceš sdílet jednu kartu? Co vlastně chceš přijímat? Jinak kdybys chtěl jenom streamovat do další místnosti přes web, tak by bylo nejlépe mít nějaký linux sat a na druhém místě nějaký komp co umí stream, třeba android box?

Antonín
Registrace: 8/2005

@masto

mam android box a ten bere stream z prijimacu ktere mam v podpisu. vzdy z toho u ktereho nikdo nesedi.
asi by si mel to zadani vic specifikovat

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

bublajs

Hej, aj ja mám android boxy a asi to bude najrozumnejšie riešenie. Mal som aj jeden Dream box 500, ale už som ho daroval, tak teraz používam iba tie staršie mašinky. Ďakujem za rady

masto

Síce nerozumiem tvojím myšlienkovým pochodom, ale pokiaľ sú obidva stb riadne pripojené na funkčnú parabolu, tak je to prosté - na oboch si zvolím rovnaký program a potom sa venujem bežeckej kultúre, t.j. pobehovaniu z izby do izby medzi stb! :laughing: V takomto prípade nezáleží na značke stb, stačí aby boli funkčné pre to, na čo boli primárne určené.
Ale ak chceš prevádzkovať videostream, tak to je už iná pesnička. Tam treba buď linux (najlepšie riešenie), alebo android!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Trafil si klinec po hlavičke

masto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra