![]() |
|
Prepojenie dvoch tunerov cez internetChcel by som prepojiť sat.tuner v obývačke s druhým v kuchyni. Obidva sú pripojené na net káblom cez router. Ide mi o to, aký program nastavim v obývačke, aby to išlo aj v kuchyni.Už sa to niekedy v minulosti riešilo, ale nedarí sa mi to nájsť . Ďakujem |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@mastoAké sú to boxy? Trošku to upresni ako to chceš? Alebo zdielať, streamovať a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetpokud je to Enigma 2, tak plugin remote channel stream converter |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetIde mi o zdieľanie tých istých programov, proste aby to čo ide v obývaku išlo aj v kuchyni. V obývaku mám Amiko 8155 a do kuchyne niečo kúpim. |
masto
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetV kuchyni mám teraz Almu 2100, ale mám aj iné prijímače, ale kľudne kúpim niečo novšie ak bude treba |
masto
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetNo ešte by si mohol prezradiť, že čo chceš zdielať, čo máš len kartu a akú, alebo kartu v module. Skylink, freesat, Digi napr.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetAlebo linku z vonka a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetne úplně chápu, proč bys měl propojovat něco internetem, když máš dva přijímače. Máš-li dva přijímače, může ně každém hrát co ti napadne. Nebo chceš sdílet jednu kartu? Co vlastně chceš přijímat? Jinak kdybys chtěl jenom streamovat do další místnosti přes web, tak by bylo nejlépe mít nějaký linux sat a na druhém místě nějaký komp co umí stream, třeba android box? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@mastomam android box a ten bere stream z prijimacu ktere mam v podpisu. vzdy z toho u ktereho nikdo nesedi.asi by si mel to zadani vic specifikovat Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsHej, aj ja mám android boxy a asi to bude najrozumnejšie riešenie. Mal som aj jeden Dream box 500, ale už som ho daroval, tak teraz používam iba tie staršie mašinky. Ďakujem za rady |
masto
![]() |
|
RE: Prepojenie dvoch tunerov cez internetSíce nerozumiem tvojím myšlienkovým pochodom, ale pokiaľ sú obidva stb riadne pripojené na funkčnú parabolu, tak je to prosté - na oboch si zvolím rovnaký program a potom sa venujem bežeckej kultúre, t.j. pobehovaniu z izby do izby medzi stb!![]() Ale ak chceš prevádzkovať videostream, tak to je už iná pesnička. Tam treba buď linux (najlepšie riešenie), alebo android! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@mmiriboyTrafil si klinec po hlavičke |
masto
![]() |
|
![]() |