![]() |
|
UHD přijímačJe či se dá sehnat UHD přijímač přímo s irdeto čtečkou?.Jde mi o toto:bez ci modulu.HLEDÁM A HLEDÁM a zatím jsem na nic nenarazil,třeba hledám špatně a taky třeba nic není. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: UHD přijímačS certifikovanou Irdeto čtečkou asi není. S uni čtečkou, která umí pracovat s irdeto kartami jsou linuxové přijímače, ale jestli dobře chápu dotaz, to nechceš.(Osobně myslím, že pro certifikovanou četčku je lepší CI+ slot a CAM v něm, protože co je dneska Irdeto může být zítra Viacess a budeš zase kupovat přijímač. Nicméně nevím, proč a na co to chceš, takže...) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
Bez modulubych asi nic v dnešní době nebral.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: UHD přijímačv uni čtečce to nenačte insight tv uhd z 19,2.Když dám ci modul tak to načte ale???!!je tam děsná prodleva 3-5 sec a to je děsný.A DĚSNÝ TO JE U VŠECH PROGRAMŮ, v uni to je přijatelných 1-2 sec. Proto se ptám na přímo irdeto s uhd přijímačem. Našel jsem Zgemma H9 Combo tam to i s modulem je přepínání do 2 sec. |
slávista
![]() |
|
RE: UHD přijímač- není modul jako modul- není CI jako CI+ - není přijímač jako přijímač - není sw jako sw (v přijímači) UHD mne v současném stavu věcí nezajímá, tak prakticky poradit neumím, protože to nepoužívám. Zmíněná prodleva je prodleva při přepnutí programu? Nebo posun vůči reálnému času? |
Antonín
![]() |
|
RE: UHD přijímačprodleva je mezi PŘEPNUTÍM programů.Technisat má neuvěřitelné s modulem CI+ 4sec.UHD o 1 sec víc. VU+ je o 1 sec. lepší-vše s ci moduly. Proto sháním "něco"s rychlejším přepínáním a ne zas obr drahé. |
slávista
![]() |
|
@AntonínUhd tv je nesmysl,to už vím asi 7let pokud se v tom nevysílá a já už se toho ani nedočkám,tady neumíme zprovoznit DVB T2 natož uhd vysílání![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
RE: UHD přijímačUHD smysl má, umožní uhlopříčky okolo 300 cm.Ale nebude to asi tak honem. Z mnoha příčin technických, ale hlavěn proto, že lidská obydlí na to nejsou stavěná. To přepnutí se mi úplně nezdá. Jak jsem napsal UHD s kódování neprovozuji, tak je to jenom nezdání. Není to náhodou třeba příjmem na hraně? |
Antonín
![]() |
|
RE: UHD přijímačUHD vysilani bude stejne casem prechazet na novy kodek VVC/H.266, proto bych uz moc do UHD prijimace nestrkal penez. Nabidka programu je zatim spatna a nez se UHD rozsiri, muzou zacit vysilat uz v novem standardu.DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
@lglbOK Boomer.. Za chvilku začíná na Canal+ 4K La Liga, na 65 palcové tv super pokoukání. V Čechách je možná vysílání v UHD ekonomický nesmysl, naštěstí za hranicemi nejsou 100 let za opicemi.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
Scruffya koľko progr. je za hranicami v EU? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
@ScruffyPresne ako píšeš. Poliaci sú iná káva. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: UHD přijímačOctagon sf 8008![]() ![]() ![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
mastolen Poliaci majú podstatne väčší trh, ked to vysielaš pre kopu príjemcov stačí aby každý platil menej |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
![]() |