Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a Telly

Mám 80 cm anténu se 4 konvertory. Zatím mám naladěny 28E, 23E, 19E a 13E.
Chtěl bych přijímat 23E až 1W.
Je to možné?

Helenka
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a Telly

Mám 23E,19.2E,13E,1W,Parabola e85 maximum a vše naprosto v pohodě R^

Kombi
Registrace: 10/2007

na e85 to možné je, na obyčejné 80cm parabole to možné není

Antonín
Registrace: 8/2005

ak máš kam, na 1W daj zvlášť parabolu

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Dej motor.

image
Registrace: 10/2008

13E střed samozřejmě!

Kombi
Registrace: 10/2007

@Helenka

Presne ako radí Dzordzo, ak chceš čo najlepší príjem Thoru 0,8°W aby si konvertor nemaj na samom kraji tak tiež odporúčam samostatnú parabolu. Ja mám parabolu PRO 67 APP Panorama a signál 96% pri krásnom počasí na najslnejšom tranďáku R^ Nezaberá miesto, je malá a celá železná R^ Svojim ziskom sa vyrovná parabolám 80cm. Za mňa naprostá spokojnosť R^ R^ R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

multibeamové paraboly jako je e85 příjem od 1w, 13e, 19e,23e, 28e docela zvládají, kdybych ale chtěl tohle řešit, tak bych montoval T90, a přidal si 4W, 5e, 16e, 42e, a podle povahy něco dalšího drobného...8 LNB určitě a možná spíše 16t vstupový diseqC. Když už tak už - jedna drbačka s novým nastavování, a peněz jenom o trochu více.

Antonín
Registrace: 8/2005

Re:Skylink a Telly

Fungovať to bude.Ale pri zlom počasí hrozí že nebude hrať buď 1W alebo 23E.
Osobná skúsenosť,jeden technik mi ju minulý rok požičal na skúšku lebo som nechcel kupovať predom nakoľko není najlacnejšia.Po mesiaci som sa s 1W radšej rozlúčil a ostal som pri 80tke na 23+19...
Chcel som skúsiť panoramu 67 ale po týždni som kúpil novú 80tku.Mimochodom stará 80tka vydržala 15 rokov klasický plech hrdza bola kritická iba okolo šrobov kde sa už prepadli sroby srkz dieru a nedrzalo rahno.
Kiež by táto nová železná vydržala 15 rokov čo nevydrží lebo už pri skladaní novej som zistil že ten plech paraboly a rahna je ovela tenší a slabší.

furioso
Registrace: 1/2011

Všem děkuji za užitečné rady - odzkouším.

Helenka

Mohl by mi někdo poradit, jak to v současné době vypadá s kvalitou vysílání Telly TV v porovnání se Skylinkem - datový tok a stálost ?

Helenka

Re:Skylink a Telly

Na HD programoch rozdiel není skoro vidieť ale pri SD je stále lepší Skylink.
Žiaľ bohu Skylink som ja prestal využívať aktívne platím iba CZ SP a to je všetko.Na širšiu ponuku som radšej zobral UPC kábel spolu aj s Netom.

furioso
Registrace: 1/2011

Stabilita příjmu, datový tok Telly TV vs. Skylink

Mohl by mi někdo sdělit své zkušenosti se stabilitou příjmu - datový tok u Telly TV v porovnání se Skylink ?

Helenka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra