Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nahraný film-délka doby pro přehrání

V dubnu jsem na TV nahrál film z programu AMC.Nyní jsem si ho chtěl přehrát a tv píše,že nebude možno z časových důvodů pořad přehrát.Přitom ten samý den jsem nahrával z Novy část zpráv a ty přehrát jdou.Vím,že je tam nějaká doba než změní klíče ale nevím jak dlouhá.Proč jedno jde a druhé ne? TV Finlux s modulem Smit a Freesat.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

něco podobného

máš i zde :

https://www.parabola.cz/forum/topic-100494/

;) ;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Nahraný film-délka doby pro přehrání

Ano to jsem četl je to něco podobného ale primárně nevím proč jedno přehrát jde a druhé ne.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

licencia spravy cz stanice pre cz a licencia filmu ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jaky tam mas modul - typ, vyrobce.
moduly Neotion (ted maji snad nejaky novy nazev) ve spojeni s kartou Skylink delaji tyto npristojnosti. jeden program jde, jiny ne. je potreba se temto povedenym ready modulum vyvarovat. tohle nema nic spolecneho se zmenou klicu Irdeto ale s ad hoc aktivaci funkce CMR.
proc, nevim.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Jarous

..ak mas moznost, tak FTA aj CRYPT tv stanice treba nahravat v mode NEKODOVANE. Nahravam s kartami a CAM Syklink, CAM Plustelka, CAM DIGI, CAM Tivusat vsetko NEKODOVANE...Potom takuto nekodovanu nahravku CRYPRT tv stanic prehras, alebo upravis na akykolvek format pomocou PC. Inak, kvoli spravnej casovej dlzke nahravky, mam TIMESHIFT vypnuty!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31 - kde mám hledat to vypíná/zapíná nahrávat nekodovaně?V nastavení modulu?

Jarous

@jarous, CAM mam zasunuty v sachte Cl+ a s nastaveniami modulu kvoli nahravaniu nerob nic. Finlux nepoznam, preto pisem ak mas moznost...Robim natavenia v nastaveni PVR. Nastavenie sa lisi podla typu TV alebo STB. TV maju povacsinou uzavrety okruh nahravania, ktory na PC neprehras. Zavisi aj od natiahnuteho FW v telke. Mam nastavene PVR takto: Menu_Media_Nastavenia PVR_Timeshift VYP_Nahravat Crypt Nie_Typ nahravky TS
Pri tomto nastaveni maju nahravky spravnu casovu dlzku a prehram ich aj na PC, resp. zverejnim na youtube...

bohus31

Nepouzivat tuner televizora, nepouzivat moduly. Vys.rat sa na skylink. Nezapinat vôbec tv!

Kasr
Registrace: 8/2008

presne vsade plno hribov pozbierat par muchotravok taky bude farebny svet ... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Kasr

Myslím, že tímto způsobem jde vyřešit množství problémů zde zmiňovaných / i nezmiňovaných/... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Tím myslíš to když ti déšť vyřadí sat i IPTV? Jako mi včera?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Hosi tak tento rok casto prsi a aj vydatne, ako si pamatame z dectva. Ale co bude teraz robit Thunbergova a jej privrzenci? Asi predavat dazdniky co ine im ostava? :laughing: :laughing: :laughing:

liquere

@liquere

Není to zase tak dávno. I já (ročník 99) ještě pamatuju že před cca 10 lety bylo běžné že byl v zimě sníh i ve městech a to dokonce už v listopadu a v létě nebylo takové vedro aby to zemědělcům nějak zvlášť vadilo. Tím jsi mi připomněl jednu píseň
https://www.youtube.com/watch?v=jnR9_6wgiXY
S tím jak na orbitu přibývají malé spot svazky tak bude déšť stále větší problém. Včera jsem na FR4 donekonečna přepínal mezi 5W a IPTV z webu france.tv podle toho co zrovna jelo. Často si říkám kde je doba staré E5WA která ani za tohohle počasí neměla problémy. Ale aby mi déšť vyřadil i internet to jsem ještě neviděl. Mám místního wifi poskytovatele a vyměnit ho nemůžu protože jiný tu není.

JanM

@JanM

A kto tu hovoril o internete? Jaj Ty asi máš nejakú "sračku" vzduchom?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Mam tady mistni wifinu vzduchem asi 30 mbit. Nic jineho tu dostupne neni. O internetu tu nehovoril nikdo.

JanM

@JanM

Veď Ty o tom hovoríš. "Ale aby mi déšť vyřadil i internet to jsem ještě neviděl."
Tak je to odvaha sa vyjadrovať k niečomu, čo má 30 Mbs vzduchom. Ale je to Tvoja vec, čo si myslíš. Zabezpeč si 1Gbs a potom sa k netu vyjadruj. Teraz to nemyslím v zlom.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

To by napřed musel být tady na vesnici takový net vůbec dostupný.

JanM

to bud rad, nas vzor teda ako koho, Nemecko ma oblasti kde neexistuje ani mobilny signal a len vytacaci internet .... :)

liquere

@JanM

Veď jasné, ja to chápem. Len potom je asi zbytočné sa vyjadrovať k netu takým, čo majú 30 Mbs. Je to také aké je. Ale niekto tu aj tvrdí, že ani so 4K filmamy nemá problém. teraz nemyslím, že Ty.

petersk

@petersk

4K filmy u mě nezvlada spiše hardware v PC. Navic mezi FHD a 4K nepoznam rozdil takže u mě 4K ani nema smysl (testovano na NASA UHD na 13E a na 4K videich na Youtube). Za normalniho stavu na těch 30 mbit jede FHD bez problemu.

JanM

@JanM

Veď jasné, myslel som cez net 4K nie cez sat.

petersk

@JanM

nic si z toho nedělej-myslím že těch "třicet" bohatě stačí!
Před 15 lety jsem začínal s netem ( Českéhý telecom-dnes O2) a balíček START,kde byla rychlost 515Kbt.A to bylo už ADSL připojení.Po 7 měsících to "zrychlili" na 2Mbt :-D Měl jsem to necelé 4 roky,než jsem to pak zrušil i z pevnou linkou.....

PS měl jsem tehdá v paneláku i první Wi-fi s routerem Well a první zašiforvaný internet (Mac adresu) a pak WPA.....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

Ja taky neřikam že nutně potřebuju více. Na FHD Youtube to stačí a stahování má stejně další "omezovače". 4K opravdu nepotřebuji.

JanM

CRYPT tv stanice je potrebne nahravat NEKODOVANE, potom nemam ziadny problem z casovym obmedzenim pri vypnutom TIMESHIFT-e. Nahravam takymto sposobom dlhsiu dobu...Na ukazku trebars CT sport DVB-S2:
https://www.youtube.com/watch?v=0lqN-BD5Jws

bohus31

bohus31

na tv nemozes nastavit nic, takze rada aby nahraval nekodovane je celkom k nicomu.
su rozne moduly a tie sa rozne chovaju. problem ktory popisuje je napriklad s modulmi Neotion ako som pisal.
na inom webe som pisal ako sa chovaju 4 rozne typy modulov ale to bolo tiez nejaky rok dozadu.
proste kombinacia modul-dany TV-nahravana stanica sposobuje ze sa aktivuje CRM a nahravka bude nejde po 90min alebo napriklad po par dnoch.
upravy nahravok urobenych cez TV na PC asi tiez nepojdu pretoze USB si TV poznaci a nedovoli z licencnych dovodov prehrat kdekolvek inde.

Dagy2
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra