Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nahraný film-délka doby pro přehrání

V dubnu jsem na TV nahrál film z programu AMC.Nyní jsem si ho chtěl přehrát a tv píše,že nebude možno z časových důvodů pořad přehrát.Přitom ten samý den jsem nahrával z Novy část zpráv a ty přehrát jdou.Vím,že je tam nějaká doba než změní klíče ale nevím jak dlouhá.Proč jedno jde a druhé ne? TV Finlux s modulem Smit a Freesat.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@Dagy2

Ja bych všechny ty DRMka... (všichni vědí co doplnit)
A co budeme dělat až IPTV uplně nahradí sat? To je teprve technologie totálně prožraná DRM.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

Nebudes sledovat telku (monitir pc...), ale radsej si zasexujes. To je ovela rozumnejsie.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Na nahravani je tu stale jedno řešení a to grabování na grafické kartě (případně konektor HDMI-IN). Před pár dny jsem takhle tahal z MYTF1 jeden záznam který jsem zapomněl nahrát normálně. Donedávna se odtamtud dalo normálně stahovat přes ffmpeg ale asi zvýšili zabezpečení. Stejně tak byl kdysi downloader YTD na Novu, Primu a ivysilani ČT, dnes již nefunkční.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra