![]() |
|
Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkMohl by mi někdo sdělit své zkušenosti se stabilitou příjmu - datový tok u Telly TV v porovnání se Skylink ? |
Helenka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 100 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
Tellyse aspon mě zdá subjektivně lepší jak HD tak SD![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
@HelenkaV CZ je kvalitou Telly to, co na SK DIGI...Mam zato, ze DIGI ma rozhodne krajsi HD obraz ako SKYLINK. Obraz SD, maju obidve platformy na rovnakej urovni.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkTo ste ešte nevideli ANTIK TV. Obraz pestrejší a ostrejší!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
Srovnání příjmu Telly TV vs Skylink (# 384)Tak Skylink je jednoznačně největší brak na Česko-Slovenské scéně,10.let v agonii,i ten Albánský paskvil Tring je lepší než ten hnus. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkStejně na programech neustále opakují,ale člověk chce mít kvalitní obraz,u starších filmu to stejně nejde,ale co se týká výběru programu tak Telly 😄💯 |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
@jklajbanjo.... a hlavne tie v HEVC.......![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
TELLY TV IS TOPRozhodně přejmenovanou Digi. Skylink je out a o freeSAT ani nemluvě.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@maradonaTaka 50ta kopia VHS mala svoje caro, detaily si si domyslal![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs Skylinktie uz boli asi ionizovane ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs Skylink@Helenka: Jaké odpovědi očekáváš od vysoce politicky citlivého dotazu? Když Skylink zaváděl před časem novou technologii na zlepšení obrazu, tak jsem si znatelné změny nevšiml. Máti se mě ale ptala, zda jsem ji neměnil nastavení obrazu, protože ji přišel obraz ostřejší a hlavně živější. Ale hlavně že tu máme "odborníky" na černě černou, kteří nereagovali. Člověk se může spolehnout jen na vlastní vnímání. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 397 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkTelly nemá Sport 1 a Sport 2,tedy nezájem![]() Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
ObrazNo tazko uplne detailne porovnavat.. Digi ma HD v H264-AVC Main@L4 A Skylink pouziva H264-AVC High@L4, rozdielna kompresia.. preto by podla definicie mal mat Skylink pri nizsom toku zrovnatelny obraz s Digi.. no ale podla mojho nazoru na presne porovnanie je otazka ci maju obaja rovnaky vstupny signal a potom dalej to ovplyvnuje kompresia a nakoniec zobrazovacie zariadenie.. Skor je to aj o zvukovych stopach, kde podla mna vedie skylink, AC3 a pod.. Cize uplne presne a hodnotne porovnanie by mohlo byt, keby obe platformy mali rovnaky vstup,kodek kompresiu a vystup.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
@HelenkaDlouho jsem uvažoval tenkrát o Digi s úvazkem,sice platím víc,Skylink je levný, balíček HBO 2350kc na rok,ale kvalita obrazu a to mám Digi jen přes net je lepší a Skylink mám jen jako doplněk, zatím kvůli HBO go a pak se uvidí jak se dohodneme s Telly![]() |
lglb
![]() |
|
@MopkyA využíváš nějakou z těchto služeb a nebo jsi ještě nebyl na očním,pak mně napadlo že máš na Slovensku jen CRT Tv a nebo moc borovičky jak můj soused Slovák který je neustále pod parou![]() |
lglb
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkViděli jste někdy kvalitu obrazu u UPC v Rumunsku? Změna vlastníka na ní neměla žádný vliv... Když jsem to poprvé viděl, tak jsem nevěřil, že to může tak vůbec někdo vysílat. |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkJinak jedine spravne porovnani je mit dve stejne sestavy (stejne TV + CAM) vedle sebe a porovnavat stejny porad vysilany na obou platformach. Jinak je to vesteni z kristalove koule - ruzna nastaveni encoderu se chovaji ruzne pro rozdilny obsah (sport, news, movies atd.).Idealni by bylo rizeni encoderu podle aktualniho obsahu, coz bohuzel nikdo nedela. Pokud by to delali, tak by byla kvalita subjektivne o hodne lepsi. |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkPrepáčte, ale toto porovnávanie je o ničom. Samozrejme každý "porovnáva" podľa toho čo má doma. Odborníci tu uvádzajú kodeky a pod, čo je ale veľmi smiešné![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 637 |
![]() |
|
@F4turboKdyž Skylink "zaváděl před časem novou technologii na zlepšení obrazu" tak jsem si v době souběžného vysílání dělal důkladné porovnání obrazové kvality na HD kanálech ESP a Discowery (R.I.P) pomocí časově souběžných nahrávek atd... obrazová kvalita na "nové technologii" šla jednoznačně DOLU !!!!!!!!!!!!!!!!! Ano, obraz je nově barevně sytější, takže pro slepce asi "lepší"![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkTaké jsem měl obavy při přechodu ze Skylinku vloni tehdy ještě na Digi, HD obraz je subjektivně minimálně stejně dobrý a totéž platí pro SD. Kvalitou obrazu si rozhodně nepohoršíš. Používám TV 65" se sat. tunerem a modul. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs Skylink@lance: Psal jsem poznatky mé máti. Ty máš jinou zkušenost. Určitě nezaujatou názorem na Skylink. |
F4turbo
![]() |
|
Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkNo nevím,ale před chvíli jsem se díval na nabídku Telly a za 400,-Kč na dva roky skoro full nabídka,no neber to.Mě by zajímalo,kde je těch pár kašparů,co ten Skylink neustále budou vychvalovat? |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs SkylinkNo, zaliezli!!!![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
@agamon...tak jednoho máš hned v 1. řádku nad Tebou...![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lglbClovece, preco niekto musi byt podla teba za vyjadrenie nazoru "pod parou" alebo "slepy"? Nuz ked si to myslis, tak to je tvoj problem.. ale pre info, mam plazmu, mam aj Digi SK a viem obraz porovnat.. mal som aj UPC kabel SK a dokonca mam aj Magio po optike.. moj nazor stale plati.. dolezita je kvalita vstupu a nasledny vystup ztoho.. ako aj kolega povedal, citujem, najlepsie obe platformy vedla seba na rovnakom programe.. stejne to bude stale skor o sympiatach k operatorovi nez o realnom detailnom porovnani.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: Srovnání příjmu Telly TV vs Skylink@lance: Stihomam? Se nedivím. Společný to znak ublížených, kteří věřili na reklamu prezentující nabídku JINÉHO OPERÁTORA ve smyslu Jednou zaplatíš...A mají základní vědomostní mezery. Jen přesvědčení mají pevné.@agamon: Full bez stanic z portfolia AMC? Schválně si odpověz na otázku. Proč operátor slevňuje nabídku? |
F4turbo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |