Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Srovnání příjmu Telly TV vs Skylink

Mohl by mi někdo sdělit své zkušenosti se stabilitou příjmu - datový tok u Telly TV v porovnání se Skylink ?

Helenka
Registrace: 3/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

Za kašpara se dotyčným omlouvám.Tak samozřejmě žádný operátor nikdy neuspokojí všechny své abonenty,tak to prostě je.Proč operátor slevňuje?To bohužel nevím,bude muset odpovědět někdo povolanější.Osobně nemám žádnou z těchto nabídek,ale přemýšlím o Telly,kvůli sportovnímu obsahu.Takže asi tak.

agamon
Registrace: 1/2007

RE: Srovnání příjmu Telly TV vs Skylink

Záleží, co očekáváš a hlavně kolik jsi ochotný zaplatit. O ničem jiném to není.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Zapoměl jsem na jednu věc.Najde se zde někdo,kdo má Telly přes internet a dívá se na ni přes konzoli XBOX one?
Dík za odpověď

agamon

@F4turbo

ad Telly bez AMC programov - ak máš na mysli že zlacňuje ponuku pretože vyradil AMC programy (neviem či som trafil na to čo píšeš, nesledujem cenníky Telly) tak je to seriózny postup operátora.
Zlacnil onen operátor, čo vyradil discovery a eurosporty alebo je to podľa teba v poriadku že platíš rovnako za redukovanú službu?
mám pocit že tento operátor radšej za 3-4 nezmyselné ďalšie programy ponúka "vyšší balíček" len o pár eur drahší, pričom pár eur je povedzme 30%.
u tohto operátora zostávajú snáď už len tí, ktorí nakúpili prístroje bez CI-šachiet, výmenou za iný prijímač by museli priznať že kolenovrtstvo sa im vypomstilo a tak v kútiku duše dúfajú že im bude ešte aspoň brechať nejaký ten Šarik. Nefunguje síce čo by som chcel ale je to zadarmo.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Je nepříjemné, když operátor vyřadí programy, které jsou pro některé diváka důležité. Ale žádný negarantuje neměnnost nabídky, protože ji nemůže zaručit po celou dobu předplatného. Účetnictví Telly nedělám, ale slevňuje se z mnoha důvodů. Nevěřím, že by to bylo důsledkem vyřazení programů od AMC.

F4turbo

@F4Turbo

pro mne jako zákazníka, je jedno z jakého důvodu anebo komerční taktiky slevňuje operátor.
Ale protože mám méně muziky, je pro mne fér že platím méně.
U SL jsem vždy slyšel pouze potřebu zvednout cenu protože to i ono je dražší, zlepšení služeb o karty vyžaduje další zaměstnance a podobně. Chápu, každý z nás chce mít vyšší plat než v roku 2019 a 2018.
Ovšem když ubylo suše konstatovali že nebude protože jejich požadavky jsou příliš vysoké. Taky rozumím - doposud chtěli 100, teď 200, tzn. pro mne zdražit předplatné. Usoudil jsem že to lidi nechtějí a nezaplatí takže u mne skončili. Ale těd nebudu platit 100 které byli doposud, férové by bylo zlevnit aspoň o část nákladů, které teď neutrácím.

Dagy2

Letošní zvýšení servisního poplatku už mi přijde neadekvátní k nabízeným programům. Počkám, až se rozjede ostré vysílání v dvb-t2 a potom se rozhodnu, zda mi nebude stačit na základní programy. Rozlišení qHD je ale pro mě nízké, takže je možné, že nakonec u SL budu muset zůstat kvůli rozlišení. Hlavně, já si určím, čí služby využívám a budu využívat nadále. Nemám potřebu někoho špinit, když nesouhlasím se změněnými podmínkami.

F4turbo

Taky mám skylink přemýšlím o Telly ale tam mě řekli že jedině jejich box. Takže sat boxi co mám doma bych mohl dát do skříně což se mě nechce. Jinak v TV na Skylinku nic není. Spíš se díváme na Netflix.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

to miky

Mě bylo řečeno,že si můžu klidně odkoupit jejich modul.

agamon

miky

myslíš, že trochu zavádíš.
Stačí se podívat na cenník na netu a vidíš že modul stojí 50Kč/mes a můžeš mít spolu 4.
Možná ti řekli že pokud chceš třeba archiv, musíš mít jejich přijímač ale ne sat TV!

Dagy2

No paní mě po telefonu řekla že jen a pouze jejich přijímač. Takže jestli je to jinak tak ta ženská tam nemá co dělat.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra