![]() |
|
Skylink sk na Skylink czProsim poradte ako prepisem kartu skylink z sk na cz region ked ziadnu adresu v cesku nemam ,pani v skylinku to nevedela. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czWeb Skylink - centrum podpory-kontaktné formuláre-zmena registrácie karty stiahnut vyplnit odoslat hotovo. |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czRespektíve nestahovat rovno vyplnit a odoslat. |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czRád by som videl štatistiku prevodov regiónu Skylink kariet od doby zavedenia regio obštrukcií. To si Markíza s JOJ určite polepšili. Mám dve karty a obidve som dal na CZ.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 035 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czJa tiež som prešiel na cz stranu tie sk reklamné žumpy tv hnoj a narkóza som v pohode oželel a viem že som urobil veľmi dobre |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czneviem ci mozem napisat do dotaznika slovensku adresu ked chcem prepisat kartu na cesky region |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czKedže som ti včera písal na PM a ty nič tak si toporaď inteligent.![]() |
rsat
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
rsatTo je to tak tajné, že to musíš posílat sz? Skylinku to bude asi jedno, hlavně že se platí. Možná má jukon nějakou averzi k sz, my se taky rádi něco dovíme...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czSkylinku je to putňa. Aký región vyplníš, taký tam dajú. Môžeš im sľúbiť, že to budeš používať v ČR. |
Spacer
![]() |
|
Jukonved budeš platiť Eur, len neviem čo je v CZ na nove, prime také zaujímavé,pozerám to a nič extra, takmer to isté okrem zahr. produkcie dávajú v SD pre vysielanie na SK |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czTak nie všetci ponúkajú Zoom, Cool, Comedy central a neviem, či som si už odvykol, ale je mi trápne, keď počujem slovenský dabing. Ten sa hodí max. do rozprávok. |
Spacer
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink cznič nie je problém - máme sk adresu, platbu v €, REGIÓN CZ. navyše prehlásenie, že "koncesiu" neplatíme. |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Skylink sk na Skylink czMě fungují na S.....k kartě oba regiony, CZ i SK. Když jsem se ptal, ohledně zrušení serpo na Slovensku, tak prý mě se to netýká a fungovat to bude i nadále. Akorát, dříve jsem na SK koukal hodně, dneska už prakticky vůbec. Mám je snad jen ze setrvačnosti. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
![]() |