Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink sk na Skylink cz

Prosim poradte ako prepisem kartu skylink z sk na cz region ked ziadnu adresu v cesku nemam ,pani v skylinku to nevedela.

jukon
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink sk na Skylink cz

Web Skylink - centrum podpory-kontaktné formuláre-zmena registrácie karty stiahnut vyplnit odoslat hotovo.

MAN0707
Registrace: 10/2011

Respektíve nestahovat rovno vyplnit a odoslat.

MAN0707
Registrace: 10/2011

Rád by som videl štatistiku prevodov regiónu Skylink kariet od doby zavedenia regio obštrukcií. To si Markíza s JOJ určite polepšili. Mám dve karty a obidve som dal na CZ. :))

Spacer
Registrace: 9/2017

Ja tiež som prešiel na cz stranu tie sk reklamné žumpy tv hnoj a narkóza som v pohode oželel a viem že som urobil veľmi dobre

satmaker
Registrace: 11/2011

neviem ci mozem napisat do dotaznika slovensku adresu ked chcem prepisat kartu na cesky region

jukon
Registrace: 12/2007

Kedže som ti včera písal na PM a ty nič tak si toporaď inteligent. :8)

rsat
Registrace: 1/2008

rsat

To je to tak tajné, že to musíš posílat sz? Skylinku to bude asi jedno, hlavně že se platí. Možná má jukon nějakou averzi k sz, my se taky rádi něco dovíme...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Skylinku je to putňa. Aký región vyplníš, taký tam dajú. Môžeš im sľúbiť, že to budeš používať v ČR.

Spacer

Jukon

ved budeš platiť Eur, len neviem čo je v CZ na nove, prime také zaujímavé,pozerám to a nič extra, takmer to isté okrem zahr. produkcie dávajú v SD pre vysielanie na SK

Duzu
Registrace: 7/2005

Tak nie všetci ponúkajú Zoom, Cool, Comedy central a neviem, či som si už odvykol, ale je mi trápne, keď počujem slovenský dabing. Ten sa hodí max. do rozprávok.

Spacer

nič nie je problém - máme sk adresu, platbu v €, REGIÓN CZ. navyše prehlásenie, že "koncesiu" neplatíme.

mpatri
Registrace: 2/2019

Mě fungují na S.....k kartě oba regiony, CZ i SK. Když jsem se ptal, ohledně zrušení serpo na Slovensku, tak prý mě se to netýká a fungovat to bude i nadále. Akorát, dříve jsem na SK koukal hodně, dneska už prakticky vůbec. Mám je snad jen ze setrvačnosti.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra