Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Polsko K47 Rybnik/Ornontowice

Momentálně nevysílá polský mux-L2 TVT k47 Rybnik/Ornontowice - zná někdo důvod? Porucha, výluka.. natrvalo?? Na SM možno nyní testovat příjem k47 z Krížavy.

lance
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Polsko K47 Rybnik/Ornontowice

Dnes už je na K47 signál, sice s dost špatnými parametry, ale je. Buď nejedou na plný povolený výkon (1kW) nebo mám při ranních lepších příjmových podmínkách chtám místo Rybniku Ornontowice. Pokud je to Rybnik se sníženým ERP (provoz na budič nebo náhradní TX?) pak asi mají problémy po té bouřce z noci ze středy na čtvrtek.

cha-cha
Registrace: 5/2007

kanál 47

Horní Suchá,signál stejný jako před výpadkem !

a2580123a
Registrace: 10/2014

Třinec-Guty signal slušný.

miku
Registrace: 10/2007

Dnes jsem telefonicky hovořil z osobou odpovědnou za šíření tohoto LMPX a ten mi sdělil v čem byl problém. V této chvíli by už na TXu Rybnik mělo být vše v pořádku, na tv stanici Star.tv sice v současné době nejde EPG, ale to je jiný, nesouvisející problém, který jde mimo provozovatele tohoto LMPXu a který tam byl již před touto událostí.

cha-cha

@cha-cha

Dík za info, k47 je pro tento mux vyhrazen na jak dlouho? nafurt?

lance
Registrace: 10/2008

Na jak dlouho nevím, ale zatím není v plánu ukončení vysílání, na jeho vysílací kanál se DD2 nevztahuje. Na stránkách UKE by se termín vypršení licence pro vysílání LMPXu TVT dal určitě najít.

cha-cha

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra