Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Kodované programy DVB-T

Když jsem nyní přešel z kanálového slučovače na širokopásmový naladilo se mě na ProgDVB asi 15 kodovaných programů.
Otázky,jen ze zvědavosti,lze je rozkodovat?
A druhá otázka,mám ještě stále DVBdream ale omezená verze,nezaplacená a zde jsem vůbec nenaladil žádné slovenské FTA ani kodované programy.Nevím proč,ještě než to překlopili na nové kanály tak jsem tam měl 5 slov.programů.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kodované programy DVB-T

To je otázka odměňovaná ovocem.. :)))

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

danny

A to proč jako? Myslím, že jsi trochu "overpussy", normálně a slušně se ptá, jestli to jde rozkódovat, jedná se asi o slov plustelku, Jarous je taky skoupý na slovo...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Já nevím co to je mám všechny tyhle programy pod Towercom a ptám se fakt jen ze zvědavosti jestli to na Prog jde,nemám potřebu to odkodovat neb všechny mám na každé tv Freesat.Ty doby kdy jsem jezdil po netu a hledal klíče jsou dávno pryč. ;)

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Dekóduješ tak ako sat programy. CA modul alebo share cez pluginy hadu, acamd a pod.

baltik
Registrace: 6/2019

Danny10

A ty jsi odkud? Tobě bych přivezl celý vagón.

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

3) porušovat zákony
porušovat platné zákony ČR/SR/EU; dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Na druhou otázku nikdo neodpověděl tak jsem musel zjistit proč ty slovenské nejdou a výsledek je ten,že v seznamu terrestrial.ini tyto nové frekvence nejsou uvedeny.Doplněno a naladilo se asi 25 slov.programů.Tohle jsem tedy nečekal,že na jednu anténu naladím 46 českých DVB-T2 programů a 25 Slovenských.

Jarous

@Kamil_k4

Na těch programech dávají stejné ptákoviny jak u nás jen s tím rozdílem, že na Slovensku nemají Borhyovou a Mareše, který plní O2 arénu,je to jen výmysl těch tv a kdo chce tak to sleduje Rv

lglb
Registrace: 9/2017

@Kamil_k4

porusovat zakony a mat pritom vsetkom doma zlate tehly.

jablon123
Registrace: 2/2015

To jsou podmínky pravidel Parabola.cz.......

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@Kamil_k4

ale on je nikde neporušoval,jen se ptal,jak se k nim dostat.Odpověď dostal správnou od baltika.Zbytečně ježíte své peří,ty i jabloko ;) ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

@Jarous

legálne ....kúpiť kartu Plustelka-zaplatiť si čo potrebuješ nastaviť napr.oscam alebo CI+ a pozeráš. R^

maradona
Registrace: 8/2018

Presne tak, ako píše "maradona", treba buď kartu Plustelky, prípadne bezkartový CA modul a môžeš pozerať aj slovenskú kódovanú programovú ponuku z terestriálu. Všetko funguje úplne normálne (osobne využívam skoro od samého začiatku takéhoto vysielania!), podobne ako napr. karta od Skylinku (tiež Irdeto). To že z kartou Plustelky dekóduješ pozemný terestriál a z kartou Skylink satelit nehrá žiadnu rolu. Dekódovanie programov je podobné - samozrejme nepoužíva sa úplne rovnaké kódovanie, veď sú to rôzni provraideri, že?! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

ak chce čachremachre tak samozrejme kartu..... tam je istota . R^ tuším že ponúkajú aj niečo ako next kartu. :))) kvalita obrazu na SD nič moc... Rv ale ako náhrada alebo doplnok prečo nie, ale cena na ten počet programov pre niekoho asi bude moc. :))) ved za full ponuku takmer 10-euro. ale to už je každého osobná vec čo potrebuje a je ochotný si to zaplatiť.

maradona

@maradona

Já ty programy Pustelky nepotřebuji.Nepotřebuji jejich modul nebo cokoliv jiného aby jsem je sledoval.Na to mám karty Freesat.Mě stačí,že na 6ti tv mohu vždy sledovat co potřebuji a naladěných 10 volných Slovenských programů mám jako bonus k sat.příjmu u kterého mě z regionálních důvodů slovenské programy nejdou.Že se mi najednou na ProgDVB naladilo i dalších 15 programů Pustelky je příjemné zjištění a samozřejmě první co mě napadlo bylo jestli to jde odkodovat.Tohle by napadlo většinu z Vás co sem na Parabolu chodíme.Ať nikdo netvrdí,že když narazí na nějaký nový program tak nezjišťuje v jakém je kodu.

Jarous

@Jarous

však ja ani nikto iný ti ich nenúti.... len sme ti slušne napísali ako sa dajú odkodovať. však vieš sám čo a za kolko ti ponúka freesat a iný. hlavne že si spokojný.

maradona

@Jarous

Mám v terestriálu z Plustelky volně v ČR jen TV Joj,JOJ Plus,Sport 2 promo,Wau a TA3 - tj.5 programů. Ostatní jsou kódované.Proč jede těch 5 netuším.To je konkrétní odpověď na tvůj prvotní dotaz.

jerzy
Registrace: 7/2008

free ide ešte RTVS-1,2,3 v HD,+ TV8, NOE a TV Lux + nejaké regionálne ale niektoré vysielajú už v DVBT2. :)))

maradona

@maradona

To všechno může být - asi taky bude záležet na tom,jaká je v ČR(a kde konkrétně) síla signálu,ne?Někdy i volně vysílané programy mají příznak kódované a přitom je to všechno jen o příjmu.

jerzy

@jerzy

Ty volné je Towercom na 35k a na 32k.Pustelka na 30k nemá volně nic.

Jarous

@Jarous

A TV Joj,JOJ Plus,Sport 2 promo,Wau a TA3 - jsou z kterého kanálu?Jinak oficiálně si v ČR Plustelku nejde pořídit- měl jsem zájem o SMIT modul.

jerzy

@Jarous

Napísal:
Já ty programy Pustelky nepotřebuji.Nepotřebuji jejich modul nebo cokoliv jiného aby jsem je sledoval.Na to mám karty Freesat...

Ono, u mnohých z nás je to podobné, ako u teba, taktiež primárne využívam príjem tv signálu cez satelit.
Ale!
Mám tereseriál ako zálohu. Čo zrejme je podobné aj u teba. Tu ide iba o to, že na Slovensku už dlhšiu dobu funguje aj takáto platená ponuka tv programov. A môj predpoklad je, že u vás v Čechách po ukončení prechodu na DVB-T2 bude pravdepodobne taktiež spustená aj obdobná platená ponuka tv programov. Veď, pokiaľ mi je známe, tak české komerčné tv chcú HD vysielanie v terestriáli spoplatniť!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

ved aj Plustelka má viac než dosť programov v SD. :laughing: 8-programov je v HD ostatné v SD mazanici... Rv keby to bolo všetko v HD tak by to bolo už možno zaujímavejšie. :))) stačí si to zrátať napr. komplet takmer 10-euro a porovnať si to napr.s freesat,digi,antik a skylink kolko máme akože v HD za tú cenu,akurát že DVBT ide takmer furt aj pri extrémnom počasí,ale to je tak asi 1 až 2 hod. ročne kým sa kalamita preženie . :)))

maradona

@maradona

No, ono je to viac, než 1-2x ročne, stačí si spočítať už len tie letné búrky, ktoré sa preženú cez sezónne obdobie a samozrejme ich početnosť každým rokom narastá. Zimu, či sneh nerátam, pretože u nás na juhu je tej zimy pomenej.

mmiriboy

Plustelka

Je to placená služba.

dasenka
Registrace: 11/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra