![]() |
|
Velkost paraboly Astra 28.2 uk beamAhojte. Chcem sa informovat ci niekto na zapadnom slovensku prijma uk beam z astry 28 a ak na aku velkost paraboly a ci ide stabilne.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Velkost paraboly Astra 28.2 uk beamDěkuji za info. A ten rok co jí máš a jak píšeš nepoužívas na bazarech prolitlo několik profiparabol včetně krásné prodelinky za 5000 Kč v top stavu s výhrevem ve velikosti 260 cm, ale ta byla hodně tezka. Ale tak máš to nový a bez starostí, chápu. Jsem zvědav až bude v provozu, jaké budeš mít výsledky. Na Ku bude chodit defacto vše, na C toho bude dost. |
dxdish
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Velkost paraboly Astra 28.2 uk beamNejde o to, že jsem ji rok nepoužíval. Ten rok jsem vymýšlel pozicionér se dvěma táhlovými motory. Bez talíře bych neměl přesné rozměry. Kolega tři roky hledal na netu použitelný pozicionér egis. To se taky nedá koupit ze dne na den. A když ho v nějakém zapadlém italském bazaru konečně našel, tak začal filozofovat o tom, že je to škoda peněz. Tak jsem ho koupil. Tyhle věci jsou otázkou štěstí a náhody. Buďto se čeká a ušetří, nebo se koupí i když dráž. Já se rozhodl nečekat. A nelituji.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
DVB-S2 8PSKJakmile Anglani prejdou na DVB-S2 8PSK bude s UK svazkem na vetsine uzemi cr a sk konecT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: Velkost paraboly Astra 28.2 uk beamJistě. Jakmile se rozšíří internet 5G, bude konec s příjmem C-bandu. To nemá nic společného s koníčkem a lovením slabých signálů. Ti, co se chtějí jen dívat, přejdou na IPTV. Já ten talíř nemám kvůli UK 28°E. Ale je to jeden z vrcholů, které chci zdolat.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |