![]() |
|
přepínač diseqcZdar všem existuje diseqc přepínač na monoblock se 4 výstupama a 1x lnb taky se 4 výstupama aby fungovalo přepínání mezi 23,5 19,2 a solo lnb na 1w díky všem. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: přepínač diseqc4ks DiSEqC prepínač EMP P.162-IW 2/1 option![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
mmiriboyTak ten mi zrovna nefungoval se 4 výstupovým monoblockem quad a solo 1 lnb jelo tam jen 1w ze solo lnb a 23,5 ta 19 nechtěla jet oni všude píšou že je to určený pouze pro single monoblock a třeba solo lnb tak jak to je? nebo jsem někde udělal při volbě v přijimači chybu? |
kanon
![]() |
|
RE: přepínač diseqcA na akom type stb si nastavoval diseqc povely pre tento prepínač?VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
mmiriboyAmiko 8265+ ale když jsem to dával monoblock single + lnb solo tak to jelo tam nebyl problém ale jakmile monoblock quad + lnb solo tak ne. |
kanon
![]() |
|
RE: přepínač diseqcV minulosti, keď som používal tento typ DiSEqC prepínača, tak určite u mňa fungovalo bezproblémovo nezávisle pripojenie na 4 rôzne stb. Tiež som mal monoblock quad - nastavené pre obe Astry a LNB quad na Thor!Napadá ma ešte použiť niektorý z DiSEqC prepínačov, ktoré fungujú pre protokol 1.1. T.j. potom pre monoblock v menu stb by si nastavoval povely pre protokol 1.0 (A a B) a samozrejme pre protokol 1.1 príkaz 1 (1/8; 1/16) za predpkkladu, že by si výstup z monoblocku pripojil na 1. Vstup toho 1.1 DiSEqC prepínača. A pre LNB z Thora nastavil príkaz 2 tiež v protokole 1.1. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: přepínač diseqcNa chalupě mám tuto kombinaci monoblock (MB) 4-výstupy a LNB single, kdy mám právě na jednom výstupu "EMP P.162-option" a funguje bez problémů (nejen) s ABC650HD. Doporučuje se A+B (první vstup) pro 1.MB a C(+D) pro single/další MB. 2x výstupy z MB dále jen přímo do STB, jeden zatím volný. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
![]() |