![]() |
|
Koupě nové TVAhoj,připravuji se na koupi nové TV a chci se zeptat, zda je standart v jejich vybavení aplikace jako O2-TV, Magio GO, Netflix, HBO GO, YouTube atd. Nebo nějaká má je to a druhá zase něco jiného ? Nebo se to řeší nákupem android TV jako SONY a stažení aplikací přes google play ? díky za odpovědi, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVDůležité je,co bude v té televizi za systém......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVO2 ani MAGIO neni standart, Netflix,HBO,YOU TUBE uz ano, takze tv SONY s androidem to vyresi, osobne bych si tedy vzal bud XG9505 a nebo potom AG9, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVA ja si myslel ze se TV vybiraji podleva toho jaky maji obraz, vse ostatni se da vyresit jinak a je to tedy druhorade. :( |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVNa 3 ročnom Samsungu mi ide všetko spomínané, teda okrem O2 a Magio, ale O2 na Slovensku by asi nešiel ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVJá mám placenou O2-TV a vyměněný účet na Magio Go. Nechci mít další kabice na stolku. Takže asi řešit tím androidem.Dá se zjistit, jakou RAM a procesor televice má ? Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
@chocholosJednoznačný súhlas, vyberať TV podľa aplikícií to je teda odvaha |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@chocholosAno, len Ta dopnim...Podla toho aky ma obraz v zavislosti na velkosti uhlopriecky a type zobrazovaca.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVNo vidíte, já řeším jak obraz tak vybavení.Nedávno jsem kupoval radio a taky jsem měl požadavky aby mělo internetové rádio, DAB a CD přehrávač. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Koupě nové TVAsi Samsung. Tam je O2-TV, Netflix, HBO GO, YouTube. Magio Go nevim. Problem asi bude v michani aplikaci pro CZ, SK a ostatni trhy. Samsung ma skoro vsechno, ale neni mozny nainstalovat zaroven treba cesky HBO GO, kanadskej Crave a americky Hulu, protoze ten jejich app-store zobrazuje aplikace jen pro region, co se na zacatku pri instalaci TV vybere. Takze provozovat tam spolecne O2TV a Magio asi nejde. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVAndroid mají i Philips a TCE. U 50Hz panelu bych se raději soustředil na procesor a OS. Procesor určitě čtyřjádro. MediaTek byly kdysi pomalejší, možná že se už ale zlepšily, a Qualcomm s v TV moc nevyskytoval. Současnou situaci by měl zhodnotit někdo informovanější. V Sony, model XD - 2016, mám čtyřjádro MediaTek MT5891, 100Hz panel, a i tak se mu s Androidem 7 od botiček moc neprášilo. S Androidem 8 Oreo se vše dost výrazně zrychlilo. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVDíky chlapi, asi půjdu do SONY. Nevíte jestli lze instalovat aplikace z USB ? Nebo jenom přes Google play ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Koupě nové TVLen aby to nedopadlo tak, ze do obchodu vojdes so svojim nazorom a odides s telkou podla nazoru predavaca ......... myslim nebudes prvy ani posledny ak to tak dopadne. Kedze sa pytas tu asi eshop?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVŘekl bych, že prodavač je nejspíš jeden z posledních, kdo Ti dobře poradí. Např. v Okay pobíhal típek s tabletem a na jakýkoliv dotaz si nejprve přečetl QR kod na cenovce, důležitě se zahleděl do tabletu a teprve potom odpovídal.Dobrá telka by měla mít panel 10 bit, 100Hz, Local dimming, ethernet, HLG a sluchátkový výstup. Aplikace jsou až ve druhém pořadí Sluchátka např Samsungy všechny nemají a když chceš levně u TV vylepšit audio, tak zjistíš, že k tomu starší věž jenom tak nepřipojíš, musíš shánět převodníky z HDMNi atd. 2 roky starý model Sony Bravia KD-55XF9005 patří po obrazové stránce k mimořádně povedeným modelům. I v 65 palcích. Staré filmy mají i na 55 palcích výbornou kvalitu, na 65 palcích je patrná mírná degradace. Spolupráce se satelitem vynikající. U novějších modelů SONY i jiných značek si připlatíš především za Dolby Atmos, ve kterém nic nevysílá a možná nikdy nebude. A i kdyby jo, tak na televizní repráky je to stejně hrůza. Jenom draze zaplacený marketinkový tah. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVjen poznámku - dolby atmos bohatě využiješ třeba s netflixem.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@Jimmynakonec si koupíš finlux a zařadíš se do dlouhé řady spokojenýchfinlux.cz |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
@pierrepetrMůžeš mi poradit, který televizor od Finluxu by mohl být adekvátní typu LG 49SM8600. Dík. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@vlcekVzhľadom na 100 Hz panel žiadny.Pierrepetr však vzhľadom na svoje skúsenosti preferuje jedine Finlux, pretože "televizí jsem prodal stovky různých značek přímo u zákazníků a vím jak se chová,jak ukazuje,co umí a co ne,tak mám slušné srovnání", "koukat na vyladěný demo snímky v prodejně fakt nemusím" a "dnes spíš koukám na obrazové podání,než do prospektu". |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@vlcektu neznám,tak nemohu srovnávat |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrŠkoda, myslel jsem si, že mě třeba přesvědčíš, ať si koupím raději ten Finlux. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVv nekterych obchodech maji dokonce i pozemni antenu zapojenou ale to uz si tam potom nekoupis ani noviny![]() v kazdem pripae by to chtelo aby prodejny meli alespon sat FTA na ukazku obrazu a srovnani,pak by ty prodeje vypadaly jinak. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1OSA by je kasírovala z každé televize a tak to může bejt i balík |
pierrepetr
![]() |
|
@vlceknechci nikoho přesvědčovat,každý má svoje oči a rozum a kapsu,sám mám doma i široká rodina a spokojenost,nepotřebuji nic,bez přínosu navíc |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrKoukal jsem na ten finlux, když ho doporučuješ. Mám sony, ale mezi těma finluxema jsem nenašel jediný model, který bych mohl rozumně porovnat podle parametrů s KD-55XF9005. Že to nemá HBO GO mi nevadí, ale našel jsem jen panely 50Hz, a prodává se to většinou v malých velikostech 22-24 palců a podobně. Stáhnul jsem si také informační list, kde je uveden dodavatel MASCOM. Není to náhodou nějaký patlámo patlámo, kde se někdo snaží udělat z malý televize velkou ?Dál jsem koukal, že je to finská firma, našel jsem i 65 palců 65FUE8160 za 18 tisíc, https://www.resat.cz/eshop/tv/finlux-65fue8160-hdr-uhd-t2-sat-wifi-skylink-live-detail a nevypadá špadně. Ale 100 Hz a 10 bit jsem nenašel. Zajdu se na to mrknout někam na krám. Ještě bych připojil https://www.datart.cz/novinky/radce-obnovovaci_frekvence_televizoru_kdyz.html pro ty, co žasnou nad Samsung 600Hz apod. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Koupě nové TVCelkom slušné prehľady:https://forum.avmania.zive.cz/forum-1703/TV-prijimace-a-projektory.html |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
@MMoroustady máš všechny modely,neřeš co se píše a koukni v reálu,panely 50-100-600hz to už najdeš víc na smetáku plazmyhttps://www.satshop.cz/TV/ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |