, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Koupě nové TVAhoj,připravuji se na koupi nové TV a chci se zeptat, zda je standart v jejich vybavení aplikace jako O2-TV, Magio GO, Netflix, HBO GO, YouTube atd. Nebo nějaká má je to a druhá zase něco jiného ? Nebo se to řeší nákupem android TV jako SONY a stažení aplikací přes google play ? díky za odpovědi, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 992 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
RE: Koupě nové TVDůležité je,co bude v té televizi za systém......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: Koupě nové TVO2 ani MAGIO neni standart, Netflix,HBO,YOU TUBE uz ano, takze tv SONY s androidem to vyresi, osobne bych si tedy vzal bud XG9505 a nebo potom AG9, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
RE: Koupě nové TVA ja si myslel ze se TV vybiraji podleva toho jaky maji obraz, vse ostatni se da vyresit jinak a je to tedy druhorade. :( |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
RE: Koupě nové TVNa 3 ročnom Samsungu mi ide všetko spomínané, teda okrem O2 a Magio, ale O2 na Slovensku by asi nešiel ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 500 |
|
|
RE: Koupě nové TVJá mám placenou O2-TV a vyměněný účet na Magio Go. Nechci mít další kabice na stolku. Takže asi řešit tím androidem.Dá se zjistit, jakou RAM a procesor televice má ? Vždy může být hůř....
|
Jimmy
|
|
@chocholosJednoznačný súhlas, vyberať TV podľa aplikícií to je teda odvaha |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 583 |
|
|
@chocholosAno, len Ta dopnim...Podla toho aky ma obraz v zavislosti na velkosti uhlopriecky a type zobrazovaca.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: Koupě nové TVNo vidíte, já řeším jak obraz tak vybavení.Nedávno jsem kupoval radio a taky jsem měl požadavky aby mělo internetové rádio, DAB a CD přehrávač. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
|
|
RE: Koupě nové TVAsi Samsung. Tam je O2-TV, Netflix, HBO GO, YouTube. Magio Go nevim. Problem asi bude v michani aplikaci pro CZ, SK a ostatni trhy. Samsung ma skoro vsechno, ale neni mozny nainstalovat zaroven treba cesky HBO GO, kanadskej Crave a americky Hulu, protoze ten jejich app-store zobrazuje aplikace jen pro region, co se na zacatku pri instalaci TV vybere. Takze provozovat tam spolecne O2TV a Magio asi nejde. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
|
|
RE: Koupě nové TVAndroid mají i Philips a TCE. U 50Hz panelu bych se raději soustředil na procesor a OS. Procesor určitě čtyřjádro. MediaTek byly kdysi pomalejší, možná že se už ale zlepšily, a Qualcomm s v TV moc nevyskytoval. Současnou situaci by měl zhodnotit někdo informovanější. V Sony, model XD - 2016, mám čtyřjádro MediaTek MT5891, 100Hz panel, a i tak se mu s Androidem 7 od botiček moc neprášilo. S Androidem 8 Oreo se vše dost výrazně zrychlilo. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 960 |
|
|
RE: Koupě nové TVDíky chlapi, asi půjdu do SONY. Nevíte jestli lze instalovat aplikace z USB ? Nebo jenom přes Google play ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
|
|
RE: Koupě nové TVLen aby to nedopadlo tak, ze do obchodu vojdes so svojim nazorom a odides s telkou podla nazoru predavaca ......... myslim nebudes prvy ani posledny ak to tak dopadne. Kedze sa pytas tu asi eshop?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Koupě nové TVŘekl bych, že prodavač je nejspíš jeden z posledních, kdo Ti dobře poradí. Např. v Okay pobíhal típek s tabletem a na jakýkoliv dotaz si nejprve přečetl QR kod na cenovce, důležitě se zahleděl do tabletu a teprve potom odpovídal.Dobrá telka by měla mít panel 10 bit, 100Hz, Local dimming, ethernet, HLG a sluchátkový výstup. Aplikace jsou až ve druhém pořadí Sluchátka např Samsungy všechny nemají a když chceš levně u TV vylepšit audio, tak zjistíš, že k tomu starší věž jenom tak nepřipojíš, musíš shánět převodníky z HDMNi atd. 2 roky starý model Sony Bravia KD-55XF9005 patří po obrazové stránce k mimořádně povedeným modelům. I v 65 palcích. Staré filmy mají i na 55 palcích výbornou kvalitu, na 65 palcích je patrná mírná degradace. Spolupráce se satelitem vynikající. U novějších modelů SONY i jiných značek si připlatíš především za Dolby Atmos, ve kterém nic nevysílá a možná nikdy nebude. A i kdyby jo, tak na televizní repráky je to stejně hrůza. Jenom draze zaplacený marketinkový tah. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 586 |
|
|
RE: Koupě nové TVjen poznámku - dolby atmos bohatě využiješ třeba s netflixem.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
|
|
@Jimmynakonec si koupíš finlux a zařadíš se do dlouhé řady spokojenýchfinlux.cz |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 467 |
|
|
@pierrepetrMůžeš mi poradit, který televizor od Finluxu by mohl být adekvátní typu LG 49SM8600. Dík. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
|
|
@vlcekVzhľadom na 100 Hz panel žiadny.Pierrepetr však vzhľadom na svoje skúsenosti preferuje jedine Finlux, pretože "televizí jsem prodal stovky různých značek přímo u zákazníků a vím jak se chová,jak ukazuje,co umí a co ne,tak mám slušné srovnání", "koukat na vyladěný demo snímky v prodejně fakt nemusím" a "dnes spíš koukám na obrazové podání,než do prospektu". |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 501 |
|
|
@vlcektu neznám,tak nemohu srovnávat |
pierrepetr
|
|
@pierrepetrŠkoda, myslel jsem si, že mě třeba přesvědčíš, ať si koupím raději ten Finlux. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
|
|
RE: Koupě nové TVv nekterych obchodech maji dokonce i pozemni antenu zapojenou ale to uz si tam potom nekoupis ani novinyv kazdem pripae by to chtelo aby prodejny meli alespon sat FTA na ukazku obrazu a srovnani,pak by ty prodeje vypadaly jinak. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1OSA by je kasírovala z každé televize a tak to může bejt i balík |
pierrepetr
|
|
@vlceknechci nikoho přesvědčovat,každý má svoje oči a rozum a kapsu,sám mám doma i široká rodina a spokojenost,nepotřebuji nic,bez přínosu navíc |
pierrepetr
|
|
@pierrepetrKoukal jsem na ten finlux, když ho doporučuješ. Mám sony, ale mezi těma finluxema jsem nenašel jediný model, který bych mohl rozumně porovnat podle parametrů s KD-55XF9005. Že to nemá HBO GO mi nevadí, ale našel jsem jen panely 50Hz, a prodává se to většinou v malých velikostech 22-24 palců a podobně. Stáhnul jsem si také informační list, kde je uveden dodavatel MASCOM. Není to náhodou nějaký patlámo patlámo, kde se někdo snaží udělat z malý televize velkou ?Dál jsem koukal, že je to finská firma, našel jsem i 65 palců 65FUE8160 za 18 tisíc, https://www.resat.cz/eshop/tv/finlux-65fue8160-hdr-uhd-t2-sat-wifi-skylink-live-detail a nevypadá špadně. Ale 100 Hz a 10 bit jsem nenašel. Zajdu se na to mrknout někam na krám. Ještě bych připojil https://www.datart.cz/novinky/radce-obnovovaci_frekvence_televizoru_kdyz.html pro ty, co žasnou nad Samsung 600Hz apod. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 586 |
|
|
RE: Koupě nové TVCelkom slušné prehľady:https://forum.avmania.zive.cz/forum-1703/TV-prijimace-a-projektory.html |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 053 |
|
|
@MMoroustady máš všechny modely,neřeš co se píše a koukni v reálu,panely 50-100-600hz to už najdeš víc na smetáku plazmyhttps://www.satshop.cz/TV/ |
pierrepetr
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|