Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Koupě nové TV

Ahoj,
připravuji se na koupi nové TV a chci se zeptat, zda je standart v jejich vybavení aplikace jako O2-TV, Magio GO, Netflix, HBO GO, YouTube atd. Nebo nějaká má je to a druhá zase něco jiného ?
Nebo se to řeší nákupem android TV jako SONY a stažení aplikací přes google play ?

díky za odpovědi, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@MMorous

Finlux už nie je fínska firma. Firma skrachovala, pretože nedokázali v začiatkoch zachytiť prudký nástup plochých plazmových a LCD panelov. Značku Finlux (len značku, nie závody) odkúpil turecký Vestel, ktorý žiadne modely Finlux nevybavuje 100 Hz panelmi.

Frank11
Registrace: 2/2009

@MMorous

to chceš pro sebe,nebo pro psa??,že lidské oko rozezná pouze 20 změn za s.e.k.u.n.du,tyhle reklamní triky prodejců a hlavně samšuntů nech pro (nevhodné slovo)y,co jim bliká 600Hz plazma

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nevhodné slovo

bylo h.l.u.pá.k.y.................

pierrepetr

RE: Koupě nové TV

Dneska mi to nedalo a zašel jsem v Plzni do mateřského DATARTU že se mrknu na ten zázrak jménem FINLUX, když reklama na něj běží i tady na Parabole. V Datartu nedávno instalovali speciální rozvod k cca 30ti telkám s ovládacím panelem, kde si může zákazník sám navolit program asi z 10ti smyček, označených jako příroda, sport, filmy atd.. a porovnat tak stejný zdroj na různých značkách televizí. Obrazově mi přišla jednoznačně nejlepší SONY, s panelem XG9505.
Na otázku, proč nevystavují FINLUX, když ho mají na NETu v nabídce se prodavač pousmál a pravil, že Finlux patří k těm spíše nepovedeným atd . . .
Asi mají strach, že by to potom neprodali, tak to raději neberou ani na sklad.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

ono je to jinak,na krámě sou málo,protože by byly neprodejný cenou,jedině přes sklad se to dá dodat,krám má největší kšeft za samšuntů,proto to hrnou do lidí horem dolem,mám kamaráda v okay a ten mě vysvětlil,jak musej prodávat,jinak to zaplatěj sami,u cenovek mají svoje kody,což zákazník neví o co jde,je to označení,kolik na tom trhnou,když máš zájem o něco,přijde prodavač a vysvětlí ti,že to není tak dobrý a zavede tě jinam,kde to je ono,to ono je lepší kšeft pro prodavače na zákazníka se se..re

pierrepetr

@MMorous

jinak netvrdím,že finlux je nejlepší na světě,ale poměr cena výkon,výbava,uživatelsky příznivé je nejlepší

pierrepetr

@pierrepetr

Ale ten panel v tom Datartu je dobrá věc. Pustíš si jednu smyčku, a nevidíš na televizích žádný výrazný rozdíl. A pustíš jinou, a vidíš rozdíl v kontrastu a barvách. A dost jasně. Na Alze to mají podobně, ale zatím si nemůžeš sám přepínat. Tohle je pro plzeňský, kdo vybírá telku v Plzni, doporučuji zajít a skouknout.

Byl jsem tam asi hodinu, a vyslechl jsem spoustu moudrostí, ve smyslu jak píšeš. Paní by chtěla něco menšího, a prodavač - já Vám poradím, pojďte támhle . . .
Ale stejně bych napsal, že Klondajk pro Samšunty pomalu končí. Sony se 10 let neprodávaly, v Plzni dokonce zrušili SONY centrum, ale dneska je SONY zpátky na úrovni a přední značka, ve foto tvrdě drtí Canon, vsadili na výzkum a vyplatilo se. Denně si někdo stěžuje na LG, Samsung, teď tady i Panasonic.

Taky mi překvapuje, že lidé pořád kupují malý televize do 40ti palců. Nedovedou si to asi představit v bytě, nebo mají starší nábytek a nevejde se jim to do stěny.

MMorous
Registrace: 10/2019

Ini to proste nepotrebuju, starsi ludia b mojom okoli maju aj mensie, platia si UPC lablovku alebo telekom magio. To je realita, velku placku maju skor mladsi ale ani to nie je pravidlo.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

Souhlas,u nás na dědině ve starších domcích si důchodci kupují 26 nebo 32 palců.Když jsem doporučil 43 palců tak prý je moc velká.

jjery
Registrace: 12/2012

Tak tak jerry, zivot nie je na reklamnych letakoch ...... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@MMorous

v krámě potřebujou prodávat hlavně z čeho je největší kšeft,normálně super telku degradujou v obraze nastavením,ani pes po ni neštěkne,potom tu s největším rabatem nastavěj,že ch.či.ješ blahem,zase porovnáš leda ho,v.no,pardon za tato slova,výstižně to jinak nejde

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra