![]() |
|
Octagon sf 8008 a mgcamdZdravím pánové.Rád bych se chtěl zeptat těch co mají tento box,zdali je možné zprovoznit mgcamd a pokud ano ,verzi a na jakém image. Díky všem |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Octagon sf 8008 a mgcamdnwm, preco chces pouzivat mgcamd? ak tam mas OpenAtv 6.3, tak tam spolahlivo ide oscam![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Octagon sf 8008 a mgcamdmgcamd 1.45 (a)vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
Octagon sf 8008 a mgcamdOscam jede jak střela bez debat.Mám ho nainstalovaný.Mgcamd potřebuji kvůli odzkoušení share na Řecké platformy Cosmote a Nova.A bohužel od toho dotyčného to ma jet,pouze přes mgcamd.Zkoušel jsem už ledacos.Brumo, jsi si jistý,že to nainstaluji?Mám image openatv6.3 a box je arm architektura.Někde jsem se dočetl,že konečná je v1.38 pro image openatv 6.2,kterou jsem stáhl ,nainstaloval,nakonfiguroval dle návodu z AB fora a přesto nic.Tož nevím.Každopádně zkusím tu verzi 1.45a a uvidím. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Octagon sf 8008 a mgcamdmgcamd si najdi ktorý nie je inštalačný . popripadne si tam daj arm a ten je k dispozícii. blackhole alebo vti je.adresa CWS sa dá upraviť do oscamu tak isto aj C: mgcam má výhodu , že nefunguje ako server , ale upraviť pre oscam , bez problémov vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
![]() |