Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DM525hd mrtvý?

Zravím vážení,fčera se mi podařilo umrtvit DM,prostá výměna usb/nová 64/,ctěl jsem přehrát film,DMsi řekl o restart GUI,dal jsem OK,2h se točilo kolečko s oznámením,zdlo se mi to moc,tvrdý refreš-a zustalo jen červená ledka-bez signálu,ví někdo ještě jiný pokus,děkuji/ATV 5.3/ :lookaround: /dvb-t2/c/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@@@@

do flash modu sa dostaneš ? prečo do toho dreamu pchaš openATv ? daj tam experiomental nič lepšie nie je

maros30
Registrace: 1/2006

@@@@

https://www.youtube.com/watch?v=qgZk6VjYutc

maros30
Registrace: 1/2006

RE: DM525hd mrtvý?

Jestli máš zálohu sv=ho image, tak nahraj zálohu. Já bych tam ale dal jiný image. Já ve svém DM 525 mám k plnné spokojenosti Merlin 4. Jinak to co tobě se mi stalo taky, když jsem do něj nahrával picony. To se prostě může stát kdykoliv ... zálohovat zálohovat zálohovat :8) ( ušetří to čas znovu vše nastavovat )

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Bohužel,nic se nepohne,půjde do servisu nebo do šuplíku,merlina4 jsem tam chtěl,lenora a neumětelství-stává se ze mě dědek. :-/

spyko

@spyko

A co tak ho pripojit pomocou servisneho portu (miniUSB) a telnetu s PC nech sa vam pozaluje co ste mu vyviedli ? :)))

ivan
Registrace: 8/2017

Do šuplíku ho nedávej, ten servisní mod se někdy zapíná dost těžko, musíš mít trpělivost, dej tomu čas...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zapnul jsem,svíti červená,ale ani pohodině se nezahřál,bohužel asi odešlo napájení,servis,děkuji všem.Ivan-kdybych věděl jak využít servis.port pokusil bych se,ale radši to nechám na servis,když to bude drahé půjde do šuplete.,omrknu net na nové dvb-t2/c s CI./octagon 138,formuler ap./ :lookaround:

spyko

@spyko

ak sa nedostaneš do modu prehratia image tak jedine servis. mal som s jedným bazmekom presne to isté ,ale bol v záruke . všetko išlo bez problémov až pri jednom prepnutí išiel do kolien. dostať sa do modu prehrať image to chce cvik.... :))) musíš trafiť presný moment je to len pár sec.. Rv mne prišiel nový kus a ide do teraz ale v Merline. R^ ak to máš v záruke tak to proste reklamuj ,ak nie tak vraj oprava je nerentabilná ... aspon také info som dostal od predajcu ,ked som to ja riešil. v týchto modeloch bol problém od začiatku ak si kápnul na vadný kus.... proste smola.

maradona
Registrace: 8/2018

maradona

bohužel smůla,je po záruce,a tak co -smyčku si házet nebudu,do trojky něco najdu. :O

spyko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra