![]() |
|
DM525hd mrtvý?Zravím vážení,fčera se mi podařilo umrtvit DM,prostá výměna usb/nová 64/,ctěl jsem přehrát film,DMsi řekl o restart GUI,dal jsem OK,2h se točilo kolečko s oznámením,zdlo se mi to moc,tvrdý refreš-a zustalo jen červená ledka-bez signálu,ví někdo ještě jiný pokus,děkuji/ATV 5.3/![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@@@@do flash modu sa dostaneš ? prečo do toho dreamu pchaš openATv ? daj tam experiomental nič lepšie nie je |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@@@@https://www.youtube.com/watch?v=qgZk6VjYutc |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: DM525hd mrtvý?Jestli máš zálohu sv=ho image, tak nahraj zálohu. Já bych tam ale dal jiný image. Já ve svém DM 525 mám k plnné spokojenosti Merlin 4. Jinak to co tobě se mi stalo taky, když jsem do něj nahrával picony. To se prostě může stát kdykoliv ... zálohovat zálohovat zálohovat![]() DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: DM525hd mrtvý?Bohužel,nic se nepohne,půjde do servisu nebo do šuplíku,merlina4 jsem tam chtěl,lenora a neumětelství-stává se ze mě dědek.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@spykoA co tak ho pripojit pomocou servisneho portu (miniUSB) a telnetu s PC nech sa vam pozaluje co ste mu vyviedli ?![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
RE: DM525hd mrtvý?Do šuplíku ho nedávej, ten servisní mod se někdy zapíná dost těžko, musíš mít trpělivost, dej tomu čas...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: DM525hd mrtvý?Zapnul jsem,svíti červená,ale ani pohodině se nezahřál,bohužel asi odešlo napájení,servis,děkuji všem.Ivan-kdybych věděl jak využít servis.port pokusil bych se,ale radši to nechám na servis,když to bude drahé půjde do šuplete.,omrknu net na nové dvb-t2/c s CI./octagon 138,formuler ap./![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@spykoak sa nedostaneš do modu prehratia image tak jedine servis. mal som s jedným bazmekom presne to isté ,ale bol v záruke . všetko išlo bez problémov až pri jednom prepnutí išiel do kolien. dostať sa do modu prehrať image to chce cvik....![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
maradonabohužel smůla,je po záruce,a tak co -smyčku si házet nebudu,do trojky něco najdu.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |