, sekce: DVB-T přijímače |
|
DM525hd mrtvý?Zravím vážení,fčera se mi podařilo umrtvit DM,prostá výměna usb/nová 64/,ctěl jsem přehrát film,DMsi řekl o restart GUI,dal jsem OK,2h se točilo kolečko s oznámením,zdlo se mi to moc,tvrdý refreš-a zustalo jen červená ledka-bez signálu,ví někdo ještě jiný pokus,děkuji/ATV 5.3/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 923 |
|
|
@@@@do flash modu sa dostaneš ? prečo do toho dreamu pchaš openATv ? daj tam experiomental nič lepšie nie je |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
@@@@https://www.youtube.com/watch?v=qgZk6VjYutc |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
RE: DM525hd mrtvý?Jestli máš zálohu sv=ho image, tak nahraj zálohu. Já bych tam ale dal jiný image. Já ve svém DM 525 mám k plnné spokojenosti Merlin 4. Jinak to co tobě se mi stalo taky, když jsem do něj nahrával picony. To se prostě může stát kdykoliv ... zálohovat zálohovat zálohovatDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 730 |
|
|
RE: DM525hd mrtvý?Bohužel,nic se nepohne,půjde do servisu nebo do šuplíku,merlina4 jsem tam chtěl,lenora a neumětelství-stává se ze mě dědek.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
@spykoA co tak ho pripojit pomocou servisneho portu (miniUSB) a telnetu s PC nech sa vam pozaluje co ste mu vyviedli ? |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
|
|
RE: DM525hd mrtvý?Do šuplíku ho nedávej, ten servisní mod se někdy zapíná dost těžko, musíš mít trpělivost, dej tomu čas...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: DM525hd mrtvý?Zapnul jsem,svíti červená,ale ani pohodině se nezahřál,bohužel asi odešlo napájení,servis,děkuji všem.Ivan-kdybych věděl jak využít servis.port pokusil bych se,ale radši to nechám na servis,když to bude drahé půjde do šuplete.,omrknu net na nové dvb-t2/c s CI./octagon 138,formuler ap./Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
@spykoak sa nedostaneš do modu prehratia image tak jedine servis. mal som s jedným bazmekom presne to isté ,ale bol v záruke . všetko išlo bez problémov až pri jednom prepnutí išiel do kolien. dostať sa do modu prehrať image to chce cvik.... |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
|
|
maradonabohužel smůla,je po záruce,a tak co -smyčku si házet nebudu,do trojky něco najdu.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|