Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Očko tv proč nefunguje?

Ahojda,jen se zeptám.. Funguje vám ve Skylinku Očko tv? U nás už pár týdnů nejde.. Nikde nic napsané že by byl výpadek jsem nenašel.. Na Skylink Live tv funguje.. Přes Parabolu nikoliv.. Očko Star funguje.. :(
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 173
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

Takže je to tak, ako som povedal, problém sw, prípadne hw v skylink ready šuntoch!
Na normálnom stb, je jedno či linux, alebo nelinux z uni čítačkami obidve Óčka fungujú, kvalitu ich prenosu neriešim, to, že je to bieda vie každý problematiky znalejší človek!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Technisat,Topfield a ani tv Samsung snad nemaji nic společného se Skylink ready přístroji nebo ano?
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 173
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

2-ks TV Samsung ,Toshiba a TCL-TV+Linux sat aj nelinux. funguje momentálne aj ked u nás práve prší .
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 858
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

Pozri sem:
https://www.parabola.cz/album/
Posledných 6 obrázkov sú foto screeny z mkjhi stb ohľadom Očko TV a Óčko Star.
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Apropo!
Skylink ready je určite minimálne ten CI modul v ktorom je strčená karta Skylinku v tom Samsungu!
A tiež SR bude ten Topfield a zrejme aj ten ďalší stb!
Čiže skús sa obrátiť na ľudí kompetentných, t.j. na ľudí zo Skylinku. My tu s tým nič neurobíme!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

ešte ma napadlo ... kedže je to V-polarizácia na 23.5 či nebude problém so zemnou smyčkov ??? s tým som sa už nejeden krát stretol na nejakých boxoch v domácnostiach. a nedaj bože ak sa používa na jednu parabolu a LNB viac domácností. ak máš možnosť skús ten satelit naladiť niekde inde na inú parabolu ,alebo na tvoju parabolu skús niečo iné okrem tých čo máš doma .
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 858
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

Myslím si, že v tomto nemáš pravdu. Keby áno, nešlo by viac programov než iba jeden!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

bodaj by si mal pravdu .... :))) ale ak si dobre pamätám tak na 23,5 čt programy ked išli ešte na V-polarizácii tak 3-čt-ka išli a jedna nie a ked sa vypla mikrovlnka ktorá bola na jeden elektr.okruh so satelitom bol to HDBOX-7110 tak sama od seba naskočila. ked som opäť zapol mikrovlnku tak to opäť nešlo. kamarát mal takto so susedom na jednu parabolu a Octo LNB napojené satelity a ked jeden prepol s nich na V-pol tak u druhého spadol signál na 0 % .ale zaujímavé je že na 0,8 to nerobilo. samozrejme že netvrdím že je to aj jeho problém. preto som písal ak má možnosť vyskúšať svoj satelit niekde inde a iný u seba.a hned zistí kde je problém. alebo treba pozrieť na stránke výrobcu či sa tam o tom nepíše.ved sú tu borci aj na tie jeho boxy.... :))) lenže ked mu to nejde ani v TV len ten jeden program ako píše ....??
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 858
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Mám AB CryptoBox 750 HD a občas pozorujem na Očko Star mierne cuknutie obrazu, hlavne pri zobrazení iformácií na obrazovke o interpretovi, vtedy to mierne zasekne, kabeláž, lnb, f-konektory, všetko nové, žeby zemná smyčka alebo problém na ich strane, ostatné programy v pohode.
uživatel
pharao
Registrace: 5/2012
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

esik33

Skús pri nalaďovaní zadať frekvenciu 12169 alebo 12167, v tabuľke Skylinku je to 12168 V, mne to niekedy pomáhalo, keď som nastavoval ak stanica prešla na inú frekvenciu

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
uživatel
antonius
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 437
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Tak pánové. Na Technisatu Sir mi Óčko nefunguje a na Octagonu 4008 mi funguje. Óčko Star funguje na obouch - 12168 V 27500 3/4 DVB-S.
Stejná anténa !!

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Jó, a na jiném Technisatu-Technisat Digital Óčko funguje. Takže to opravdu bude problém s Technisat Sir.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

..... Technisat Sir a podobnými "zmetky".

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jousi

Aký je celý názov toho SIR-u (sú totiž dva rozdielne prijímače podobného mena)
Čo ten SIR ukazuje/neukazuje pri Očku - chýba signál alebo signál je a kvalita je 0dB?
keď dáš do ručného ladenia TP od óčka - ukazuje signál a kvalitu?
ak áno, spustíš prehľadávanie tohto TP a výsledok je čo?
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pharao

v tvojom prípade to nebude zem. smyčka.
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 858
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

Takže: Jméno TECHNISAT SIR (bez Technistar). Obraz ukazuje: "E38-32 Program není aktuálně v provozu". TP je samozřejmě o.k., protože na tom samém jede Óčko Star, které funguje.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

U mě na tv Panasonic jde u Očka jen zvuk a zde většinou zatracovaný Sencor nemá problém včetně bezchybného EPG.
uživatel
stapa
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Pokiaľ autor nezverejní presné modelové typy stb a typ použitého CA modulu v TV, tak tu môžeme iba hádať, že kde funguje Očko TV a kde nie. Ale jednoznačne, môj názor, je to sw chyba zo strany programátorov Skylink Ready zariadení!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

jousi

je Technisat Technistar SIR a potom kram ktory neviem preco si nechal Technisat nanutit tunajsim "partnerom" ktory sa od vsetkeho distancuje a volal sa Technisat DIGIT SIR.
zda sa ze toto je tvoj pripad a s tym neviem pomoct. nema to sw od technisatu
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

CA modul snad nemá na free program žádný vliv.
uživatel
stapa
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

@stapa

nemal by mať, ale napr.na Gigablue4K ked prepnem na niečo s Cam tak mi jednoducho vypne DVBT tuner v tom bazmeku . Rv skúsiť môže vybrať Cam s boxu a prepnúť na to očko čo to spraví .... za to nič nedá . :)))
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 858
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

Technisat Sir jsem koupil v roce 2012, protože mě tenkrát Skylink strašil, že vypnou Cryptoworks a že je Skylink-Ready. A omlouvám se- je to Technisat TechniStar Sir, úplně malým písmem dole napsáno, musel jsem si na to posvítit. Má Irdeto-čtečku. Chodějí věechny nové programy s vypnutým Cryptoworks.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Nedalo mi to,jak tu píšete o různých typech Technisatu.. Mám přesně typ: Technisat Technistar SIR .. Netvrdím,že je to nejmodernější a zároveň nejkvalitnější přijímač.. Původně jsem měl Topfield TF770 HSCI,ten nám po 10 letech věrných služeb přestal fungovat.S tím nebyl žádný problém.Docela dobrý stroj.. Tak jsme si půjčili toho Technisata od syna ten už ho nepotřebuje.No a na něm nastal nedávno tenhle problém s tím Očkem. Také jsem si všiml,že na krabici toho Technisatu je mimo jiné opravdu napsáno SKylink Ready :O ... Měli jste s tímhle tedy pravdu. :(((
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 173
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Jousi

Nuž keď si kúpil tento bazmek ešte v r.2012, hold najvyšší čas poobzerať sa po upgrade domáceho hw!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Jousi

Ono, myslím si, že aj vrámci skvalitnenia služieb, v prípade, že ak zavoláš na podporu Skylinku, ti zrejme odporučia výmenu stb!
Hold, je treba častejšie obmieňať, nie čakať až do jeho skonania!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra