Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Očko tv proč nefunguje?

Ahojda,jen se zeptám.. Funguje vám ve Skylinku Očko tv? U nás už pár týdnů nejde.. Nikde nic napsané že by byl výpadek jsem nenašel.. Na Skylink Live tv funguje.. Přes Parabolu nikoliv.. Očko Star funguje.. :(
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 173
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Bazmek...to myslíš jako bazmek kečke? :)))
uživatel
stapa
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

To, čo som napísal nickovi "Jousi", v podstate platí aj pre teba!
Hold, zrejme sa budeš musieť aj ty poobzerať po novom stb, lebo dosť pochybujem, že vývojári fw pre tieto staré modely vydajú nové aktualizácie. Hold, aj tu platí novodobé nepísané pravidlo, že výrobca na svoje výrobky neposkytuje doživotnú servisnú podporu!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Kvůli jednomu Óčku určitě nebudu měnit STB, které jinak bezchybně funguje, i když je přestárlé. Na Óčko, kdybych se na něj nakrásně koukal, mám jiné STB, nebo holt pozemák.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@stapa

U mňa sú tieto Skylink ready stb všetky "bazmeky" a niektoré aj z "kečke"!
:))) :))) :)))
Sú to proste jednoduché šunty bez akýchkoľvek možností úprav sw zo strany užívateľa. Sú to stb pre laika, ktorý okolo sat techniky vie deravú bačkoru a v podstate ani nechce vedieť. Hold a aj za toto, t.j.
za technickú negramotnosť zo strany užívateľa v konečnom dôsledku doplatí sám užívateľ. Veď nie nadarmo sa vraví, že na "hlúpom spotrebiteľovi" sa najlepšie zarába!
;) ;) ;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

Očko tv proč nefunguje?

Nicméně Óčko by mělo fungovat i na tom nejblb.ejším přijímači, jako FTA a DVB-S. Problém zůstává.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Jousi

Hold, su veci medzi nebom a zemou, ktoré nezmeníš len tak!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

...ako napríklad aby.cviriboj nedrbal všade vykricniky. :laughing:

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a hlavne ozembucha bohuška . Totálnou rakovinou diskusie je spamer ivo2001 spolu s bohuškom. Bol by som rád keby títo udavači neboli protežovaní.
uživatel
suto123
Registrace: 9/2018
Příspěvků: 373
Odpověď v diskusním vlákně
 

@suto123

A keby nebolo tvojich primitívnych poznámok, bolo by toto vlákno v celku v pohode. Ale vždy sa nájde hlúpy šašo tvojho typu, ktorý si chce preleštiť svoje ego z IQ húpajúceho sa koníka. :laughing: :laughing: :laughing:
Rv Rv Rv
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

čviriboj

az na to že si presne opisal seba. R^

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a hlavne ozembucha bohuška . Totálnou rakovinou diskusie je spamer ivo2001 spolu s bohuškom. Bol by som rád keby títo udavači neboli protežovaní.
uživatel
suto123
Registrace: 9/2018
Příspěvků: 373
Odpověď v diskusním vlákně
 

@suto123

Chudáčik, veď nadarmo sa nevraví, že trafená hus zagága a ty tu predsa hulákaš za celý kŕdeľ!
:))) :))) :)))
:laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

mmiriboy

kolko pluginov, skinov a inych aplikacii si naprogramoval v linuxe pre sat prijimace s otvorenym pristupom do sw a dal ostatnym uzivatelom k dispozicii?
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

jousi, esik

co ukazuje prijimac ak sa pozriete na stav TP u ocka? signal ok, kvalita nula?
ked ocko vymazete a date naladit rucne znova dany TP najde ocko a naladi ho?
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

Znova opakuji: signál+kvalita plná, samozřejmě vymazáno, nově naskenováno. Na stejném TP Óčko Star jede bez chyby. Ladím všechno ručně, Skylink-Fastscan jsem ještě nikdy nepoužil.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jousi

z tvojej odpovede chápem, že dokážeš po vymazaní znova naladiť Očko na danom TP.
Tzn., že dáš do ručného ladenia TP, preskenuješ a potom keď vyberieš "manuální třídĚní TV" zobrazí sa ti tabuľka kde v ľavom okne máš práve naladené programy. Je tam Očko? Keď vojdeš na neho šípkami, hrá v pozadí Očko?
daj ho potom žltým tlačítkom "přidat" - pridá sa do pravého okna na poslednú pozíciu.
teraz vyjdi von z menu, zapni Očko. Zobraz "stav" (na nových prijímačoch je to žltým tlačítkom, na starších myslím OK-info).
STAV má 4 možnosti: TP, audio/video, CA, program
vyber audio/video a mal by si tu mať tieto parametre:
PCR-PID 54
VPID 54
APID 53
TXT-PID prázdne
PID titulky prázdne

Video
formát MPEG H.264
formát obrazu 16:9
bitová rychlost reálne číslo ca 1.7 Mbit/s
obnovovací kmit 25 fr/s
velikot obrazu 720x576
HDMI tvoje nastavenie

Zvuk
formát MPEG L2
mod stereo
přenosová rychl. 192kbit/s
vzorkovací kmit 48kHz
#stop 1

čo z toho ti na Očku chýba?
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Na Technisat Technistar Sir:
PCR-PID 54
VPID 54
APID 53
TXT-PID prázdne
PID titulky prázdne

Video
formát 0
formát 0
bitová rychlost 0
obnovovací kmit 0
velikot obrazu 0
HDMI 1080

Zvuk
formát 0
mod 0
přenosová rychl. 0
vzorkovací kmit 0
#stop 1

Na jiném STB:
PCR-PID 54
VPID 54
APID 53
TXT-PID prázdne
PID titulky prázdne

Video
formát MPEG H.264
formát obrazu 16:9
bitová rychlost cca. ca 1.7 Mbit/s
obnovovací kmit 25 fr/s
velikot obrazu 720x576
HDMI 1080

Zvuk
formát MPEG L2
mod stereo
přenosová rychl. 192kbit/s
vzorkovací kmit 48kHz
#stop 1

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

Samozřejmě, kde jsou nuly, to píše N/A a moje nastavení je 1920x1080i.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jousi

a aj keď máš video a audio N/A alebo nuly v menu STAV - TRANSPONDER ukazuje kvalitu?

to, čo tu radil niekto vyššie - posunúť ladiacu frekvenciu - fungovalo u starých prijímačov, ktoré niekedy mali problém s DVB-S2. Ale v momente, keď audio/video parametre boli nulové bola vždy kvalita tiež nulová.
Môžeš to ešte skúsiť, daj preladiť tento TP s frekvenciou 5MHz vyššou a 5MHz nižšou. V tomto prípade ale myslím nepomôže.
V streame Óčka je niečo mimo špecifikáciu, čo tieto prijímače nevedia rozkódovať.
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

"V streame Óčka je niečo mimo špecifikáciu, čo tieto prijímače nevedia rozkódovať." Tak to máš pravdu. To posunování frekvece o max 5MHz jsem samozřejmě vyzkoušel jako první. STAV - TRANSPONDER je naplno, jak říkám, všechno ostatní na TP, jako óčko star nebo RTL Letz. fungují.

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Chyba je na strane provozovatele. Tohle musí jet i na starem crepu jak z praku s MPEG-2/MPEG-4 kodekem.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 209
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

kdyby to nejelo pouze na SIR-u tak bych řekl "no, je to nepovedený Skylink ready přístroj", ale pokud to nejede ani na nových televizích tak to není chyba v SW jednoho přístroje nebo jednoho výrobce.
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 966
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Ja nevim co tady furt resite, chyba je na strane provozovatele Ocko, ktera to uplinkuje diky SES Astra, tedy kontaktujte provozovatele Ocko, jen oni mohou dat podnet, aby to opravili. Tady v diskusi to nikdo cist nebude!
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 739
Odpověď v diskusním vlákně
 

@koudelka

R^ R^

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Dagi 2

Vše jsem ladil přesně jak píšeš.Očko se naladí.. přesunul jsem ho z celkového seznamu stanic tedy z leva do prava na mnou vybraný seznam. Stav je stejný. Očko sice naladěno je,ale stále bez obrazu a zvuku. Jen se zobrazuje stejná hláška E38-32 Program neni aktuálně v provozu.. Je tedy zajimavé,že nějaké přijímače Očko zobrazí a zrovna můj Technisat a sousedův Topfield ne..
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 173
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Tak by vam nemel fungovat ani program CNN Int na pozici 331 z Astra 1. Stejna chyba jako u Ocko. Kdyz si na uplinku SES Astra nekdo hraje, tak to takto dopada :bigeyes:
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 739
Odpověď v diskusním vlákně
 

Očko tv proč nefunguje

Na Arivách to Očko taky nešlo, po přehrání nového fw ,fastscanu a u některých až po ručním vymazání a opětovném prohledání TP se to chytlo

Ariva A253,Openbox S3,Maximum E-85,7LNB,4W-23E,
uživatel
czsatelit
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 40
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra