Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Telekom slovacko

Je to trochu OT ale tyka sa to aj zakaznikov co maju magio, preto ta sekcia. Co poviete na to, ze telekom chce koncom roka zrusit poskytovanie emailovych sluzieb pre nefiremnych zakaznikov? Teda budu platit to iste ale menej sluzieb? Je to mozne v roku 2020 aby bol tak blby provider aby zrusil emaily, ked ich poskytoval dlhe roky? :8) NA slovacku asi ano.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Telekom webmail

Ja som ten telekomácky email používal pri nepodstatných veciach, keď som mal obavy, aby mi nechodili spamy na hlavný gmail. Prišlo mi upozornenie na zálohovanie emailov ale v podstate tam nemám nič dôležité. Mne to chýbať nebude.

Richard21
Registrace: 9/2009

RE: Telekom slovacko

Takze ty si posielas dolezite veci na freemail, kde ti nikto neruci za nic ? Teda prave opacne ako je to logicke? Takych zakaznikov potrebuje telekom. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere

telekom SLOVACKO tato spolocnost kde posobi rad by som vedel, ujec informuj nas

vlado 07
Registrace: 8/2016

vlado

rad by som ich volal ako slovensko ale ked sa chovaju ako slovacko tak dovtedy to budem aj tak volat. Teda sebavedome slovensko si musi svoje meno zasluzit. :8)

liquere

Slovácko je region na Moravě, máš proti němu něco?

lance
Registrace: 10/2008

Slovácko sa nesúdi.

Richard21
Registrace: 9/2009

@liquere

s telekomom sk nemam ani ja dore skusenosti nakoniec na slovensku ziadna vynimka ale po tvojom vysvetleni mozu byt ludia zijuci v tomto dokonca zahranicnom regione riadne urazeni

vlado 07
Registrace: 8/2016

@lance: Někdy mě zaráží základní neznalosti diskutérů. Ale třeba konečně zjistí, že Slovensko a Slovácko nejsou jedno a totéž.

F4turbo
Registrace: 4/2019

lance

to viem a nemam nic proti nemu, staci? Mate nieco aj k teme alebo nie?

liquere

F4 turbo

Mna zaraza ze si myslis ze to niekto nevie ..... ale to nema nic spolocne s tym slovackom na morave.

liquere

@liquere

Prepáč, ale so Slovak Telekomom nikdy v živote nechcem mať nič. Porozmýšlaj aj Ty nad tým

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@liquere

Akože môj mail @t-zones mi len tak jedného dňa prestane fungovať? Nejaký zdroj informácie môžeš poskytnúť?

LuboTS
Registrace: 5/2006

@petersk

A prečo, citujem:
Prepáč, ale so Slovak Telekomom nikdy v živote nechcem mať nič. Porozmýšlaj aj Ty nad tým
Ja a určite mnoho ďalších je iného názoru!
;)
Mám VDSL cez Telekom, reálna rýchlosť je 90/9 - spokojnosť a budujú v obci optiku, čiže bude to ešte lepšie. Mám firemný fón cez Telekom, taktiež spokojnosť, funguje! Mágio TV a ani Digi TV ma nezaujíma a som s takýmto mojim postojom spokojný. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@liquere

Najskôr som tam zavolal, operátor tiež nad tým krútil hlavou, takže na ňom som sa vyzúriť nemohol. Dal mi nejaký email na quazi kompetentného, tak som sa vyzúril v tom emaile. Ale to je asi tak všetko, ževraj v rámci "zvyšovania kvality a modernizácie technologických platforiem" mám ísť do pr*ele.

baltik
Registrace: 6/2019

@liquere

Ten ich mail som nikdy v zivote nepouzival, nezajem aj ked som zakaznikom telekomunistov este od cias slovenskych telekomunikacii. A likerko taky free gmail je milionkrat spolahlivejsi ako ten tvoj telekomunisticky :laughing: Vytvor si doma vlastny mail server, ako si ho vytvoris, taky ho budes mat, daj si alobalovau capicku a stran sa ockovaniam, aby ta neocipovali :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

@Traky

Že si ho nepoužíval ty ešte neznamená, že ho nepoužíval nikto.
A aj keď si spravíš vlastný server, na tvoju pôvodnú adresu sa ti už nikto nedovolá. Keby tam tí č*ráci dali aspom nejaký redirect, ale nie, v rámci "zvyšovania kvality a modernizácie technologických platforiem" mám ísť do pr*ele.

baltik
Registrace: 6/2019

@ all

Mne je telekom ukradnuty, uz teraz mam x emailov na rozne ucely, ale povazujem to za svinstvo, takto zaobchadzat s ludmi.
Traky ty si a budes vzdy produktom doby. Keby si niecomu rozumel tu nejde a to ci si to pouzival alebo nie, ale freemail ti nic nezarucuje, ani to ze to necitaju ini ludia co pises, alebo dostanes. Ale to tebe asi nikdy nedojde mozgovo.
Niektori zakaznici dostali sms-ky, iny mozno uz aj email, neviem. Je o tom clanok na zive a aj telekom ma info na svojej stranke, treba pohladat. Ale vidite sami na reakciach akych zakaznikov potrebuje telekom, telce ktore za nieco platia a pouzivaju freemail. :laughing: :laughing:

liquere

jedine ostava pohrozit odchodom od nich, ale predpokladam ze su oblasti kde velky vyber nebude, tak aspon ich bombardovat ako zakaznik, je to na kazdom ako sa zachova. R^

liquere

@liquere

Likerko, likerko, mas to tazke :))) Mail na vlastnej domene pouzivam od cias, kedy si ty jedol blato zo zeme, ale primarne pouzivam gmail, pochopitelne ziadna free sluzba ti nic negarantuje, ale pravdepodobnost problemov s gmailom je minimalna a pravdepodobnost, ze bude existovat aj o par rokov vysoka. Kde je napisane, za ak niekomu platis tak musis vyuzivat silou-mocou vsetko co mas v cene? Ani cigaretku nikdy nedofajcim celu, vyhadzujem uz v polovici :laughing: Likerko ty si typ, ktory by vypil aj mrtvemu z ucha :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

kto by takú službu - email , od telecomu využíval . len kolenovrti .
treba si prečítať aj telecom forum kde ich je kopa nespokojných .
za notifikačné emaily i chodili faktury aj na 60 euro mesačne .
na tom pohraničí je veľa zaostalých . ešte dobre že sa s tým aj pochvália . aspoň sme v obraze , s kým komunikujeme .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

Kazdy normalny clovek pouziva to za co plati. Tam moze nieco reklamovat ale ziadny freemail nie je sluzba pri ktorej mozes nieco vyzadovat, lebo nikto ta nenuti to pouzivat. Cize uradne dokumenty, vyplatne pasky a podobne veci si len telata mozu nechat posielat na freemaily. Ako vidim je ich tu dost. :laughing: :laughing: :laughing:

liquere

Tak, článok o tom som našiel
https://zive.aktuality.sk/clanok/147564/Telekom-mail-zrusenie-vypnutie-skonci-email-tcom-stonline/
Na môj mail mám naviazané rôzne veci, napríklad internet banking, facebook, cez ktorý sa hocikde prihlasujem, no, teraz neviem, ako to všetko budem riešiť...

LuboTS

zruš ten amerikánky fejsbúk a v banke si nahlás iný email .
také jednoduché veci a také komplikované riešenia .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@Brumo

Som spomenul len niečo, keby išlo len o tieto dve veci, tak nie je problém. Aj tu som napríklad zaregistrovaný cez mail @t-zones. A vieš kde všade som zaregistrovaný? Na všetko si musím spomenúť a všetko zmeniť, dosť je toho

LuboTS

Opytaj sa telekomu aku emalovu sluzbu ti odporucaju, kde sa mozes spolahnut na to, ze nikto necita tvoje emaily ....... alebo im rovno povedz ze odchadzas inde ... R^

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra