Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Je UPC v krachu?

Prijímam tv cez internet, preto ma zaujíma, ako je to s UPC? Dali mi ponuku, ktorá je veľmi podozrivá. Sľúbili, že ak prejdem k ním, dajú mi svetelný internet s rýchlosťou 250 mbt na dva roky zadarmo. Potom vraj budem platiť iba polovičnú sumu oproti zvyčajnej taxe. Nechce sa mi veriť, žeby dnes dala nejaká firma niečo zadarmo. V čom ma môžu dobehnúť?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Je UPC v krachu?

A potom si sa zobudil,nie? :razz:
250Mbps tomu hovoris svetelny? :-/
A vcil od ktoreho poskytovatela prijimas tv?

A je to
Registrace: 4/2019

Ber, keď dávajú. Vždy sa tak nedeje. ;-)
Keby si išiel na ich web, tak sa všetko dozvieš. Naháňajú klientov hlavne na TV. A možno to potom niekomu predajú, ale môžem ťa upokojiť - už 2 roky na Slovensku nikoho nenašli. :)

Spacer
Registrace: 9/2017

@Karner

Prečo sa Ti nechce veriť? Je to tak a nakoniec ani káblovú telku nemajú najhoršie. Keby Ti písal Slovak Telekom tak by si uveril? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

UPC SK sa bude skor ci neskor predavat. Cena sa odvija aj od poctu zakaznikov, rovnako ako to robil Skylink, ked sluboval tv zadarmo.

Javi
Registrace: 2/2006

Ja dúfam, že nikoho nenájdu kto by to kúpil, lebo som s UPC spokojný. Keď odídu, mám tu už len Orange, Telekom a Swan - takže čistá tragédia.

Spacer

@A je to

Prečo 250 Mbts internet nemôže byť optika?

Karner

@Karner

Protože tuto rychlost zvládne metalika.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@Javi

Keď UPC prejde pod nového majiteľa, môžu si dovoliť zrušiť nedávno uzatvorené zmluvy s klientami, ktoré im zaručujú internet na 2 roky zadarmo?

Karner

všetko je o dohode . nový majiteľ môže akceptovať aj staré zmluvy .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@petersk

Máš pravdu aj dcéra má kablovku od upc a teraz pred mesiacom uzavrela znovu zmluvu lebo jej skončila a je maximálne spokojná+horizon má na 3 zariadenia.Obraz je naozaj ok.

niglabi
Registrace: 4/2020

Ja sa obávam toho, že odrieknem terajšieho poskytovateľa internetu, ktorému večer klesá rýchlosť pripojenia, lebo je preťažený. No a UPC asi v septembri zmení majiteľa a zároveň mi ten dá novú nevýhodnú zmluvu. Bol by zázrak, keby to bolo inak. Neviem niekto, či po právnej stránke bude mať nárok vypovedať staré zmluvy?

Karner

@Javi: Ty jsi dobrý Brouk Pytlík. To "navždy zadarmo" hlásal Izer v reklamě na CS Link. Odpadlíky od TaT, které později převzal Skylink. Bez pravidelných měsíčních poplatků byl už od počátku - TsT, když pominu jednorázové za zařazení tuším Primy a Novy. Podle tvojí logiky by tedy musel připravovat prodej od samotného začátku.

F4turbo

Chceš vedieť to, čo nevie nikto.
Keď ťa trápi to, že sa možno o rok budeš vracať k terajšiemu poskytovateľovi, tak zostaň u neho, keď si už doteraz u neho toľko vydržal.

Spacer

Dlho sa ocakavalo, ze SK a PL prevezme Orange, hlavne v SK potrebuju ziskat vacsi share na fixnych sluzbach. Orange ma ale teraz problemy sam so sebou, tak to pride na pretras neskor, si myslim. Este je v SK O2 bez fixnych sluzieb, ale predpokladam, ze UPC by sa rado zbavilo PL a SK naraz. Kellner je okrem toho vycashovany na dlhu dobu, po tom, ako kupil CME CZ a SK.

Javi

@Javi

Mám dojem, že UPC prevezme Orange, lebo mi oznámili, že ak sa pre nich rozhodnem, tak okamžite ma pripoja na optiku. Ja ale určite viem, že v našom dome má natiahnutú optiku len Orange a nikto iný. Čiže kujú pikle s Orange.

Karner

Tak ked mas optiku od orangeu preco ides k upc?

Javi

@Javi

Lebo mi ponúkajú 2 roky zadarmo a potom len za 7€ pri 25O Mbtps rýchlosti. No nezober to?

Karner

Aby Ti dali optiku, tak musí být do baráku přípojka. U nás v Plzni to měnili, PilsFree se taky snaží, ale UPC má lepší pokrytí, kdežto PilsFree to kombinuje se vzduchem, metalikou nebo optikou.
UPC ale nepřipojuje systematicky později zastavěné proluky, takže do nových bytů se dere konkurence, která to řeší vzduchem.
UPC je asi u nás v Plzni jedna z nejlepších služeb.
Chtěl bych se zeptat kolegů ze Slovenska, dávají u Vás taky standardně modemy s UPC Wi- Free? Šikovný, když Ti dojdou data.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

tak to mi rekni jak ti muzou doma na pc dojit data ? asi myslis na mobilu kdyz jsi na navsteve v jinem vchode ?
jinak teda divim se ze slovensky upc neprodali spolecne s tim ceskym VODAFONU ?!? nebo to zastavil vas urad ?

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Data - jasně že na na mobilu. Funguje to i v Praze
Vodafone - Právě jsem to sem chtěl napsat.Překvapila mě úvaha o fúzi s Orange, jak tady někdo psal, a mě chodí už rok faktury na Vodafone.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Potvrdzujem,Wi-Free mam aktivne

A je to

Všade ponúka UPC Wi-Free.
Vodafonu to u nás nepredali, lebo Vodafone na Slovensku nemá ani zástrčku. ;)

Spacer

to ze tam nema ani zastrcku jeste neznamena ze to nemuze koupit :))) v cechach taky nemel ani zastrcku a presto to koupil :))) to mi pripomina toho Polívku

kristian1
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra