![]() |
|
Aktuální program na rádiu 3Hrajeme skladby z dnes 35let starého koncertu, z největšího koncertu všech dob mého života:). Live Aid 1985.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Nevím proč nejde vložit prehlasované O. Stanice OE3On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3však skopíruj , prilep - ö/Ö![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
@Saxonurcite nadhera kto to nezazil mozno ani nepochopi vtedy bola hudba hudbou ja by som pridal aj k mojmu veku starsi neprekonatelny woodstock |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Boli časy, keď bežala Hitpanorama od 11,05 do 12,00. To sa nahrávalo, aktuálne hity![]() ![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@vw1vwTak tak, hlavne to bolo bez kecov, najprv sa nahral zoznam interpretov na začiatku a potom sa len čakalo s prstom na REC...![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Ö3 bolo vtedy spica, bohuzial teraz sa mi zda uz moc ukecane a struktura vysielania mi tiez nejako nesedi, dnes uz skor Radio Wien aj co sa tyka hudby.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Jsou to moje nejhezčí spomínky na "mladá léta"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@SaxonV Práglu to šlo jen při inverzi (Ö3 Lichtenberg).T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
BDR WienCasey Kasem AT40 sobota večerFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3V roce 1972 táta koupil rádio Tesla 632a,bedny ARS820 a 9-prvkovou anténu na FM - ccir. Dokonce neváhal perforovat průbojníkem 15m dvojlinky, aby snížil útlum dielektrikem. Ö-drei z Jauerlingu frčelo v Pardubicích ve stereu. To byla tenkrát bomba. Doplňoval to ještě pořady Rytmus a Větrník na Vltavě.Taky jsme si dávali nedělní koncerty Wiener filharmoniker z Ö-eins z Musikvereinu. Jedinečná akustika tohoto sálu z těchto koncertů se mi vybavila, když jsem měl tu čest být tam osobně. Krásné vzpomínky. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Jánv tom jedu pořád, akorát je ten příjem krapet složitější kvůli precpanému VKV pásmu. Nejradeji jsem poslouchal Blue Danube Radio. Nyní hlavně Bayern1, ANTENNE a 886. Ö3 a LIFE občas.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@krupinoBydlel jsem na Praze západ a od roku 83 přijímal na anténu se zesilovačem Bayern 3 ve velmi dobrém stereu téměř bez šumu.Nahrávky v první poloviny osmdesátých let už nemám protože jsem je pořizoval na kazety značky Emgeton.To ty z druhé poloviny 80tých let na zahraničních kazetách za v té době neuvěřitelných 105.Kčs (90min) mám doteď.Jsou to super vzpomínky.Když byla v létě třeba bouřka je tam slyšet to lupnutí.Rytmus a Větrník jsem taky poslouchal,ale třeba i v sobotu a neděli Start na Hvězdě kde byl vždy nějaký zahraniční interpret mimo soutěž první ze západu druhý z východu.Znělka toho pořadu byla pecka od skupiny New Order. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3To uz dnes nikto neuveri kazeta okolo 100-ky 90 min. V horsom pripade sa opyta co je to kazeta ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pro slovákyCo to bylo za relaci na rádiu Děvín, co uváděl Fero Hora, začínala znělkou EarthWind&Fire-Stones? ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@liquereŠtelování kolmosti hlav šroubováčkem, občasná demagnetizace, čištění tónové hřídele, kladky a hlav. Přesné nastavení rychlosti 4,76 cm/s. Pak už to jen pořádně vosolit a užívat si |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Já jsem dával napřed přednost kotoučáku, ale pak se mi dostal do rukou tapedeck Yamaha s nastavitelnou předmagentizací a Dolby B a C a z toho lezl po doladění na konkrétní kazetu zvuk k nerozeznání od originálu.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3boli krasne casy ostali spomienky .... a tie nam nikto nezoberie.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@tukanHudobný glóbus |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@liquereMy tu na juhu sme počúvali na Petofi rádio Poptarisznyu. Nahrávali sme o sto šesť na kazety alebo kotúče![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
@peterJo tak tu sa prijem z turullandu zhorsoval postupne ako stavali sidliska pre migrantov z dratenlandu, vzdy bolo menej a menej mozne mat cisty prijem ako predtym. Teraz nemyslim nejaku dobru externu antenu ale kus drotu ...![]() Preto su rakusaci lepsie na tom teraz ...... ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@peterskmoje řeč! Tam dávali celé skladby a bez keců - dokonce Maxi verze. Nato se rakouské OE3 nechytalo ani náhodou..Já jsem nahrával v 80 letech na kotoučák Magnavox s Petoefi rádia a z rádia Danubius. Bohužel kotouče jsou death.... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3tak si pustite retro radio HU, tam si nieco najdete z toho obdobia, ale presne nepoznam programovu strukturu, ide aj cez web ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liqueremadárské Retro radio dokonce vysílá na bývalé frekvenci po rádiu Danubius 100.5 mhz a 104.1mhz ....ale moc tam také kecají,a to nemusím a jlavně už to nemá tu "skladbu" písniček,co bývala.... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamessmusis is najst program, kde sa nekeca tolko hraju 70-80 roky, pozri si track listy niektorych relacii dozadu .... kecania pribudlo vsade bohuzial.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquerejsou hlavně web rádia,kde se nekecá vůbec a jen se hrne hudba ....A v tom si uřívám...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |