![]() |
|
Aktuální program na rádiu 3Hrajeme skladby z dnes 35let starého koncertu, z největšího koncertu všech dob mého života:). Live Aid 1985.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@jamess96Underground rádio nejvíc. Česká tvorba. Velice slušnej úlet...Bohužel jen na infernetu. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
@jamess96Na nete sa dá, poptarisznya.hu. Má to B.Tóth László, čo uvádzal poptarisznyu na Petofi. Skús. Ja to počúvam celý deň![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3Pro mě je to super číst takovou to diskuzi,protože samozřejmě jednotlivé tipy využijí i pro sebe.Třeba i na základě vlákna nicka jamess96 z dubna loňského roku jsem zařadil dva hity od skupiny Avenue mezi svoje oblíbené. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3no vidis a posledne roky stale len tuc,tuc,tuc dokola .....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereProjít všechno co se týká mnou vyhledávaných osmdesátých let třeba na YouTube je podle mě prakticky nemožné takže dokolečka tak možná v příštím životě.. |
Yves
![]() |
|
@liquerePsáno samozřejmě pouze za sebe. |
Yves
![]() |
|
@peterskpoptarisznya - to bola znelka s kohutom ? Prijímal som to viacprvkovou Yaginou na Liptove od r. 1982, akurat to bolo nestabilne.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
@Yvesto je dobře.Já jsem rád,když sem někdo něco vloží ohledně hudby z 80 či 90 let... Tady by si lidé měli pomáhat a né...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
@peterskdíky za tip : mám "naladěno" a poslouchám ....![]() ![]() Uvidíme ,co z toho vyleze ... Akorát jede ABBA - Does your mother know Jinak pěkná kvalita .. ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
RE: Aktuální program na rádiu 3jedine hladat, lebo dnes od radii pre mladych az po blbecka na krizovatke vedla v aute vsade ide dnesna hudba teda tuc,tuc,tuc a to je vsetko ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@RastoNo na začiatku neviem akú mal znelku na začiatku, ale ku koncu začínalo sa to s Azul Y Negro - No Tengo Tiempo a bol ano domixovaný kohút. Teraz to obnovili na Rertro Rádio hu každú nedeľu od 14:00 do 18:00. Na konci dáva aj 3 tri pesničky na nahranie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |