![]() |
|
HBO zmena loga k lepšímu ?![]() ![]() ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?skôr naopak ešte by mohli byť menšie ale inak ok že to posunuli🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Tiez som si to dnes vsimol. Katastrofa![]() |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?ved to velké preboha....každý normálny program sa snaží zmenšit svoje logo a pri HBO mám pocit,že ho zvačšili...či to sa len mne zdá? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?logo zvetšili, pozerám godzillu 2a příjde mi to dost rušivé na dvojce a trojce je to strašné ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?V 10:00 to přepnuli. Ale ne logo, ale třeba ve SledovaniTV je vidět, že se posunul o pár vteřin i samotný film, který vysílali. Že by přepnutí mezi vysílacími počítači? Každopádně, logo hnusnéPoužívejme mozek
|
King
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE:HBO změna loga k lepšímu?Jen tak dál soudruzi ! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Je to opravdu hnus a působí to rušivě 👎 |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?to je uplne mimo tak hnusne velke logo sa malo kde vidi a ešte musi za to platit |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?už som napísal do HBO aby to zmenšili tak uvidíme![]() 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Jsem se lekl že začali dávat něco rozumného a ono logo :) |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
screenshotJestli nekdo muze, hodte sem prosim screenshot. Rad bych se na to skarede logo podival. Nejsem u TV momentalne. Diky!![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Ja by som ho dal ešte väčšie.![]() https://ibb.co/jGDqVWR https://ibb.co/q7f4fW1 https://ibb.co/sHjgLcK |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?OK, znamy polsky free server porad vysila HBO, tak uz ani screenshot neni potreba...To uz snad neni ani logo, ale velky vodoznak... Od ted asi konec nahravek z HBO... Stejne dopadlo Retro Music TV, kdy to logo otresne zvetsili... Potom uz jsem na to ani nekoukal. Podobne byla na tom zmena loga u Ocka, ktera uz trva nejaky ten rok... ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?...ale i tak diky kobram!!!A soude podle titulku asi prosel fakt zmenou cely vysilaci server. Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?To je katastrofa hnus![]() |
Satman777
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Hnus velebnosti![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 070 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Logo je SUPER![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 512 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Madarske HBO uz nejaky ten piatok vysiela s tymto logom |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Je to USA styleDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?čo tak použit logo na pol obrazovky.![]() ![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Tak tak,americký štýl,ale môže byť.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Teraz je logo veľké ako na HBO INDIA, ktoré som mal možnosť vidieť.Asi budem jediný,ale mne sa veľké logá celkom aj páčia. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?V nemeckych,anglickych a innych satelitnych platformach su platene filmove kanaly uplne bez loga. |
Mells
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: HBO zmena loga k lepšímu ?Ak to pozeráte na 32" telke tak je veľké, na 70" vyzerá dobre![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 618 |
![]() |
|
MellsÁno,ale len na Sky programoch.Ine už logá majú. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |