Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Hisense H32B5600 HD-ready Vidaa SMART

Má niekto skúsenosť s týmto TV, či je možné na ňom prijimať Skylink live.Ďakujem.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hisense H32B5600 HD-ready Vidaa SMART

Co tě vede tak k nerozumnému rozhodnutí přijímat sat pomocí TV? Nářků kolem toho je tolik, že rozumný člověk si k LCD pořídí STB. Už jen kvůli obsluze STB všeobecně se to vyplatí, je jedno k jaké značce tv. Ale ne, nemám zkušenosti s touto značkou, s jinými ano a vždy vítězí kouzelná malá krabička.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Proc?Mam tv se satelitem a jsem spokojny.Pro moji potrebu koukat a jeste tocit motorem parada.Krabicka?Zalezi jaka. Rv Lze to aj bez ni.

anton
Registrace: 2/2007

@letas

* LG TV s Web OS 3.0 a vyšší, Samsung TV rok výroby 2015 a novější s OS Tizen, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai a Orava na platformě MB211 a MB130.

misters
Registrace: 11/2006

@letas

A ještě tv s androidem...

misters
Registrace: 11/2006

@meduzka

Mám aj dve nie jednu krabičku a dohromady 8 Tv v baráku, nie je tak, že by som potreboval pozerať hlavny TV cez Skylink live,hoci dva samsungy mi to dokážu,nepotrebujem to využívať, mém aj českú aj slovensku kartu,otázka bola položená preto, lebo sa ma na to pýtal jeden tazateľ a myslel som si, že sa tu najde nejaký fundovaný,ktorý má s tým dáku skúsenosť.Ja mám skúsenosť, len so samsungmi a LG.

letas

@misters

Díky.Tak si predstavujem odpoveď a nie táraniny.

letas

@letas

Ja mám Hisense 55B7100 Smart tv, tiež vidaa 3.0 ale možnosť sledovať Skylink live nie je. Je tam možnosť sledovanie tv, lepší tv a ešte nejake appky.

Pukel
Registrace: 9/2015

@anton

Jednoznačne Beelink GT King Pro 👍👍👍

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@meduzka

Co tě vede k napsání tak nerozumného příspěvku?

"Nářků" tu nebolo tolko, aby to niekoho odradilo od pouzivania in built SAT tuneru. Napr. mna. LG OLED TVP, WebOS 3.5, vsetko funguje bez problemov, vcitane zoradenia programov.
Naco dalsi kram do bytu, prip. dalsi ovladac (alebo kupa univerzalneho)? Zbytocne si ludia komplikuju zivot.

Externy SAT prijimac nie je o vyhodach tohto riesenia, ale o nazore na tentom sposob prijmu SAT signalu. A mozno aj o zvyku - cele roky to tak niekto robi, tak to tak bude robit nadalej. A prijimat SAT signal cez in built prijimac sa ani nepokusi...

Nechcem otvarat flame, pochopitelne. Mír a pohoda ;)

romanss
Registrace: 7/2018

@romanss

Fakt nevím. Mám rád rychlost při přepínání programů, spolehlivost, způsob práce při editaci programů, DiseqC 1.1. Asi tak. Pro seniory volím, doporučuji a nastavuju Finluxe.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@letas

Hisense, nějakej model za 5k jsem pořizoval seniorům jako 2 TV na přijem DVB-T2 a přijde mi přepínání programů jako líná mrcha. U sat to bude ve spojení s CAM ještě pomalejší. Je mi líto, ale výrobci TV mají sw v porovnání se SAT hodně na hraně. Obzvlášť některé TV s OS Android nestíhají (např. KODI). Je pravda, že krabičky volím ty kvalitnější.

meduzka

Televize většinou umí jenom diseq 1.0, tedy ABCD, a má výrazně pomalejší přepínání sat. kanálů, než pozemních. To abys nebyl překvapenej. Satelitní přijímač je mnohem svižnější. A to mám slušnou SONY 10bit, 55palců, obraz perfektní. S Hisense zkušenosti nemám, ale tahle značka nepatří k těm lepším - když jsem na to koukal na krámu, tak obraz se mi zdál v některých scénách vyblitej. Já bych to nekupoval

MMorous
Registrace: 10/2019

Když chceš mocí mermo Číňana, tak bych se podíval na 32" TCL 32ES580 s Androidem.

konas
Registrace: 12/2014

Nebo 32" Thomson 32HE5606, což je v podstatě také TCL.

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra