![]() |
|
Karta primaDobrý denNevali se vám v šuplíku skylink karta převedena na přímá kartu? |
mchromy
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
@mchromyZalož ještě třetí téma - první Ti už bylo smazáno....To je vše, co ses za 11 let na Parabole naučil? Vpravo od tlačítka "Diskuse" je "Bazar", hm? Mimochodem, "Chromý" je Tvé příjmení? Pokud ano, tak docela ze života koukám... Duševně ano.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
OmluvaPrvní téma porušovalo pravidla. Téma v bazaru založeno. Toto téma myslím již pravidla neporušuje. Chci najít uživatele této karty a zjistit jestli je stále funkční a co karta dekoduje.To uz tu sem 11 roku? To to letí. Proč se vám zda příjmení Chromy divné? Třeba pan Šourek to má horsi ![]() Pokud jsem adminovi zkomplikoval život se omlouvám. Jsem schopen téma jako zakladatel smazat sám? To porušení pravidel jsem zjistil až po založení to(nevhodné slovo) a pročtení pravidel při zakládání. |
mchromy
![]() |
|
Prima kartaVím, že kdysi tyto karty existovaly, ale udivuje mne (pokud tomu tak je), že by v dnešní době ještě byly funkční.... |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
Re:Prima kartaPrávě proto jsem založil téma, abych zjistil, jestli jsou funkční.Karta ČT stále jede a jde registrovat. Provedl jsem tento týden. Karta Prima zhruba od roku 2015, již registrovat nelze. Poslední zmínka z pr televize Prima je, že jedná na podmínkách se společností Skylink, aby registrované prima karty mohli fungovat dál. Můj dotaz zní používáte někdo tuto kartu? Nebo pokud vám takto převedená karta leží v šuplíku, tak jestli zkusíte, co na ní běží? Všechny kanály skupiny, nebo jenom některé? Děkuji všem za diskuzi. Martin |
mchromy
![]() |
|
Re:Prima kartaPár jsem jich "dělal" kolegům ze Slovenska, nebudu uvádět nicky, třeba se tu někdo z nich objeví a napíše...![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
Prima karta@decmen: Není důležité, kdo a kde karty využívá, ale zda (případné v jakém rozsahu) jsou tyto karty ještě použitelné. Předpokládám, že to je hlavním cílem (nejen mého) zájmu. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
Re:Prima kartaUpřímně, odpověď na otázku zda-li jsou tyto karty ještě funkční a pokud ano, tak zda ji někdo nemá nadbytečnou, by mě taky zajímala.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Karta primaNa Prima kartě běží stále kompletní sestava programů od Primy a to mě těší. Škoda že dneska další karty už nejdou překlopit.![]() VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Karta primatoto este plati ?0D96,0624:1057|PRIMA karta 0D96,0624:1069|CT karta 0D96,0624:106A|CT karta 0D96,0624:106B|PRIMA karta TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: Karta prima- jak PRIMA karta,tak ČT karta jsou stále funkční- na ČT kartě fungují všechny programy ČT v HD - na PRIMA kartě 6 v HD, ostatní SD |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
Re: Karta PrimaDěkuji všem zúčastněným za potvrzení funkčnosti a jejich čas. Můj zájem o tuto kartu stále trvá. Viz. inzerát v sekci bazar. Pokud by se někdo čistil šuplíky, neváhejte kontaktovat.Ještě jednou se omlouvám administratorovi fóra za první téma, které porušovalo pravidla. |
mchromy
![]() |
|
To: mchromyNa Prima karte ide vsetko co je dostupne od skupiny Prima:Prima / Prima +1 CNN Prima NEWS Prima COOL Prima ZOOM Prima MAX Prima LOVE Prima KRIMI Skupina Prima prestala preregistrovavat karty Skylink z dovodu maleho zaujmu zo strany pouzivatelov od 1.6.2015. Udrziavat pri klesajucom pocte ziadosti agendu a administrativu, ktore sa k tomu viazali zo strany FTV bolo neefektivne. Aspon tolko z oficialneho vyjadrenia, ktore bolo zasielane po zmienovanom datume obcanom CR, ktorí mali zaujem o preregistrovanie svojej Skylink karty. Osbne si myslim, ze v momentalnej situacii, kedy Skylink vyraduje stanice zo svojej ponuky a najma zdrazuje zakladny poplatok by ten zaujem mohol byt vacsi... No, ale priznajme si, mame tu IPrima, ktora ponuka dost vela a ihned! Stanice od FTV Prima patria k tomu lepsiemu a najma by majitelia kariet neodchadzali od Skylinku s pocitom, ze ich majetok sa da pouzivat iba tak na skrabanie okien v zime. Nastastie vsak 2hu sancu pre Skylink karty ponuka verejnopravna televizia vo forme CT karty. Stale lepsie ako nic, vsak?!? Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Karta primaPotvrzuji, Prima karta zatím funguje. Hraje i stanice Prima Comedy Central |
jarmil
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Re:Prima KartaDěkuji všem. |
mchromy
![]() |
|
RE: Karta primaMôžem potvrdiť aj u mňa Prima karta funkčná a použivam ju v prijimači Humax5100s len párkrát do roka na chalupe. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
![]() |