Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

dálkový příjem FM

U nás na Kladně mi krásně chodí Radio Zet na 89,4 / Lubaň /

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dálkový příjem FM

To je nic,u nas Fun Radio na 94,3 mnohen lip! :8)

A je to
Registrace: 4/2019

@A je to

aj u nás ... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

A u nás

Dálkově DAB+ až z Vídně i Kahlenbergu. Logaritmicka anténa a na Vysočině to jede :))) :))) :)))

satman15
Registrace: 12/2006

A u nás na Moravě

DAB+ 9A MDR Sachsen z Neustadt/Unger stabilně :-)
Při tropu klidně i DR Saarland Gottelborner 710 km :-)

Xmux
Registrace: 11/2009

@satman15

to je pecka, ale až se opravdu najede na plný výkon všech našich vysílačů DAB+, tak i v tomto pásmu budeme mít my lovci po žížalkách, dx oken bude čím dál tím méně.Pamatuji doby,kdy jsme na Kladně chytali na prutovou anténu Bayern3, O3 a samozřejmě východní Němce. Teď je fm tak přeplácané, že běda. Bayern3 i O3 mám tedy skrz satelit....

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Õ3 a B3 jsem kdysi i v Ostravě chytal. R^

mcm1
Registrace: 9/2009

@pigfucker

Moje AV Yamaha bere vedle DAB+ radia i v FM ( Ö3 jede) bere je i na internetu a samozřejmě i satelit. Ale dx vzduchem je furt něco nej. A jako v FM tak i v DAB+ to ti kluci rakouský umí zahrat mnohem líp. Dynamika i odstup. :)) :)) :))

satman15
Registrace: 12/2006

@satman15

mne valí Radio Ö3 na 99.9 Fm v poho bez výpadků,ale někdy se šumem. Jinak madˇarské rádia taky v poho Petoefi radio beží v pohodě a Retro radio na 100.5Mhz je občas zarušené....
V období éry soudruhů a soudružek jsem chytal na 9 prvkovou anténu v pohodě i jugoslávské Radio Malibor na 102.5Mhz a šlapalo to s mírným šumem,ale příjem stabilní bez výpadků....Jooo to byl teprve DX příjem .... :)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

ved to pisem stale, ze vtedy bol lepsi prijem, nerusilo tolko lokalnych sracov. Kazdy kto ma v (nevhodné slovo)i dieru moze mat radio .... a rusit. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tady u mne na Prostějovsku, je to špatné , bohužel tu mám 3X Impuls, 3X Frekvence1, Třikrát Radiožurnál atd... Holt, KOjál, Jeseník, Zlín, Vlašské meziříčí atd....a lokální vysílače a je po dálkovém přijmu.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

raz este bude vycisteny eter a zase bude dobry prijem .... R^ :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra