![]() |
|
Problemy s novou T-Mobile TVZdravim. V utery jsem byl preveden na novou verzi T-Mobile TV. Do te doby naprosto perfektne slapalo bez jedineho problemu. Nyni spousta problemu jako pomale nacitani, useknute zacatky a konce (presna delka misto 5 min. pred a 15 min. po poradu drive), mazani nahravek bez upozorneni novymi, zastaveni poradu pri spusteni menu atd. atd.Tech chyb a problemu je spousta a evidentne to nikdo neresi. Aplikace TV GO ma na Google Play hodnoceni 1,9. To je snad nejhorsi z celeho storu. Jak jste na tom vy? |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
esquireJestli máš ještě přijímač Arris tak si ho vyměn za nový Kaon,výměna je zdarma, jen přivezeš na pobočku starý přijímač a vymění ti ho za nový.Taky jsem měl starý Arris a v úterý mě převedli, tak jsem vzal přijímač a vyměnil jsem ho. Kaon zatím bez problémů. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Problemy s novou T-Mobile TVNo jenze za ten Kaon se plati 50 Kc mes. Navic Artis jeste nemam zcela splaceny. Zkousel jsem aplikaci v TV Philips a jen o trochu lepsi. |
esquire
![]() |
|
esquireAno, za přijímač budeš platit 50 Kč měsíčně. Jak za Arris tak i za Kaon.Ja sem to taky tak měl když sem začínal,platil sem měsíčně splátky, pak to zrušili a platí se teďka už jen 50 Kč měsíčně za pronájem. Nevadí že ho nemáš ještě splacen,zajdi si na pobočku, řekni že chceš Kaon, a budeš platit jen měsíční poplatek za Kaon,Arris vrátíš. |
aries
![]() |
|
RE: Problemy s novou T-Mobile TVTak to uz mi prijde rozumnejsi ovladani pres aplikaci v TV Philips, kde se za to nic nepriplaci. |
esquire
![]() |
|
esquireTo možná jo,ale já mám taky Philips televizi a obraz je lepší přes Kaon než přes aplikaci v TV. |
aries
![]() |
|
@esquire"V utery jsem byl preveden na novou verzi T-Mobile TV. Do te doby naprosto perfektne slapalo bez jedineho problemu. Nyni spousta problemu jako pomale nacitani, useknute zacatky a konce ..."Souhlas - taky mám Arris VIP4302 a problémy stejné. Přitom doposud to chodilo nádherně. Ovládání bylo rovněž lepší než nyní. Vyjímečně bylo nutno vyresetovat stb, když se náhodou kousl. Teď reset nutný téměř denně ![]() Platí to dcera ke svému mobil. tarifu, tak musím zjistit, zda platí i ten pronájem. Jen vím, když to prvně přinesla, tak za ten stb platila jednorázově jenom cca 50,-Kč - musím se ale ujistit. |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@kokunPravda, menu bylo sice trochu postarsi, ale vse fungovalo na jednicku. Treba ted vubec nereaguje ovladac, nejde nic udelat. Je to hruza! |
esquire
![]() |
|
Celkem bez problémuZkusil jsem T-Mobile TV na NTB (Android na Chromebooku) a celkem bez problému. Akorát při přetáčení a při procházení EPG se trochu zadýchává.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@esquirezkus ten Arris resetovat, pokud nepomuze, vymeni ti ho za Kaon, da se dohdonout pronajem zdrama na nejakou dobu, Kaon ma vyhodu, ze je to Android box, tak tam bezi i jine aplikace, ale pokud mas Android TV, pak bych sel cestou aplikace...jinak ta nova tv je kapitola sama o sobe, snad to vyladi, ukazka jak se da nahradit celkem pouzitelna sluzba necim "lepsim"![]() |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Problemy s novou T-Mobile TVTy resety moc nepomahaji. Holt si budu muset zvyknout na aplikaci v TV Philips. Kazdopadne problemy ma i mobilni aplikace, tech chyb je tam cela rada. |
esquire
![]() |
|
![]() |