Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Příjem Pobeda tv na 13°E

Mám Technibox UHD, který funguje bez problémů kromě příjmu Hot Bird 11727V, 29900 - Pobeda TV, kdy se zadrhává obraz. Na jiných přijímačích je všechno OK, signál je na Techniboxu 89%. Je to jediný program, kde dochází k zadrhávání obrazu. Neví někdo, kde je chyba?

cigi5359
Registrace: 4/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Příjem Pobeda tv na 13°E

Máš k němu připojen flash disk/externí disk? Jen mne napadla možná souvislost; když do Technistaru S2 vložím flash disk, vypadnou programy v HD a nebo se začnou projevovat tak, jako by měly slabý signál. SD to neovlivní.

FVXP
Registrace: 10/2010

@FVXP

Ano, měl jsem připojenou flashku a po odpojení opravdu zadrhávání přestalo. Doufám, že to vydrží. Díky za radu

cigi5359

Dass Original :laughing:

Registrace: 4/2017

@avatar99

Nechápu cos mi chtěl poradit. Pro tvou informaci Dass je německy že. Co tedy znamená "ŽE ORIGINAL". Zřejmě nemám tvou inteligenci (zaplať pánbůh), proto chci vysvětlení

cigi5359

@cigi5359

Nuž "avatar99" ti tým chcel jemne naznačiť, že ten tvoj Technibox UHD je ľudovo povedané "zbytočne drahý šrot"!
:))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Pride Dagy a ti da. Srot.
Aj tak to je srot!!!

Kasr
Registrace: 8/2008

to cigi5359

Signál není rozhodující, ale kvalita signálu.
Někdy pomůže výměna LNB, to v případě, že všechny jiné transpordéry jedou v pohodě, pouze jeden jde zle.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra