![]() |
|
F1 kraviny v EPG Sport1/2Víkendová kvalifikace v sobotu a závod v neděli od cca 15h a koukám, že v EPG jsou úplný hovadiny, takže ani nejde automaticky nastavit nahrávání.Jak to řešíte, např. nameldováním chyby Skylinku? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: F1 kraviny v EPG Sport1/2Když něco nejde, co na tom sejde, my máme čas...![]() Žeby manuálne nastavenie nahrávania? |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: F1 kraviny v EPG Sport1/2Ono to EPG u většiny programů stojí za víte co. Píšou klasické hovadiny, ale skutečnost ne.Např. co jsem jen tak zpozoroval, nedá se podle toho řídit: Neděle - Holky za mřížemi (amer. seriál) - v EPG pohled za mříže české ženské věznice Něco na Viasatech - asi obří stavby - tam u všech dílů píšoi megastadion. U F1 - pořádně člověk nepozná o co se jedná. Skylink by měl tu firmu co mu zajišťuje EPG vyhodit. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: F1 kraviny v EPG Sport1/2@black13: tak to jistě, já jen jestli jsem něco nepřehlédl, třeba na to má Skylink postup....@zdrk15: taky mi to tak přijde, ale nepodepsali s nima teď náhodou dlouhodobý kontrakt? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
kraviny v EPGplatí to všeobecne pre EPG vysielané v programoch SKY Link. Nie je výnimkou keď napíšu v EPG že sa vysiela taký program a vysiela sa úplne iný ako ohlásený program. Prečo to ide na nemeckých programoch a u nás nie? |
huvo1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: F1 kraviny v EPG Sport1/2Hlavne je vzdycky vtipny "primy prenos utkani". |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@esquireNebo "mistrovství Evropy" (není tam uvedeno v jakém sportu).T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: F1 kraviny v EPG Sport1/2Máte asi pravdu ohledně sportovních kanálů. Buď napíšou něco, z čeho se nedá nic poznat anebo něco úplně vedle.Jinak ale co se týká filmových kanálů (Hbo, Joj cinema, AMC, Film+, Film Europe at.) a klasických českých kanálů vysílaných i terestriálem (Novy, Primy, ČT atd.), tak je EPG v pohodě. |
biga
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
![]() |