![]() |
|
Freesat karta a párováníNeví někdo jak to je s párováním karet u Freesatu?Na stránkách je psáno, že s jejich přijímači jsou dodány jen párované karty , které nelze použít ve vlastním přijímači. Když jsem u zákazníka potřeboval jeho kartu rozjet v jiném přijímači ( na chalupu) tak opravdu nešla až po zavolání na info linku kartu rozpárovali a rozjela se. Ale tvrdí, že pak zase nepojede v tom jejich. To už jsem neměl možnost vyzkoušet. Ten jejich přijímač opravdu nežere běžné nespárované karty? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Freesat karta a párováníjsem asi mensi odbornik nez ty. a freesat mam jen nekolik mesicu.ja sem si objednal jen samotnou kartu, tu sem sparoval se svym prijmacem pres infolinku. pak jsem chtel pouzit ji v modulu aby dala pouzit jak v tv s ci tak i v prijmacech s ci bez toho otravneho sparovani. no a po druhe jsem uz nevolal na infolinku ale jen podle jejich navodu nechal spustenou primu love sd ci novu sd a po chvili zacali nabihat vsechny ostatni placene programy. takze dikybohu ze neni nutno pokazde zmene prijmace/zarizeni jim volat, staci ten postup. takze proste ano ta karta nebude hned bezet po vlozeni ale chvili nechat novu ci prima love a v muj freesat "obnovit sluzby" a za chvili se karta rozjede. ale delal sem to jen jednou takze opakovane to nemam vyzkousene obzvlast s jejich prijmacem. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
![]() |