![]() |
|
Letní hity na ZDFPrávě teď v pořadu Fernsehgarten na ZDF.Bellini,Mungo Jerry,The Underdog Projekt,Las Ketchup,Loona,Gipsy Kings atd. 11.50 -14.10 hod. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 298 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Letní hity na ZDFStihnul jsem až poslední vystoupení a titulky.Škoda toho vysílacího času,pozdější odpoledne by tomuto typu programu slušel víc. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Letní hity na ZDFJá jsem sledoval Pata a Mata na déčku,určitě lepší volba než tyto (nevhodné slovo)![]() ![]() ![]() |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 350 |
![]() |
|
RE: Letní hity na ZDFByla to taková letní oddychovka.Na prvním místě u mě Katrina and the Waves s Walking on Sunshine. Na to že je to hit už z roku 83,tak to zpěvačce navíc i moc slušelo. |
Yves
![]() |
|
@Pavel1975V 19.45 si můźeš dát na Déčku repete.Já si zas počkám do příští neděle na ZDF. |
Yves
![]() |
|
@jerzyTak v dnešní době není problém si to video z většiny veřejnoprávních tv vydolovat a kdykoliv si ho pustit. Video má 2.85GB (720p) a k dispozici jsou i DE titulky pro neslyšící, jen texty písní jsou v původním znění.Díky za tip, na většině interpretů jsem vyrůstal, až bude čas a budu se nudit, tak si to pustím. ![]() Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Letní hity na ZDFTaketo programy davaju uz roky v sobotu vecer a v nedelu na obed. Ostatny cas je rezervovany na dokumenty a uselovu zurlnalistiku proti Trumpovi,Cine,Rusku,Polsku,Madarsku dnes je tema volby v Bielorusku.Uz aj samotni nemci sa tomu smeju... ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@salfa72Naprostá pravda - už je "Sommerhits zum Mittanzen" - Fernsehgarten ve videotéce ZDF k shlédnutí. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Letní hity na ZDFPříští týden v tomto pořadu bude pro mě asi jediný zajímavý host a to Melanie C. |
Yves
![]() |
|
@YvesNo právě, málokdy se poštěstí, že ty skladby za něco stojí. Proto to nesluji častěji. A taky by mohli vynechat to tlachání o ničem mezi jednotlivými skladbamiInternet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
@salfa72zbytečná vata a k tomu helmutsky![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@salfa72Bohužel nikdo jiný nám krom těchto německých programů neumožní volně sledovat v zábavných pořadech "Hvězdy hudebního nebe" od sedmdesátých let až do současnosti z rocku i popu.To jejich HD to je pro mě další bonus. |
Yves
![]() |
|
RE: Letní hity na ZDFŽe by konečně něco zajímavého na 19E? Měli jste říct dříve. Německou hudební scénu sice moc neznám ale rad se přiučím. Koho by zajímala francouzská hudební scéna tak estrády jsou na TF1 dost často, ale ty už mě pomalu přestávají bavit jak jsou pořád všechny stejné.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMOno tam toho už teď taky moc není. Spíš jde o to že si tu a tam pozvou někoho ze zahraničí..Krom hudebních programů vyhledávám i ty estrády. Z konce devadesátých let mám nahraného na VHS i dva roky po sobě Silvestra z TV5,která ho tehdy přebírala z TF2. To byla show! A od té doby už od Francouzů téměř nic. |
Yves
![]() |
|
@YvesPořady těchto typů jsou velmi drahé a sledovanost už není to, co bývala. Tyto pořady byly velmi populární v 80 a 90 letech, protože neexistoval internet, Spotify, YouTube a podobně. Hudební umělci z celého světa tak postupně objížděli všechny velké země a hostovali v různých show. Pro ně to byla výkladní skříň jak se dostat k lidem a pro diváky to byla možnost nejen vidět, ale i slyšet svého idola. Takhle vlastně vznikly televizní hitparády a v 80 letech velké hudební show kde se třeba za jeden večer vystřídali desítky tehdejších hudebních hvězd. Tyto show ale byly nesmírně drahé, platilo se nejen přímo tomu umělci, ale i hudebním domům a producentům... Dnes by se takový pořad skoro neuživil a myslím si, že i samotné hudební hvězdy už nemají takový zájem, je pro ně jednodušší prezentovat svůj hit na Spotify celosvětově než objíždět televize ve VB, DE, FR, IT...a když už by to udělali, tak za opravdu velký peníze a do toho už zase moc nechtějí investovat televize. To je další důvod, proč se tolik rozšířily televizní seriály, protože cenově vyjdou zhruba stejně jako velká show a navíc jsou mnohem sledovanejsi a dobře se prodávají.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@YvesPokud Tě zajímají tyto show, najdi si na YouTube pořady: Festivalbar Italia 1, Discoring Rai TV, Un disco per lestate Rai 1, Azzurro Canale 5 a můžeš vzpomínat na mládí. :-)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
OpravaZadej Azzurro programma tv.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckDneska jsou tyto pořady pro zpěváky použitelné tak pro prvotní nalákání nových fanoušků, protože Spotify a Youtube je pro ty kteří už vědí co hledat, protože algoritmus to netlačí "masově všem" takže pro nábor nových fanoušků nepoužitelné, stejně jako Facebook, Twitter, Instagram a jim podobné. Vlastně většinu FR zpěváků co znám jsem poprvé objevil v takovýchto pořadech a bez toho by se mi to nejspíš nepodařilo. Tyhle pořady totiž mají výhodu v tom že je vidí i ti kteří daného zpěváka neznají, dalším takovým kanálem je rádio. Kdysi tuto úlohu plnila ve Francii i soutěž Star Academy, kde zpíval originál sám nebo ve dvojici s nějakým soutěžícím. Pro zájemce (FR) doporučuji třeba La fete de la musique, Les Enofoires nebo La chanson francaise fete le 31 (lonsky silvestr), dále třeba La chanson secrete, který používá TF1 jako "vycpávku" když není co vysílat. Je jich hodně a už ani nevím jak se všechny jmenují, další plánovaná v TV programu je v sobotu 15. 8. ve 21:05 na TF1, s názvem Le grand concert de léte. Už mě ale ty estrady přestavaji bavit protože všude jsou ti stejní a zpívají to samé. Pokud hledám na Youtube LIVE záznam jakéhokoliv FR zpěváka, tak většinou kromě amatérských záznamů narazím na znáznam z nějaké estrády.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@franckDiscoring a Festivalbar mám už z menší části "zmapovaný". |
Yves
![]() |
|
@YvesJediné,co od frantíků zkousnu,je Aephanemer.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 074 |
![]() |
|
@lz405Slušnej metal. Tohle by ale do konceptu letních hitů na ZDF asi moc nezapadlo.Jinak ale ...![]() |
Yves
![]() |
|
Řebříček 30 Italských hitů na RBB.V pátek 14.8.od 23.15 -0.45 hod. poběží na RBB repríza pořadu Die 30 schonsten Italo-Schlager.Ricchi e Poveri, Al Bano and Romina Power, Umberto Tozzi, Alice, Toto Cutungo, Righeira atd.. Stanice RBB HD vysílá volně na Astře 19,2 E. |
Yves
![]() |
|
ŹebříčekOprava.![]() |
Yves
![]() |
|
@YvesZvláštní je, že v Itálii se až na vyjímky na tyto interprety skoro zapomnělo. Kromě Albana a Ricchi e poveri kteří si ještě popularitu drží i v Itálii, jsou ostatní už v zapomnění. Ale v zemích jako Německo, Švýcarsko, Rakousko, Polsko, Rusko, Maďarsko jsou stále velmi populární a vyprodávají sály. To je asi ten klasický efekt, že si málokdy vážíš toho,co máš doma...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@YvesMáš přehled o německých tv, myslím, že by čtenáři ocenili nějaké tipy z německých TV. Neboj se toho.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckChtělo by to víc takových. Yves se vyzná v německých, ty zase v italských, ja častečně ve francouzských TV... Akorát mi někdy připadá že už je těch estrád na FR kanálech až moc.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |