Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ako otvoriť DO na Samsung

Chcem vyčistiť alebo vymeniť vodivé gumy niektorých tlačidiel na staršom DO Samsung. Keďže neobsahuje žiadnu skrutku, nejde mi ho otvoriť. Je to 12 -ročný asi 22 cm dlhý ovládač, vzadu rozšírený. Treba ho pomocou noža rozlúpnuť alebo je niekde ukrytá bezpečnostná skrutka?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako otvoriť DO na Samsung

skus staru kartu od skylinku :laughing: :laughing: alebo kreditku a podobne. Nozikom sa len mozes porezat alebo odfajcit DO ....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Je to téměř vždy zacvaklé tak bez malého poškození se to při otvírání asi neobejde.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Nedarí sa mi DO rozpolit. Z ktorej strany je najvýhodnejšie DO načať?

Karner

Dá sa otvoriť každé, ak nemá skrutku, tak opatrne ostrým nožíkom.Nožík smerovať na tlačídla.Otvoril som ich už nespočetné množstvo a bez poškodenia.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Pardon.
Preklep.Nožík smerovať na dol, nie na dlačídla.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Lepsi je koupit na ebay za par supu original novy.

Mikek
Registrace: 7/2011

Ked si nevies rady, je kopec videi na youtube. Ale dnes sa s tym nebabri lebo je akcia "sasovia", este za zoberu ako doobeda tych hudobnikov... :laughing: :laughing: :laughing: dnes v dobe lib. bonzakov je vsetko mozne.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Ja som už za posledných desať rokov rozobral a oživil spústu DO, ale tento je ako zlepený. Ani sat karty nepomohli. Asi vytiahnem naň niečo ostrejšie.

Karner

Cim starsi ovladac tym skor tam niekde bude srobik, mozno pod nalepkou, niekde schovany atd. Alebo to tak dobre drzi len vekom a spinou, vsetko je mozne ....

liquere

Nakoniec som musel pootvoriť bok DO nožom, potom vsunúť tam sat kartu a pomaly otvárať zámky po okrajoch.

Karner

@Karner, nabuduce skus prilozit fotku DO, ked uz nevies zistit/napisat typ DO. Musi to byt nejake zazracne DO, ked to uz ani GOOGLE nevie najst. Volnych "obrazkovych" hostingov je plno. Je to omnoho jednoduchsie ako "mlatit prazdnu slamu" jalovymi recami kde a ako sa ten "neidentifikovany Samsung vintage zazrak" da otvorit. Od cloveka, ktory je tu 10 rokov a ma 1630 prispevkov by som to ocakaval automaticky. :-/

Najlepsie su prispevky typu: Mam TV projen se SAT prijimacem a nemam obraz, pomozte ... :)))

kobram
Registrace: 4/2014

@kobram

Ako mnoho iných fachmanov aj ja "čítam" návod až ako poslednú možnosť. Princíp otvárania DO poznám dlhodobo, preto som nehľadal pomoc na You tube.

Karner

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra