![]() |
|
Dokola len ako stara platnaDokedy budu na SVK od rana do vecera dokola hrat tu odrhovacku stoj,spoj,cerne s bielym spoj, alebo stoj alebo nestoj.Dokedy este?![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@liquereTak ho nepočúvaj. PBP musia hrať všade![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 618 |
![]() |
|
@liqueremusíš mať strpenie . my máme s tebou ,tiež .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@liquerečo počúvaš?ja ani neviemo čom je reč. a daj pozor, aby to nečítal honz, lebo vyrazené dvere, rozobraté zariadenie domu a obvibnenie z extrémizmu s taxou naveky. |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnaJa uz pocuvam davno ine, len v SK radiach to je aspon 10 denne .....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnaLiquere, inak všetci doma zdraví? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnapreco? Co sa ti nezda? Zaujimave nie podstata veci je zaujimava, ale ze niekto to napisal. Holt novodoba logika, no.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnaTohle forum jde úplně do kytek.![]() |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnasom velmi rad ze absolutne ani len netusim o com je tu rec![]() ![]() |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnahledejte na fb skupinu nesledujeme ceske a slovenske filmy a serialy |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@liquereA to je taký problém prepnúť trebárs na Rádio Devín, tam takúto skladbu od "Peter Bič projekt" počuť určite nebudeš!Tu máš program r. Devín: 16:00 - 16:58 Hudobno slovný útvar Hudobná skladačka (R) 17:00 - 17:58 Lit-dram. útvar Ars litera (R) Ikony divadla - František Kovár 18:00 - 18:30 Hudobno slovný útvar Jazz (R) 18:30 - 18:58 Lit-dram. útvar Čítanie na pokračovanie (R) Fiodor Michajlovič Dostojevský: Zápisky z podzemia 5 19:00 - 21:00 Hudobno slovný útvar Koncertné Rádio Devín 21:00 - 21:33 Lit-dram. útvar Divadelný zápisník 4 Život Antona Čechova - 4.časť 21:40 - 22:28 Lit-dram. útvar Rozhlasová hra (R) Uršuľa Kovalyk: Palacinkový pes 22:30 - 22:52 Lit-dram. útvar Čítanie na pokračovanie (R) Jerome Klapka Jerome: Traja v člne a pes 4. časť 23:00 - 23:58 Hudobno slovný útvar Ex Tempore (R) 23:58 Publicistika Hymna PRÍJEMNÚ ZÁBAVU ![]() ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@mmiriboyhezkýýýý![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
miriboya naco by som tam prepol, co som nejaky penzista? Prepni ty na radio tipos ci ako sa to teraz vola, alebo ine a budes to pocut za 1 den aspon 8-10x. Sksu sa zamysliet preco, ked to uz chces obhajovat.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquerevyhod to radio do popelnice a bez radsi do lesa poslouchat ten zivot tam :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@Hu5400To jsi napsal naprosto přesně!!! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
@liquere![]() Nechcem sa hrať na "múdreho", ale ver, či nie, na mojich pracovných cestách je veľakrát jediným spoločníkom rádio, ale že by som preferoval počúvanie komerčných rádií, tak to nie. Aj keď som skôr rocker ako nejaký discofil, už som si zvykol a zo zásady počúvam najviac Rádio Slovensko. Pretože popri záplave zaujímavých informácií si tu vypočujem častokrát aj veľa dobrej hudby, veď predsa nemusí byť každá pesnička top novinka, ako sa preferuje na komerčných rádiách a to len kvôli tomu aby si zvýšili reating v počúvanosti. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@liquereĎakujem že si to aj niekto iný všimol --- to je spodok muziky ---- |
pisco
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@liquereInak vôbec sa nezaostávam tej skladby, tiež mám niekedy pocit, že "čo je veľa, tak je veľa.. ".Ale vravím a poukazujem hlavne na to, že tie komerčné stanice to skrátka preháňajú! Obdobným príkladom je pre mňa Anténa Rock, zo začiatku som to rád počúval, ale jednoducho a proste ma nahnevali tie ich "úbohé" a ako "preskakujúca platňa" opakujúce sa playlisty. Proste ak počujete v priebehu 8 hodín hudobné (tie isté skladby, interneti) 3x to isté, resp. veľmi podobné playlisty, lebo asi to nemá kto zmeniť. Tak to neee! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnano vidis a toto je len jedna pesnicka. A na takomto principe funguje aj vymyvanie mozgov co sa tyka nazorov na vsetko. Ked ti cele 2 tyzdne bezi v robote radio ako pozadie a parkrat aj preladis uz v podvedomi ti to zacne pichat usi, ked nieco pocujes viackrat denne.Sukromne pocuvam nieco uplne ine, inak by som tento fenomen ani nezistil, keby v robote nehrali nase radia .... to je cele.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnakiss.cz hraje dobře |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnaTa piesen len ukazuje, ze este stale sa da klesnut nizsie, nizsie a este nizsie.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@liquereKým ide o jednu pesničku, je to relatívne v pohode. Ja si zapnem rádio a tam sa hovorí o korone. Zapnem telku, tiež o korone. Otvorím si facebook a na úvodnej stránke každý tretí príspevok o korone. No nie je toto ešte horšie? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
@liquerea slovenké porekadlo poznáš . čím starší tým sprostejší .a vyzerá to tak že si závistlák. počúvaš svoju oblúbenú rozhlasovú stanicu . vieš čo to znamená ? no to už máš vymytý mozok . tak že sa im to podarilo. no a teraz to už dávaš aj najavo ostatným . zruš si nick a daj si nový , ako pošahaný , sedem mesačný , alebo nedonosený. potom ťa budeme musieť s takýmito príspevkami o nulovej hodnote akceptovať . za chvíľu tú budeš mať 14 000 drístov . ![]() ![]() ![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@Brumomě už nedožene |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
BrumoNestrapnuj sa este viac, nie som sam co si to ludia vsimli, ze tu niekto chce z jednej odrhovacky urobit silou mocou hit. Ta pesnicka nie je super novinka, len sa pretlaca silou mocou. Samozrejme ze pocuvam to co sa mi paci, nie to co mi chce niekto vnucovat. Radsej sa zamysli nad sebou, ja nerobim nezmyselne upravy nahravok a potom ich ukladam na vselijake uloziska. Asi si zainteresovany ked sa ich tak zastavas, ale to je tvoj problem, nie moj. Aj tu sa ozvalo par ludi, ktori potvrdili co som napisal, mozes si byt isty ze je ich ovela viac, len nechodia na parabolu. Odrhovacka ostane odrhovackou, je jedno kolkokrat to budud hrat.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dokola len ako stara platnamáš smolu . nikoho sa nezastávam . ja som metloš . rádio musím počúvať len v práci . kolegu mám sedliaka . je to rádio vlna . ešte dobre , že chodí na smeny . ja stále doobeda .musíš to počúvať ? nie . ![]() vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |