![]() |
|
Skylink dva balíčkyMám balíček Smart který mě trvá do konce roku ale potřeboval bych bych ti prepratit k vůli 1 kanálu balíček flexi 10 neruším si balíček Smart já vím tato otázka patří na Skylink ale nevím díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyZáleží jaký program chceš. Dva základní balíčky najednou nelze. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkySport 2HD já jsem poslal email na Skylink a baba děkuji za Vaši zprávu.Je mi líto, ale programy v balíčku Smart jsou dané a nelze je změnit za jiné. Jestliže máte zájem o program Sport 2 HD, mohu nabídnout balíček Multi nebo Flexi 10, který Vám právě volbu programů umožní. V balíčku Flexi 10 si můžete k základu navolit deset oblíbených programů a ty libovolně měnit. Přehled služeb najdete na https://www.skylink.cz/televize-pres-satelit/balicky V případě, že budete mít zájem o některý balíček, dejte mi vědět a já Vám ráda pomohu s aktivací. |
pinokio
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyTak udělej co ti doporučila baba a vezmi si multi a zaplatíš míň než kdybys platil 2 balíčky současně, pokud by to šlo. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkySmart + Flexi 558,--kč , Multi 339,-- kč jak se na to může vůbec někdo ptát?![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčky@BOBSENko, Smart + Flexi je neexistujúca rovnica na jednej karte.Niekedy sa mi tu fakt rozum pozastaví. ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyBOBSEN to sem dal jako příklad, kolik by to stálo, kdyby to bylo možné. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyPředplatné Smart do konce roku normálně běží a bude potom posunuto po dobu, co bude předplacen Multi atd. Bohužel, je-li Smart ve zvýhodněné promo akci, musí být předplácen spolu s dalším novým packetem. Zda to je pro tazatele ekonomicky výhodné ...?? |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkypokud by se jednalo o serpo a smart tak se ti jednoduse na ten mesic serpo zastavi a posune. teoreticky to tak muze byt i ve vztahu vyssi-nizsi balicek, ale spis si myslim ze v pripade zakoupeni vyssi tedy FLEXI10 se ti automaticky kredit ze SMART prepocita do FLEXI10. nicmene zkusil bych email na skylink a treba vyhovi tvemu prani jiny balicek mesic na zkousku. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyJá jsem dneska volal na infolinku Skylinku 595 694 310 mimochodem to je klasické číslo nebo ne ? jestli to není nějaká modrá nebo jiná barva ,operátorka mi řekla že neví že mi zítra zavolá.Jde mi o toto končila mi platnost servisního poplatku a dostal jsem nabídku ať si připlatím asi 300 Kč víc a budu mít Balíček Smart a tím pádem i prodloužen o rok platnost SP ,kdybych si zaplatil na měsíc Flexi 10 tak by naskočil na ten měsíc Flexi 10 po měsíci platil by dál ten Smart nebo ne? s tím o ten měsíc prodlouženou platnost SP díky |
pinokio
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyto je prave to co nevime.! podle me kdyz koupis vyssi balicek tak SMART pada a kredit ze smart ti prevedou do FLEXI10, ale to je jen muj odhad, serpo se samo o mesic prodlouzi |
kristian1
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkyTak skylink operátorka mi volala s tím že můžou fungovat dva balíčky současně ale servisní poplatek o ten měsíc se neprodlouží |
pinokio
![]() |
|
RE: Skylink dva balíčkydva balicky najednou, no jasne dvakrat plat a jednou koukej, ty jsou vycurany, co to bylo za pipinu, to uz mas lepsi MULTI, ale nechal bych dojet tu akci na SMART a pak bude akce na MULTI |
kristian1
![]() |
|
![]() |