Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink dva balíčky

Mám balíček Smart který mě trvá do konce roku ale potřeboval bych bych ti prepratit k vůli 1 kanálu balíček flexi 10 neruším si balíček Smart já vím tato otázka patří na Skylink ale nevím díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink dva balíčky

Záleží jaký program chceš. Dva základní balíčky najednou nelze.

sirda
Registrace: 11/2006

Sport 2HD já jsem poslal email na Skylink a baba děkuji za Vaši zprávu.

Je mi líto, ale programy v balíčku Smart jsou dané a nelze je změnit za jiné. Jestliže máte zájem o program Sport 2 HD, mohu nabídnout balíček Multi nebo Flexi 10, který Vám právě volbu programů umožní. V balíčku Flexi 10 si můžete k základu navolit deset oblíbených programů a ty libovolně měnit.

Přehled služeb najdete na https://www.skylink.cz/televize-pres-satelit/balicky

V případě, že budete mít zájem o některý balíček, dejte mi vědět a já Vám ráda pomohu s aktivací.

pinokio

Tak udělej co ti doporučila baba a vezmi si multi a zaplatíš míň než kdybys platil 2 balíčky současně, pokud by to šlo.

sirda

Smart + Flexi 558,--kč , Multi 339,-- kč jak se na to může vůbec někdo ptát? :lookaround:

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@BOBSENko, Smart + Flexi je neexistujúca rovnica na jednej karte.
Niekedy sa mi tu fakt rozum pozastaví. :lookaround:

Steiner
Registrace: 9/2012

BOBSEN to sem dal jako příklad, kolik by to stálo, kdyby to bylo možné.

sirda

Předplatné Smart do konce roku normálně běží a bude potom posunuto po dobu, co bude předplacen Multi atd. Bohužel, je-li Smart ve zvýhodněné promo akci, musí být předplácen spolu s dalším novým packetem. Zda to je pro tazatele ekonomicky výhodné ...??

silesian
Registrace: 4/2011

pokud by se jednalo o serpo a smart tak se ti jednoduse na ten mesic serpo zastavi a posune. teoreticky to tak muze byt i ve vztahu vyssi-nizsi balicek, ale spis si myslim ze v pripade zakoupeni vyssi tedy FLEXI10 se ti automaticky kredit ze SMART prepocita do FLEXI10. nicmene zkusil bych email na skylink a treba vyhovi tvemu prani jiny balicek mesic na zkousku.

kristian1
Registrace: 7/2016

Já jsem dneska volal na infolinku Skylinku 595 694 310 mimochodem to je klasické číslo nebo ne ? jestli to není nějaká modrá nebo jiná barva ,operátorka mi řekla že neví že mi zítra zavolá.Jde mi o toto končila mi platnost servisního poplatku a dostal jsem nabídku ať si připlatím asi 300 Kč víc a budu mít Balíček Smart a tím pádem i prodloužen o rok platnost SP ,kdybych si zaplatil na měsíc Flexi 10 tak by naskočil na ten měsíc Flexi 10 po měsíci platil by dál ten Smart nebo ne? s tím o ten měsíc prodlouženou platnost SP díky

pinokio

to je prave to co nevime.! podle me kdyz koupis vyssi balicek tak SMART pada a kredit ze smart ti prevedou do FLEXI10, ale to je jen muj odhad, serpo se samo o mesic prodlouzi

kristian1

Tak skylink operátorka mi volala s tím že můžou fungovat dva balíčky současně ale servisní poplatek o ten měsíc se neprodlouží

pinokio

dva balicky najednou, no jasne dvakrat plat a jednou koukej, ty jsou vycurany, co to bylo za pipinu, to uz mas lepsi MULTI, ale nechal bych dojet tu akci na SMART a pak bude akce na MULTI

kristian1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra