![]() |
|
audio nahrávky v HI-FI kvalitě na VHSJe tu nějaký podobný blázen, co se tím zaobírá ???DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: audio nahrávky v HI-FI kvalitě na VHSAlebo bud cool a in a daj to do cloudu, dnes skoro kazdy trottel dava nieco do cloudu aj ked nevie co to je ....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@mmiriboyjj.Já v té době neměl na PC čas a hlavně jsem o tom moc nevěděl-co a jak.Až po r.2004 jsem si z "donucení" pořídil první notebook byl jsem překvapen,jak je to praktické.Jen jsem se do toho trošku musel dostat radami kamaráda,který je IT specialita ...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
@jamess96No to u mňa prvé stretnutie s PC bolo ešte v ére Atari Basicu, PMD a podobných compov. A potom počas mojej krátkodobej nezamestnanosti som si tuším?!![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: audio nahrávky v HI-FI kvalitě na VHSzx spectrum .... napr.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: audio nahrávky v HI-FI kvalitě na VHSja chodil koukat na poute na automaty s tema klasickejma hrama :) jo hosi to byla vec !Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@mmiriboyjo to jóó.ATARI 800XL jsme měli doma i s "Turbem"![]() ![]() Byl to r. 86-87 to byla pecka! Hra HyperBlast a nebo Rescue On Fractalus - to byly mé nejoblíbenější... Měli jsme snad 15kazet s hrami... To jsme nestačili kupovat ovladače,které byly snad 2x do roku vyměněné.... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
sakra....sakra, to jsem roz taky tě bude stát dvakrát tolik co CD. Hlavně jí však vlastníš fyzicky, můžeš se s ní potěšit, očuchat....atd.DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |