![]() |
|
Satelitní rozbočovačZdravím, dal by mi někdo tip (značka, model) na satelitní rozbočovač - prioritní relé.Od parabol (23E a 1W) přes diseq mám jeden svod a dva přijímače (VU+ pro Skylink, nově Kaon pro Telly), ale ani jeden nemá výstup loop, tak jak se dříve dělával, abych je zapojil do "série". Potřebuji je tedy zapojit tak, aby se mi při zapnutí jednoho (např Telly), ten druhý "odpojil". Přečetl jsem tady pár starších diskuzí, kde se to rozebíralo, ale konkrétnější model tam zmiňován nebyl. Až na jednoho prodejce jsem to nikde nenašel, nebo špatně hledám. Díky |
Vlastik
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@VlastikHele, tady z tý diskuse se nepozná, jestli jsi velkej kluk nebo v učňáku nebo dospělej, ale tohle řešení je komplikace. Spočítej si jenom zásuvky na napájení, 2x HDMI, 2x DO, propojky a starost. A naproti tomu jeden STB, jedno HDMI, jeden koax, 2 karty a jedeš.Navíc 2 STB na sebe je riziko, takže budeš muset mít nějakou polici. A jestli nemáš dost zásuvek 240V, tak další starost. Prodlužovačky atd. Nahrávání přes USB - to snad umí kde co. Psal jsi jedna televize - tak to zkus přes televizi. Jestli má sat tuner, tak by tam měl být slot na modul s kartou. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 527 |
![]() |
|
RE: Satelitní rozbočovačNení jednodušší předělat quady na quatro a dát tam multiswitch na dvě družice...?Když tam máš quady,můžeš tam dát okto....když uż tam máš toho tolik.....přidání dalšího kabelu(nebo dvou tenčích),je to to nejjednodušší. Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |