, sekce: Zkušenosti |
|
prijímač =nevidí= kartudobrý deň prajem, hdbox 7110 potom, ako som "inovoval/nanovo stiahol tv kanály" a vymazal tie, ktoré karta nedékodovala v jednej chvíli vypisuje správu "zakódované" a napr. na čt1 tá správa preblikáva, chvíľu svieti, chvíľu sa stratí, no obraz/zvuk nenabehne. čt24 a niektoré ďalšie sú "v poriadku".nepomohlo vypnnutie od siete; nepomohlo nechať zapnuté na čt1 celú noc, nepomohlo továrne nastavenie a opätovné automatická inštalácia - tu už ani pri "úprave zoznamu" ich v okienku neukáže. keď pozriem na menu, tak píše čítačka prázdna, CI prázdne (modul nemám). je ešte niečo, čo vyskúšať pred návštevou obchodu? |
mpatri
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 116 |
|
|
RE: prijímač =nevidí= kartuudělej tovární nastavení , znova to prolad , a pak v menu pluginy zapni MCAS spustit a automatické spuštění po zapnutíChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
|
|
@lubos3necv menu mám iba oscam ručne/oscam start automaticky/ a oscam stop ručne. |
mpatri
|
|
RE: prijímač =nevidí= kartuA čo takto podlepiť tú kartu trebárs z lepiacou páskou, aby mala lepší kontakt z čítačkou v stb?! A ešte očistiť plochu na karte, ktorej sa dotýkajú kontakty v čítačke - a to jednducho napr. pošúchať na látke nohavíc. Už som sa s takýmto problémom zopárkrát stretol a pomohlo to.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 166 |
|
|
RE: prijímač =nevidí= kartuDaval si factory reset???V HD-Boxoch v origo firmware je taka skryta featura s citackami kariet: vypina/zapina pristup firmware k citacke t.j. tym padom by sa hryzlo citanie citacky z OSCAMu a z FW Takze skus: menu - nastavenia - doplnky - kodovaci system - natukat na DO cislo: 7110 (podla typu HDboxu..9105 atd...) - vnutorna citacka kariet - vypnute |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: prijímač =nevidí= kartutak som znova továrne, jazyk sk, čas, letný čas, 23.5/iba tv/hľadať naslepo, a konečne znova môžem pozerať a počúvať.aj som si myslel, že keď som liehom čistil kontakty (predtým ako karta prestala dekódovať som ju dal opačne, tak som vybral a strčil do ci šachty, skúsil vytiahnuť, ale zapadla dnu.b podarilo sa vytiahnuť, aj prijímač padol (je ZA tv). a pikoška - stálen píše, že "prázdna bunka"! a ďakujem všetkým za snahu a rady K VECI! |
mpatri
|
|
@mpatriJaká pikoška?Vždyť ti to kobram napsal ve svém příspěvku.Čtečka je vypnutá,proto kartu nevidí.Mám 7110 na chalupě a je to stejné. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 138 |
|
|
@jjeryrozumel som že popisuje ako sa ovláda. nie že je to tak v poriadku/naschvál/zámerne. |
mpatri
|
|
hľadal som =mezzo=a prijímač ten "program" nenaladil, zato ďalší trapas -programy, ktoré som krátko pred ladením pozeral bolo "bez signálu". komické bolo, že po preladení som mazal nechcené a v "okne" sa program zjavoval.znova som preladil a tentokrát som sledoval "teplomery". ukazovali "jednu paličku z mnohých". pozrel som sa čo prijímač ukazuje o LNB a zazmätkoval som, začal meniť usals, diseq,1. 2 ... až nakoniec som (našťastie) zbadal možnosť "nájsť". takže ešte jedno preladenie programov "skylink česko" a boo spolovice hotové. a len pre srandu králikom - pôosledná tretina "programov" bola akože zo zoznamu (čt1. 2, ...) ale signál nula. tak som vymazal. |
mpatri
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|