, sekce: Zkušenosti |
|
Anketa na hl. stránceNevím jak vám, ale mě tam ještě chybí možnost volby:-co měl/používal antenář zrovna na skladě |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
|
|
RE: Anketa na hl. stránceCož je asi volba číslo 3 |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 993 |
|
|
RE: Anketa na hl. stráncenevím, nebyl výběr, musel jsem vzít, to co měl s sebou |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
|
|
RE: Anketa na hl. stránceTakže bod 3 |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 993 |
|
|
@JEJDAKeby si si urobil montáž paraboly sám tak aj koax si môžeš vybrať aký chceš! Čiže z môjho pohľadu - smeruj svoje sťažnosti na lampáreň.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 166 |
|
|
Ein a KábelV každém případě doporučuji nešetřit aspoň na venkovních expozicích. RG6U v městských podmínkách po 10 letech začíná odcházet. Využívám toho, že jsem ještě ve věku, kdy se dokážu pohybovat ve výškách s dostačující kondicí. Cítím ale, že se to bude brzy horšit. Zahájil jsem výměnu všeho venkovního a rozšíření systému. Tohle už mě snad přežije. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: Anketa na hl. stráncePred 25 rokmi najlacnejsi vzduchovy koax mam doteraz, sucasne drahsie nevydrzia tolko ani nahodou.Rovnako mam parabolu no name a lnb sharp z roku 1993, ktore pouzivam a motor z roku 1998. Dnesne lnb ani nahodou |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 710 |
|
|
RE: Anketa na hl. stráncezlate tzv. raketky sluzi dlhe roky ziadny popraskany plast, uz nie su bohuzial, alebo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|