Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Skiny pro OpenATV

Není tady náhodou někdo se zkušeností se skiny? Potřeboval bych najít pro OpenATV skin podobný tomu co má defaultně OpenPLI (ukazuje v dB, ukazuje, kterou kartu pro program používá, ukazuje kódovací systém a je celkově takový umírněný a pro moje oko hezký).
Důvod: Pro starý Evo Enfinity, pro který není OpenPLI k mání - nebo přesněji, já ho nemám a nevím jestli a kde je. Na normálních místech není. Image mi stačí obě, stejně si většinu věcí dělám rukama a nepoužívám různé vychytávky. Jenom bych byl raději - kdyby zejména pro moji "mladou" ženu to vypadalo podobně (ale pro mne taky). A to OpenPLI se mi líbí tisíckrát více, než všechno, co jsem zkusil pro OpenATV - všechno rovná se tři skiny.

Antonín
Registrace: 8/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@Antonín

Matne si spomínam, že skin KravenFullHD sa veľmi podobal na základný skin Pli. Skús pohľadať v skinoch na feede ATV image.

logan
Registrace: 11/2009

RE: Skiny pro OpenATV

Prohledávání serverů a zkoušení různých skinů jsem se právě tímto dotazem chtěl vyhnout. To samozřejmě umím a zjevně to budu muset udělat, když budu chtít zjistit jak to je.

Antonín

@Antonín

Veď najmenej od troch si tu dostal odpoveď takú, aby si nemusel prehladávať a skúšať. Ale prekvapuje ma, že tu máš 5200 príspevkov a nevieš čo je feed. A čo chceš zistiť, čo ako je? :)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Skiny pro OpenATV

Mohl jsem to jistě prohledat sám a vyzkoušet všechny skiny, nebránilo mi nic, kromě lenosti. Zeptal jsem se a dověděl jsem se.

Antonín

@Antonín

Ty asi robíš srandu z nás. Ale je to Tvoja vec a aj Tvoja vizitka :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Antonín

Však je to len 1skin skúška... Ak máš nainštalovaný ATV vojdeš do pluginov (zelené tl.) stisneš ešte raz zelené, dostaneš sa do zoznamu, kde sú aj skiny a vyskúšaš. Ak sa ti KravenFullHD nebude páčiť tak ho odinštaluješ...

logan
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra