Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Alternativa za SuperTennis?

Ahojky,

SuperTennis nám tedy skončil a doma zvažujeme na jakou družici kvůli sportu přeladit. Jde mi vyloženě jen o solidní FTA sportovní kanál, jestli bude třeba i jedinej na družici, vůbec mi to vadit nebude, parabola je 90cm. Pro jiný účely satelit stejně nevyužívám. Nejlepší by byl ženský tenis, klidně jen příležitostně, ale když nebude, tak aspoň ten mužský a nějaký fotbal.

Projížděl jsem si přehled na parabole a z toho mi vyšlo, že dostupné jsou tyto sportovní kanály.

Varzesh TV Farsi 1, 2, 3, RTA Sports HD, Turkmenistan Sport HD, CBC Sport HD, MAX Sport 1 JD, TRT Spor 1, 2 a 3, Sports TV, Dubai sports 1, 2 a 3, Noor Dubai, Bahrain Sports 1 a 2, Alkaas one a two, Neelain sport, sudan sport, taseti sport, Eurosport 1 Germany, Sport 1 Germany, Snai Live 2 HD, EPQ C1 a C2, Snai sport virtuali 1, 2 a 3, Abu Dhabi sports 1, rai sport, dubai sports 1, MS channel, MS Motor TV, TRT Spor 1 a 2, TJK TV, Libya Sport Channel, XSport

Nejzajimavější je asi Eurosport 1 Geramany, ale ten už chytáme přes kabelovku. Je obsahem německý Eurosport jiný než ten náš přes kabelovku? Pak mě zaujal třeba bulharský Max Sport 1, podle programu na webu vysílají dost atraktivních sportů, pokud se jedná o totožnou verzi. Jaký sportovní kanál byste z tohoto seznamu třeba ještě vypíchli?

Jack2
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Nejen tenis

Nemusí to být jen sat?Jestliže ne,tak stačí nainstalovat Stalker Player V4.0,zadat do něj třeba http://firsthd.in:8000 a např.MAC adresu 00:1A:79:00:33:CF a koukat na jakýkoliv sport.

jerzy
Registrace: 7/2008

RE: Alternativa za SuperTennis?

Dík za tip, pouvážím, jaká je tam kvalita obrazu a v čem je to lepší než obyčejné streamy z netu? Ale osobně dávám přednost satelitnímu příjmu, kde bývá vysoká kvalita obrazu, minimální prodleva a vše běží tak jak má a hlavně si to můžu užívat na velké televizi.

Jack2

Kvalita různá - 1600 x 1600,1920 x 1920,H 264 i někdy HEVC,propojení přes HDMI do Tv.Hlavně obsah,který není vžycky na satu volně.

jerzy

V kodi jde taky zadara 720p

frenk2

Testuje to moc lidí.Takže ještě jedna MAC adresa - 00:1A:79:00:36:CB

jerzy

No asi je po he,he. Kdopak tak má asi parabolu 140.

sateliťák
Registrace: 2/2006

A co O2 Sport Pack za 199 měsíčně?

stippy
Registrace: 2/2014

@stippy

Ten si platím,ale musím říct,že tenisový fanda je nucený hledat jinde.Sice mají WTA,jenže zdaleka ne všechno.Na určité grandslamy drží vysílací práva jiní.

jerzy

Vím o alternativách. O2 se jeví za tu cenu dobrou volbou. Ale chtěli bychom to sledovat na dvou televizích... takže s tou službou rodina je to za 299 Kč + 2x set-top-box za 6 624 Kč... navíc člověk nemá nikde garantováno, že ta sportovní nabídka a ten samostatný sportovní balíček budou nabízet za tu cenu věčně, za 2 roky to může být všechno jinak... takže když to člověk tak uváží, tak se mu moc do té investice nechce... sice člověk ten set-top-box nutně nepotřebuje, ale to už není ten komfort, který hledám, navíc ostatním členům domácnosti by to nevyhovovala už vůbec... navíc si nemůžu vynachválit, že u televize nemáme žádné set-top-boxy, kabelovku i satelit máme zapojený přímo do televize bez externího přístroje... No, ale zpět k tématu, ať už to do budoucna vyřeším jakkoliv, teď mi primárně jde o to najít nějakou zajímavou sportovní družici...

Jack2

Supertennis byl velká výjimka. Sportovní přenosy stojí peníze, a je třeba je nějak vyrejžovat zpět. Kvalitní sportovní kanál zadarmo nejspíše není a nebude. (Pokud vůbec sport v minulé podobě přežije koronavirovou šaškárnu.)

Antonín
Registrace: 8/2005

Kdyby vse vysilalo volne, tak se muzeme bavit o sportovni pozici ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@Jack2

ty se díváš na TV stanice podle töho, zda jsou zdarma?

Já podle toho, jakou mají obsahovou a technickou úroveň....

michalnew
Registrace: 3/2019

Přišel jsem pro nějakej dobrej tip, ani jsem nečekal, že se bude jednat o nějaký skvělý sportovní kanál, místo toho jsou tady jen rejpavé komentáře a nikdo z vás nenapsal jediný příspěvek k věci... Jinak placené stanice normálně máme, já zejména sleduju videotéku od HBO... satelit jsem pořídil vyloženě jen kvůli SuperTennisu, tak hledám pro něj nějaké nové využití... Ale koukám, že tu jsou jen „rádoby“ znalci.

Jack2

@Jack2

Můj koment byl naprosto relevantní, neboť Tebou zmiňované kanály mají odlišnou programovou náplň než Supertenis HD, společné mají jen to, že jsou FTA

michalnew

Mě je jasný, že SuperTennis byl vzácnost a určitě jsem nečekal, že mi tu někdo dá tip na obdobný kanál a ani jsem to tak nepodal, jak tvrdíš. Ale věřím, že nějaká z těch FTA sportovních stanic občas nějaký turnaj odvysílá, případně nějakou fotbalovou soutěž z evropy.

Jack2

@Jack2

Je problém v době, kdy je průmerný plat 30000+ za procento této částky zapatit nějaký paket?

michalnew

Jen tak na okraj - tady je Super Tennis http://mag.svinto.xdns.pro:80/jxG0rM72652/faxg9J8297/4084 Archív v době,kdy se hraje US Open,obdobně je to nyní na O2 Tenis.Takže zbývá v Evropě jen Eurosport.

jerzy

https://www.parabola.cz/forum/reply-977473/

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Jack2

SuperTennis vysílá volně na 9e ... musíš mít přijímač co umí DVB-S2x ... otázka je odkud jsi, jestli ti bude stačit velikost paraboly ...

ivo2001

@ivo2001

Stačí obyčajný prijímač s možnosťou príjmu Multistream-u: Napr. Openbox SX-4. Problém je v talianskom zväzku, ktorý daný transpondér používa - ten nepokrýva územie SR.

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

@bmilan

OK. Já mám Octagon mini ... na 95x105 cm parabolu mám s LNB IBU signál 11.4 dB ... v poho ale z ukrajinského svazku na stejné frekvenci nic nevysílá ... nebo se mýlím ?

ivo2001

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra